HOROSCOP MINERVA: Pătratul dintre Jupiter şi Neptun aduce probleme toată săptămâna

// Sursa: romaniatv.net

Horoscop Minerva săptămâna 18-23 iunie 2019 pentru toate zodiile. Se anunță o săptămână care pune la încercare Berbecii și Săgetătorii. Gemenii sun puși pe investiții, iar Balanțele sunt în cautări. Vărsătorii sunt focusați pe carieră, iar taurii au ceva probleme de sănătate.

Horoscop Minerva săptămână 18 – 23 iunie

Pentru Berbec este favorizată concentrarea mentală, pentru Leu relațiile cu frații sunt prioritare iar pentru Săgetători evaluarea propriilor talente.

Pentru Gemeni să fie atenți ce investiții vor să le facă, pentru Balanțe urmează o perioadă de căutare în sine iar pentru Vărsători o posibilă transformare a carierei. 

Taurii au probleme de sănătate, ceea ce aduce în plan secund preocuparea legată de bani, la Fecioară ies în evidență talentele manageriale iar Capricornii trebuie să-ți dovedească talentul de negociator.

Pentru Rac familia are prioritate, Scorpionul atenție la tendințele autodistructive, iar Peștii au dubii legate de credință.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie BERBEC. Bătăi de cap în familie

În această săptămână este favorizată concentrarea și mintea rațională. Gândurile tale se centrează în jurul problemelor personale – familia, prietenii și cei dragi. Problemele familiei sau discuțiile din trecut ar putea fi dominante în conversațiile de acum. Încearcă să te relaxezi și să te concentrezi. Discuțiile față în față sunt cele mai bune și îți oferă șansa de a exprima cu voce tare preocupările legate de sănătate sau probleme de la domiciliu. Află cum să gestionezi presiunea în momentul în care problemele te depășesc.

Ai putea fi într-o dispoziție bună la începutul săptămânii, ceea ce ar putea creea scena pentru materializarea unui plan sau proiect pe care le ai în minte de ceva timp.

Cu toate acestea, cu Marte și Mercur în Casa a 4-a, a familiei, ai putea fi ocupat cu diverse proiecte casnice. Legăturile cu Neptun pot aduce un amestec de idei imaginative și creative, încurajându-te să te obișnuiești cu activitățile gospodărești. Poți căuta, de asemenea, un loc unde te poți relaxa, să faci yoga sau să meditezi. Acest lucru ar putea să îți aducă mai multă liniște.

Dar Marte și Mercur sunt în opoziție cu Pluto și cu Saturn din în sectorul obiectivelor colective în această săptămână, nu vei știi cum să sincronizezi întâlnirile cu prietenii și viața de familie. Găsirea unui echilibru între muncă și odihnă ar putea fi crucial în acest moment.

Horoscop Minerva săptămâna 18-23 2019 iunie Berbec Relaţional
Este timpul să iei o decizie importantă, care poate influența viitorul relației tale. Dacă nu ești căsătorit, acesta ar putea fi momentul pentru a decide data. Asigură-te că ai o comunicare deschisă, astfel încât să poți lua legătura cu cine vri. În alt sens, ar putea fi un moment potrivit să te deschizi prietenilor și să vă cunoașteți mai bine.

Bucură-te de acest sens sporit de conștientizare. Îndreaptă-ți atenția spre un iubit, un prieten sau o rudă cu probleme. Oamenii te tratează exact cum îi tratezi, oferindu-le astfel cel mai bun, mai autentic fel de a fi al tău. Lasă-ți gândurile și pasiunile să zboare liber. Renunță la luarea deciziilor importante pentru o altă zi. Cufundă-te în gândurile și sentimentele tale. Îndrăznește să fii tu însuți/însăți.

Luna în Vărsător de sâmbăta este un început. Pune-ți ordine în viață acum, te va ajuta la crearea spațiului perfect pentru voi odată ce o vei găsi.

Pătratul dintre Jupiter și Neptun din week-end poate aduce momente jenante vis-a-vid de o situație pe care ai înțeles-o greșit. Dragostea necondiționată poate fi dureroasă, dar nu este sfârșitul lumii. Are balta pește!!

Horoscop Minerva săptămâna 18-23 2019 iunie Berbec Profesional
În efortul constant de a rămâne legat și practic cu privire la locul de muncă, este posibil să fi pierdut legătura cu partea creativă, laborioasă a ecuației. Folosește orice moment pentru a lăsa mintea să caute soluții. Clar vei găsi răspunsurile.

Vei putea aborda oamenii și situațiile la locul de muncă cu o atitudine relaxată și vei accepta ceea ce vine opunând o rezistență mai mică. Poți să progresezi în orice domeniu de interes sau de control. Oamenii se bucură de lucru în jurul tău. Această perioadă necesită o atenție deosebită în ceea ce privește banii. În același timp, prea multă prudență sau reținere funcționează împotriva ta. Dacă dorești un loc de muncă nou sau mai bun, acestea sunt zile numai bune pentru a face o schimbare.

Horoscop Minerva săptămâna 18-23 2019 iunie Berbec Financiar
Este timpul să finalizezi o vânzare sau cumpărare pe care o negociezi. Încheie contracte sau alte documente juridice numai după o discuție atentă cu partenerul tău. O întâlnire sau o prezentare în această săptămână ar fi un loc ideal pentru a face publicitate unei idei pe care o ai în minte.

În această săptămână te gândești și la schimbarea locului de muncă și astrele par să te ajute. Munca de zi cu zi cere să te gândești cum să schimbi situația existentă sau să începi să cauți ceva mai bun. Împotrivirea sprijină renunțarea, dar numai atunci când timpul și banii sunt conectate. Dacă talentul ți-ar putea folosi atunci cere cuiva care are putere de decizie să te ajute să înveți ceva nou.

Horoscop Minerva săptămâna 18-23 2019 iunie Berbec Sănătate
Dacă există un conflict profesional sau casnic, atunci corpul tău va reacționa pe măsură. Mușchi contractați, în special în partea inferioară a spatelui. Aici este posibil să se manifeste tensiunea. S-ar putea să înceapă ca o problemă ușoară, dar ar putea să se înrăutățească dacă o ignori. Asigură-te că te ocupi de conflictul interior, precum și de durerea fizică. Ascultă ceea ce încearcă corpul tău să îți spună.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie BERBEC. Bătăi de cap în familie

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie TAUR. Ai să ai de a face cu legea

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie GEMENI. Probleme mari în relația de cuplu

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie RAC. Opoziția între Soare și Jupiter 

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie LEU. Greșești și nu vrei să recunoști

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie FECIOARĂ. Câștiguri mari pe toate planurile

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie BALANȚĂ. Ratezi șanse importante

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie SCORPION. Ești hărțuit de o grămadă de griji acum

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie SĂGETĂTOR. Jupiter și Neptun vă îți dau bătăi de cap

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie CAPRICORN. Riști să te sabotezi singur

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie VĂRSĂTOR. Ai șanse mari în carieră

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie PEȘTI. Ești tentat să practici tactici neortodoxe


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop minerva Horoscop Minerva saptamana minerva
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H