Horoscop Minerva pentru săptămâna 23 – 29 martie. Se adună multe gânduri negre

Horoscop Minerva pentru săptămâna 23 - 29 martie. Iată previziunile pentru fiecare zodie

RomaniaTV.net
22 mart. 2020, 12:51
Horoscop Minerva pentru săptămâna 23 – 29 martie. Se adună multe gânduri negre

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Berbec. Un proiect creativ, poate unul care ar putea să îți aducă bani în plus, ar putea fi în centrul atenției dar situația națională poate împiedica punerea lui în practică. Poate că scrii ceva sau intenționai să predai la o clasă. Sau poate ai o idee, pe care ai vrea să o pui în practică. Deocamdată trebuie să mai aștepți. Energia mentală este mare. Succesul este sugerat doar dacă ai răbdare.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Taur. Dacă te uiți cu atenție la cei apropiați ai să observi lucruri pe care nu le-ai observat până acuma. Ar putea exista o anumită frenezie în activitate, acasă sau la birou, care te prinde în plasa sa și alungă gândurile negre . Cauți persoane a căror sfaturi să le asculți. Când ceri ajutor, îl vei primi. În același timp, vei afla foarte multe despre oamenii care vor să te ajute. Mercur este de acum în Pești, în Casa a 11-a, sector social, iar prezența lui aici te poate face mai proactiv când vine vorba de a-ți face prieteni și a explora oportunitățile sociale.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Gemeni. Fii atent că devii prea încăpățânat săptămâna aceasta. Este una din acele săptămâni în care ți se cere răbdare dacă vrei să construiești o structură puternică într-o zonă aparent nesigură. Dacă insiști să folosești cele mai rigide materiale, vei constata că structura pe care o vrei are tendința să fie șubredă. Dacă construiești cu materiale flexibile, aceasta va fi la fel de flexibil și va dura mult mai mult.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Rac. O nouă oportunitate de afaceri poate apărea, problema este că acum situația nu o permite. Nu cred să dorești să te implici în ceva permanent, dar este posibil să o accepți, temporar, doar de dragul banilor. Poate că dorești să faci unele schimbări în casă, cum ar fi să transformi mobila veche în ceva nou sau să schibi poziția mobilierului din casă. Orice ar fi, probabil vei depune multă energie și o vei face cu fantezie.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Leu. Ai putea fi frustrat de posibilitatea de a rănâne în stand by săptămânile următoare. Ai putea încerca să-ți faci planuri, dar oamenii continuă să se răzgândească despre ce vor să facă. Poate sunt nesiguri din punct de vedere emoțional și se tem să facă următorul pas având în vedere starea de fapt din țară. Nu îi lăsa să te tragă înapoi. Fă-ți planuri și mergi mai departe.

Citeşte mai mult pe Huff.ro