HOROSCOP MINERVA IULIE 2019. Agitaţie mare în Casa Iubirii, trigon Marte-Chiron. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie

Minerva luna iulie 2019 – luna lui cuptor e decisivă, ce zodii trec testul, citeşte previziunile pentru fiecare, potrivit huff.ro. 

01 iul. 2019, 06:03

Horoscop Minerva luna iulie 2019 – Caracteristica lunii iulie pentru fiecare semn se prezintă cam așa:

  • Berbecul se concentrează pe aspectele romantice, 
  • Taurului i se deschid noi orizonturi,
  • Gemenii se gândesc încotro să o ia, 
  • Leii urmăresc să-și stabilizeze situația profesională, 
  • Fecioarele își propun un obiectiv pe termen lung, 
  • Balanțele se confruntă cu probleme de sănătate, 
  • Scorpionii se concentrează pe probleme financiare,
  • Săgetătorii nu trebuie să mai viseze cu ochii deschiși, 
  • Capricornii sunt măcinați de îndoieli, 
  • Vărsătorii își revin emoțional și financiar iar
  • Peștii vor trebui să fie mai realiști.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Berbec. Stăpânul tău Marte intră în Leu pe 2 iulie, în Casa a 5-a a iubirii și a creativității, așa că în această lună te concentrezi asupra chestiunilor legate de dragoste, de securitate emoțională și financiară, de energia pe care o infuzizi tuturor acțiunilor tale.

Tot pe  2 iulie, Luna Nouă în Rac, în Casa a 4-a a familiei și Eclipsa totală de Soare, deschide ușa pentru noi informații legate de familie, în general, și de situații pe care le discuți cu ei. Poți avea ceea ce ai nevoie dar trebuie să știi că oamenii nu pot citi ce ai în minte. Aceasta va necesita o comunicare mai atentă cu cei dragi.

Pe 6 iulie, Mercur intră în retrogradare în Casa a 5 a, a iubirii, a copiilor, a creativității și a divertismentului, unde va sta până pe 1 august. Deci, ia vezi ce reglaje ai de făcut din punct de vedere sentimental, dar și soluțiile pe care le găsești, analizează-le cu atenție, undeva este o eroare și nu te grăbi să iei decizii. Indiferent de natura lor.

 

Până la mijlocul lunii, treci peste o piatră de hotar – poate fi vorba și despre o pasiune din  copilărie sau înveți de ce trebuie să te eliberezi pentru a face progrese. Pe 16 iulie, Luna Plină și eclipsă parțială de Lună, în Capricorn, sugerează că te apropii de o răscruce de drumuri. Este nevoie de perspectivă, așa că negociază aranjamentele care să îți aducă libertatea dar și securitatea de care ai nevoie.

Pe 23 iulie, Soarele intră și el în Leu, accelerând un proces în care te simți mai confortabil. Cum Luna Nouă este conjunctă cu eclipsa totală de Soare, vei fi gata să lași trecutul în urmă și să trăiești mai profund în prezent, pe măsură ce îți creezi un viitor.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Berbec Relaţional

Ești gata să cunoști pe cineva. Fii atent ce spui, nu te pripii și lucrurile vor fi pe făgașul cel bun mai ales că ești un bun ascultător și poți avea discuții profunde și semnificative atunci când vrei.

Există un trigon Marte-Chiron pe 20 iulie, care va provoca puterea ta de a face ceea ce vrei și că întotdeauna când găsești o cale nu este mereu confortabilă, dimpotrivă provoacă dureri. Nu este de preferat să iei lucrurile încet, deoarece tot acolo vei ajunge până la urmă.

Pasiunea plutește în aer în timpul pătratului Marte-Uranus din 8 iulie, așa că păstrarea lucrurilor la nivel platonic nu va fi o alegere. Dacă ai ceea ce este nevoie pentru a ieși din zona prieteniei, fă mișcarea.

 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Berbec Profesional

Luna nouă și eclipsa totală de Soare din 2 iulie ar putea trimite câteva semnale mixte legate de slujba ta. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante cu privire la locul de muncă. Așteptă să treacă și eclipsa parțială de Lună din 16 iulie, pentru a elabora un plan de joc pentru cariera ta.

Dacă vrei să pleci în vacanță, o perioadă bună este în a doua jumătate a lunii, din 20 iulie,  când te vei bucura să petreci cu familia.

Dar până la Luna Plină și la Eclipdă, fii pregătit să te confrunți cu unele realități neplăcute în ce privește locul de muncă. Gândește-te la luarea unei poziții care să îți permită să lucrezi de acasă în ultimele zile ale lunii. Evadarea printr-o călătorie lungă, ar fi o ușurare.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Berbec Financiar

 Îmbunătățirea relațiilor interumane necesită timp și efort. În momentul de față, schimbul de idei sau alte gânduri ar trebui să aibă prioritate față de schimburile emoționale, nu de alta dar ai nevoie de bani. Familia și ceilalți oameni pe care îi iubești devin cei mai importanți în viața ta și pentru ei merită să faci orice cheltuială.

Este crucial să nu ignori corespondența care vine de la băncile unde ai rate sau cea legată de alte contribuții. Întrebările sau documentele ar trebui să nu îți ia prea mult timp ca să le rezolvi în această fază, deci așteaptă-te să fii pregătit decât ocupat.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Berbec Sănătate

Casa a 6-a este liberă, dar Casa a 12-a este destul de aglomerată. Deci mai ales în preajma eclipsei parțiale de Lună din 16 iulie, atenție la puseele de artroză, artrite, dureri de oase și musculare care ar putea influența foarte mult starea ta interioară. Așa că poți începe bătălia împotriva alimentelor care provoacă discomfort, în favoarea celor care te-ar ajuta. Meditația ar putea, de asemenea, să te ajute să rămâi liniștit și pregătit să te confrunți mai ușor cu provocările.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI