Horoscop Minerva săptămâna 6-12 noiembrie 2016: o mulţime de beneficii pentru multe dintre zodii

Horoscop Minerva saptamana 6 noiembrie – 12 noiembrie 2016. Saptamana urmatoare vine cu o multime de beneficii pentru multe dintre zodii, care vor reusi sa treaca de problemele dificile din ultima perioada.

05 nov. 2016, 06:55
Horoscop Minerva săptămâna 6-12 noiembrie 2016: o mulţime de beneficii pentru multe dintre zodii

Horoscop Minerva Berbec saptamana 6 noiembrie – 12 noiembrie 2016: acesti nativi sunt energici, sunt pe val, le iese tot ce fac din prima, norocosi sunt ca Jupiter in Balanta, in Casa profesiei si a sanatatii, face aspecte foarte bune cu Venus tranzit, care pare sa le aduca beneficii sporite de pe urma activitatii lor, asa ca nu vad de ce s-ar plange.

Relational s-au petrecut o serie de schimbari in viata lor, in sensul ca au invatat ca nu incapatanarea si orgoliul sunt baza afectiva! A fost o lectie dura pentru acesti nativi deoarece este foarte greu sa renunti la mentalitate si la mandrie mai ales cand tu esti cel care greseste.

Onesti cum sunt insa, cei care au inteles ca pot pierde iubirea vietii lor daca nu se schimba, au recunoscut ca au gresit, altii au ramas cu buzele umflate ca sa spun asa, din pacate nu sunt ei de vina si nici parintii, ci educatia paternalista care afirma ca barbatul este totul, el poate face orice, iar femeia sa stea la dispozitia lui.

Principii de viata devenite anacronice de care trebuie sa se elibereze si daca nu se vor adapta, va avea grija Pluto sa o faca!

Apoi, viata de familie pentru ei este norma intreaga. Pentru cuplurile tinere noutatea consta fie in schimbarea locatiei daca stau in gazda, sa gaseasca o alta locuinta de inchiriat mai buna nu doar ca pret ci si ca pozitionare, fie primesc cheile de la viitoarea casa, adica se vor muta in casa noua si vor fi foarte ocupati la sfarsitul saptamanii viitoare.

Cuplurile mature, trec asa cum si-au propus la curatenia generala, pentru ca se apropie intrarea in postul Craciunului, vor tria lucrurile care li se par prea multe, vor da o alta imagine locuintei lor. Zile bune 8, 9 si 11 noiembrie.

Pe front profesional este o liniste si un calm cum de mult nu au mai avut. Ca nici lor nu le vine sa creada. Daca li se propune sa participe la un concurs pentru o anumita functie sa o faca, 10 noiembrie este o zi numai buna. Daca li se ofera un al job, mai bine platit si mai sigur, sa faca rocada. Daca doresc sa se specializeze si sa faca un master intr-un domeniu nou, dar cu aplicabilitate in ceea ce fac, sa se inscrie ca le va folosi la un moment dat.

Cu un efort de vointa minim se pot intelege si cu colegii care, de regula, sunt chitibusari, gasesc de fiecare data sa le impute cate ceva sau pentru care nimic nu este bun.

Financiar nu ar trebui sa le fie rau, chiar daca Luna Neagra ii mai provoaca – in special sa dea sume mari de bani imprumut, sa nu o faca pentru ca s-ar putea sa nu ii mai vada.

Partenerul de viata, acolo unde exista, potenteaza din euforia si energia martiana si banii sunt dramuiti cu chibzuinta! Pe de alta parte, sa fie atenti ca nu cumva sa le fie blocate conturile pentru o datorie pe care au uitat sa o plateasca. Nu este vorba despre o datorie catre o terta persoana ci despre datoriile la stat.

Sa nu ignore niciun fel de durere, in special cele de cap, de fiere sau de rinichi pentru ca, acestea de regula pot ascunde boli de care habar nu au. Sa mearga la medic!

Horoscop Minerva Taur saptamana 6 noiembrie – 12 noiembrie 2016: Ape limpezi si pentru acesti nativi, important este sa stie ce vor si incotro ii duce valul si lucrurile vor merge cum nu se poate mai bine. Sunt si emotii, sunt firesti, ei sunt deosebit de sensibili si atunci cand au asemenea probleme, unde credeti ca se refugiaza? In mancat!!

Cu toate aceste mici neajunsuri, pentru unii saptamana aduce o evolutie fulminanta, pentru altii o asezare a lucrurilor asa cum si le doresc, iar pentru altii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trait ei de multa vreme. Chiar daca din spate Careul in T mediat de Saturn care implica axa Nodurilor Lunare si pe Neptun, isi pastreaza ostilitatea pe axa financiara, gasesc solutii si ies cu usurinta din problemele de natura financiara pe care le-au avut de ceva vreme.

Pana nu demult aveau impresia ca lucrurile stagneaza, ca lumea are ceva cu ei, se razboiau cu toti, inclusiv cu familia, noroc ca lucrurile nu erau tocmai asa. De fapt, problemele lor plecau de la o incapacitate de acceptare a realitatilor din jur, de la o incapacitate de a vedea lucrurile cum sunt si nu cum vor ele sa para si, mai ales, pe care vor sa le domine.

Partea frumoasa este ca desi au o saptamana incarcata, au parte si de iubire si de intelegere si de sprijin. De comun acord fac ce-si doresc din partener, mai ales ca isi doresc sa schimbe locatia si ii vor convinge ca ideea lor este excelenta. Si asa si este, pentru ca partenerii lor se vor arata extrem de incantati si de fericiti ca li s-a cerut si lor parea si Taurii nu mai fac totul singuri, de capul lor. Perioada excelenta 8 si 9 noiembrie.

Foarte buna sustinere zic eu pe parte profesionala, cu conditia sa fie atenti la amanunte, se discuta contracte, se discuta proiecte, au preznta de spirit si idei, singurul lucru la care trebuie sa fie atenti, cum spuneam, sunt amanuntele. Cei tineri ar trebui sa se concentreze ceva mai mult atunci cand au de facut o treaba care implica mai multe segemente, sa dovedeasca si ca au atentie distributiva.

Vor fi supusi unor teste pe care nu au voie sa le trateze cu superficialitate. Maturii nu ar trebui sa-si faca probleme pentru locul de munca, cat ar trebui sa se concentreze pe gasirea de solutii ca sa nu dea oameni afara daca trebuie sa se intample asta, mai ales pe 10 si pe 11 noiembrie.

Horoscop Minerva Gemeni saptamana 6 noiembrie – 12 noiembrie 2016: este surprinzator cum se limpezeste harta acestor nativi. Ramane in background stresul generat de contrarile lui Uranus cu Pluto.

Uranus vrea ca totul sa se petreaca cat mai repede, Pluto insa, stie el ce stie si-l tempereaza. Ideile le vor zbarnai prin minte asemenea unei planete pe orbita si creativitatea lor despre care am vorbit toata vara are prilejul, din nou, sa ofere un adevarat regal de ingeniozitate si viteza de reactie! Trigonul de apa ii sensibilizeaza la problemele semenilor si va face sa lucreze pentru acestia.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com