HOROSCOP MINERVA PRIMĂVARA 2018: Zodiile care vor avea noroc cu carul

Primăvara aceasta este plină de surprize din toate punctele de vedere. Astrologul Minerva ne spune care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont.

RomaniaTV.net
07 mart. 2018, 14:03

Horoscop Minerva primăvară 2018: La mijlocul lunii mai, mai precis în noaptea de 15 spre 16 mai, Uranus va intra în Taur pentru o perioadă de șapte ani, tranzit care va dura până în 2025.

Taurul va aduce o anumită stabilitate acestei planete radicale, deoarece natura pământească, de semn fix, a Taurului va diminua din ereziile și evenimentele neașteptate pe care le provoacă Uranus.

În timpul acestui tranzit, ne puteți aștepta să vedem schimbări ale fluxurilor financiare. Sistemul monetar va deveni, probabil, mai stabil, deoarece băncile și monedele virtuale dirijează schimbarea spre un sistem mai echitabil, în beneficiul omului de pe stradă și a persoanelor dezavantajate.

Cum ciclul uranian durează aproximativ 84 de ani, puțini vor experimenta acest tranzit de două ori în viață. El va afecta în mod deosebit nativii Taur dar și pe cei care au planete în primele grade din Fecioară, Scorpion și Vărsător.

Citeşte mai multe pe revista Teo