HOROSCOP MINERVA pentru octombrie şi noiembrie. TOAMNĂ NEAGRĂ pentru două zodii. Ce nativii care vor avea mare GHINION

HOROSCOP. Lucrurile ar trebui să se aşeze. Atenţie pe ce vă cheltuiţi banii, cum îi investiţi pentru că aici vor fi marile tentaţii. Iată cum arată horoscopul întocmit de Minerva pentru octombrie şi noiembrie.

26 sept. 2018, 09:13
HOROSCOP MINERVA pentru octombrie şi noiembrie. TOAMNĂ NEAGRĂ pentru două zodii. Ce nativii care vor avea mare GHINION

HOROSCOP. Berbec: Au trigon în semne de foc, au foarte multă energie, problema este dacă va şti să gestioneze această energie? Pentru că sunt vizate drumurile lungi, este vizat comerţul exterior, sunt vizate studiile superioare, credinţa, nevoia de a se exprima pe sine. Nodul Nord va trece şi el şi îşi va schimba semnul pe 16 şi 18 noiembrie, va trece de pe axa Leu-Vărsător pe Rac-Capricorn, le trece în casa iubirii, iar celălalt este Chiron care le va vindeca o rană pe care au purta-o, dar nu au vorbit despre ea. Vor fi şi bani, vor comunica foarte bine. Trigonul minor între Marte şi Pluto din tema natală şi Uranus. Pot să scoată bani din idei inovative. ca şi muncă atenţie la flirturi. Venus este retrograd în casa a VIII, vor fi vizate parteneriatele, chiar şi de afaceri, pe de altă parte Saturn vine să le alimenteze nevoia de a se afirma din punct de vedere profesional.

Citeşte şi Horoscop zilnic MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018. Chiron retrograd ajunge în Pesti! Răni ale sufletului ies!

HOROSCOP. Taur: Pe ei îi marchează un trigon în semne de pământ, care aduce foarte multă stabilitate în viaţa lor. Dar vor să schimbe ceva de percpţia propria, dar şi de modul cum îi percep ceilalţi. Foarte creativ, foarte multe idei. Pe la mijlocul lui octombrie, vor trebui să echilibreze relaţiile cu colegii de serviciu, de propria rutină de la locul de muncă, unde vor trebui să fie atenţi un pic la dietă pentru că ei sunt gurmanzi alături de Săgetător. Jupiter se pregăteşte în noiembrie, trece în Săgetător în casa investiţilor pe termen lung. Uranus le va aduce nevoia de a se exprima pe sine, cei mai în vârstă fac un drum lung, în străinătate. În ceea ce priveşte speranţele, munca în colectiv, prietenii, mediul, vor afla nişte veşti care îi vor lua prin surprindere.

HOROSCOP. Gemeni: Va fi inventivitatea, originalitatea în floare. Vor începe toamna, cu o configuraţie astrală cunoscutpă sub numele de zmeu, foiarte multa energie, Chiron este în casa a X-a a carierei, vor atinge nivelul pe care şi l-au dorit şi vor vindeca rana sufletească. Se schimbă tonul discursului social, în negocieri. Mai au o configuraţie interesantă, se numeşte găleată, trebuie să recolteze ceea ce au semănat în urmă cu ani. Orice investiţie, Saturn în casa a VIII face trigon cu Mercur şi Uranus, o moştenire, o poziţie în firma în care lucrează, fie decide să înceapă ceva pe cont propriu. Atenţie la picioare, să nu aveţi vreo surpriză.

HOROSCOP. Rac: Este bine susţinut, au avut multe şicane afective, la un moment dat se întâmplă ceva. Acolo unde a existat un sentiment adevărat, lucrurile se pot răsturna şi întâmpla ceva. Profesional se încheie un contract care le aduce nu doar imagine, ci şi ceva în portofel. În noiembrie, dreptunghiul mistic, trebuie să fie atenţi, vorbeţte de două opoziţie, să fie atent la ce se întâmplă. Trebuie să echilibreze profesia cu munca, cealaltă se referă la cercul de prieteni, iubire. Poate să fie un coup de foudre. Trebuie să se gândească de zece ori înainte de a întoarce spatele partenerului. Au un trigon în semne de aer în noiembrie, le accentuează sensibilitatea.

Continuarea horoscopului pe antena3.ro.


loading...