Horoscop Minerva. Zodia care va avea mai mult noroc ca niciodată în 2022

Celebrul astrolog a prezentat la început de an horoscopul complet pentru 2022 pentru toți nativii zodiacului.

06 ian. 2022, 19:55
Horoscop Minerva. Zodia care va avea mai mult noroc ca niciodată în 2022

Horoscop Minerva.

Anul 2022 va fi unul plin de provocări pentru toate zodiile, însă doar una dintre ele va fi cea mai norocoasă, spune Minerva. Horoscopul prezentat de astrolog anunță un an avantajos pentru nativii acestei zodii.

Minerva spune că nativii zodiei Berbec sunt cei mai avantajați în anul 2022. Pentru ei este un an în care se pot naște noi idei, inovații, dar și tehnologii car ele vor fi de mare folos pe plan profesional și nu numai. Se vor schimba multe în viața lor în următoarele luni, iar lucrurile arată din ce în ce mai bine, adaugă astrologul.

Minerva, horoscop 2022: „Aceste zodii sunt binecuvântate, vor avea câştiguri foarte mari”
”Aș spune ca Berbecii sunt cei mai avantajați din toate punctele de vedere, dacă stăm să ne gândim. Jupiter cât a fost în Vărsător, a ajutat la nașterea noilor invenții şi inovații și tehnologii. A ajutat la creare unui sentiment mai profund de comun de comuniune.

Acum trebuie să ne așteptăm la noi mișcări spirituale, noi filozofii, un interes sporit pentru spiritualitate. O să remarcăm fascinația pentru misticism, ocult şi fantezie, inovații în lumea fotografiei, a muzicii şi a filmului. Schimbări în industrie, noi cercetări şi un interes mai profund pentru sănătatea mentală. Cercetări asupra substanțelor care modifică starea afectivă şi psihică”, a explicat Minerva.

Horoscop Minerva 2022: un an plin de schimbări, în amor şi la serviciu. Karma se uită „chiorâş” la multe zodii

Horoscop Minerva. Nu doar Berbecii vor avea noroc în 2022. Astrologul spune că în aceași situație sunt și Taurii, Scorpionii, dar și Leii și Fecioarele. Vor lua decizii corecte și vor avea șanse extraordinare în noul an.

”Pe lângă Berbeci, cele mai norocoase semne în 2022 sunt Taurul Scorpionul şi Leu. Putem să adăugăm şi Fecioară pentru că ea va avea parte de un teren pe care să se miște în voie, știind că este un semn pragmatic, întotdeauna ia deciziile cum le simte, vor avea șanse extraordinare”, spune astrologul.

Ba mai mult de atât, în timp ce unii vor fi norocoși pe plan profesional, pe plan amoros, Peștii, Gemenii, dar și Balanțele au șanse mari să își găsească sufletul pereche, așa că trebuie să fie atenți la orice semn pe care îl primesc pentru a nu rata ocazia.

Cât despre partea financiară, cei care vor avea noroc la bani în 2022 sunt Săgetătorii, Racii, dar și Vărsătorii. Minerva le recomandă de asemenea zodiilor Taur, Rac, Pești și Fecioară să fie atenție la investiții, în special când vine vorba de bani și timp. Unele lucruri nu vor merita efortul lor, iar rezultatele ar putea să nu fie cele așteptate.