Horoscop BANI şi SUCCES. Cine primeşte un sac de veşti bune în această săptămână

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 11-17 septembrie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

12 sept. 2023, 06:25
Horoscop BANI şi SUCCES. Cine primeşte un sac de veşti bune în această săptămână

Horoscop BANI şi SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana plina de surprize financiare te asteapta, iar oportunitatile neasteptate pot aparea din senin. S-ar putea sa primesti un bonus sau sa descoperi modalitati noi de a-ti creste veniturile. Fii deschis la idei inovatoare si la oportunitati de investitii.

Horoscop Mihai Voropchievici toamnă 2023. Zodiile care au parte de belşug şi fericire până la Crăciun

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Aspectele financiare pot deveni tensionate în aceasta saptamana, iar presiunea asupra bugetului tau poate creste. Este important sa fii prudent în gestionarea cheltuielilor si sa eviti riscurile financiare mari. O planificare atenta te va ajuta sa treci peste aceasta perioada.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop special: Descoperă magia retrogradării lui Jupiter în Taur. Ce aduce Marele Benefic semnelor zodiacale

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Nativii zodiei pot avea parte de vesti bune in ceea ce priveste veniturile lor. S-ar putea sa descoperi modalitati noi de a-ti valorifica abilitatile sau de a castiga bani din pasiunile tale. Fii creativ si nu ezita sa explorezi oportunitati financiare inedite.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Horoscop bani si succes RAC (21 iunie – 22 iulie)
Saptamana aceasta, nativii zodiei ar trebui sa acorde atentie consolidarii bazei lor financiare. Este momentul potrivit pentru a face economii si pentru a lua in considerare planuri pe termen lung. Fii grijuliu in gestionarea banilor tai.

Relatia Racului cu banii:
Pentru Raci, banii sunt in totalitate asociati cu cuibul, fiind foarte important pentru ei sa aiba o fundatie solida in care sa se ocupe de cei dragi si o casa sigura si foarte confortabila. Nu isi cheltuie banii impulsiv. Daca fac planuri sa cumpere ceva substantial in casa, vor face cercetari ca sa fie siguri ca e cea mai buna oferta. Racii stiu sa isi faca un buget si sa tina de el si sa il pastreze pentru cheltuieli mari si importante. Ei nu vor sa simta niciodata frica de a nu avea suficient pentru a-si mentine casa ; daca asa ceva s-ar intampla, s-ar invinovati si intreaga lor lume s-ar destrama.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.