HOROSCOP MINERVA IULIE 2020. Se anunţă aventuri clandestine, iar vântul bate în portofele

Publicat: Miercuri, 01 Iulie 2020 11:24 // Actualizat: Miercuri, 01 Iulie 2020 11:24 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP MINERVA.  Iulie este o lună a bilanțului, în care te întrebi care este locul tău în lume și cum privești Trecutul în raport cu prezentul asemenea unui disc zgâriat a cărei melodie continuă să sară înainte și înapoi.

 

Horoscop Minerva luna iulie 2020 Berbec

Iulie aduce multe răsuciri și netezește drumul pentru tine. Este destul de interesant, totuși, cum multe din aceste drumuri sunt, de fapt, o reformulare a căilor din trecut. 

O temă majoră în această lună va fii legată de o revizuire profundă a vieții tale, precum și reconectarea cu oameni din relații mai vechi, despre care, probabil, crezi că sunt închise.

HOROSCOP Minerva. Ce zodii sunt lovite de noroc în prima săptămână din iulie 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur 

Iubești plăcerea, îți place să fii romantic și te bucuri de toate plăcerile pe care ți le poate oferi Venus. Și cum stăpâna ta planetară, valsează prin Casa a 2-a, a prosperității personale, de câteva luni, cu siguranță atragi multe lucruri bune în viața ta.

Venus retrogradă te-a afectat în măsura în care munca ta nu părea să se valorizeze, dar odată revenită în mers normal, vei putea să reiei o fostă relație, din stadiul în care credeai că s-a încheiat, asemenea unor flăcări gemene.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni

 Iulie este o lună pe care ai putea să ți-o amintești mult timp de acum înainte, după cum arată mișcarea astrelor pe firmament. Unele momente vor fi electrizante, ca și cum viața ta se va schimba brusc ca urmarea a unui uragan stârnit din senin. Dar vor fi și momente în care totul va părea înghețat.

Viața ar putea fi brusc, plină de nostalgie – prieteni vechi, locuri din trecut sau chiar vechi iubiri. Dacă decizi că vrei să reiei o relație cu cineva, poți să o faci. În caz contrar, gândește-te la trecut și apreciază ce a fost frumos și vezi ce ai învățat. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac

Pe măsură ce soarele se deplasează prin Casa 1, casa Eu-lui și a personalității, eși preocupat de felul cum te văd ceilalți și cum să dai expresie celei mai puternice trăsături de caracter. Cu toate acestea, va trebui să fii atent, atunci când simți că ai obosit, oprește-te, odihnește-te și abia apoi pornește mai departe. Mai ales după 22 iulie, când Soarele va intra în Leu.  

Venus tranzitează cea mai subtilă și mai profundă casă, a 12-a, și vei fi tentat să reaprinzi o fostă poveste de iubire sau vei dori să resuscitezi vechi prietenii. Dacă faci acest lucru într-un cadru privat, poți vedea noroc cu reluarea unei relații. Singurul lucru de care să te ferești este vreo aventură clandestină!

Citeşt mai multe pe huff.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop iulie 2020 horoscop minerva HOROSCOP MINERVA IULIE 2020
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H