Minerva, horoscop 2022: „Aceste zodii sunt binecuvântate, vor avea câştiguri foarte mari”

Previziunile pentru 2022 avertizează în legătură cu frământări în arena politică globală şi fluctuații semnificative ale piețelor bursiere.

30 dec. 2021, 22:18
Minerva, horoscop 2022: „Aceste zodii sunt binecuvântate, vor avea câştiguri foarte mari”

Minerva, horoscop 2022: Într-o intervenție la News Hour with CNN, astrologul Minerva a făcut mai multe previziuni pentru anul 2022. Sunt așteptate schimbări majore, conflicte politice și descoperiri extraordinare, mai ales în domeniul tehnologiei și în cel medical. Anumite zodii vor avea câștiguri mari pe plan financiar dacă vor ști să profite de oportunități.

Specialiștii vin cu noi detalii pentru cei care cred în astre și își dictează viața în funcție de ele. Minerva a făcut un anunț special pentru o anumită zodie din cele 12 ale horoscopului. Karma se va schimba pentru acest nativ în viitorul foarte apropiat.

„Anul 2022 va fi extrem de bogat în evenimente care vor ajuta la schimbarea conștiinței umane. Transformările de care se vorbea în 2020-2021, vor începe să se manifeste vizibil și oamenii vor înțelege anumite lucruri. Majoritatea dintre noi vor trebui să ia decizii importante, care ne vor schimba viața.

Horoscop Minerva 2022. Se schimbă karma, zodiile care dau de cornul abundenţei şi zodiile grav afectate
Previziunile pentru 2022 avertizează frământări în arena politică globală, fluctuații semnificative ale piețelor bursiere, iar reprezentanții semnelor zodiacale care vor ști să profite de aceste fluctuații vor putea peste noapte să dea lovitura în ceea ce privește afacerile.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene

Vom afla despre o chestie extraordinară la care se lucrează în secret de mai mulți ani. Lumea va merge într-o altă direcție. Probabil în domeniul tehnologiei. Aceste noi tehnologii sunt probabil legate de energie, dar în același timp vorbesc despre cercetarea în domeniul medical. Perioada Uraniană va deschide căi pentru leacuri și vindecări la care toată lumea speră.

Din punct de vedere sanitar, lucrurile nu se vor schimba. Va fi o bătălie între populație și guvernul care dorește să impună anumite legi care contravin Constituției. Vom asista la reconfigurări politice.”, a spus astrologul Minerva.

Minerva este celebru astrolog, al cărei nume real este Gabriela Dima. Aceasta s-a născut în Județul Hunedoara, are vârsta de 63 de ani și are o poveste de viață impresionantă. Iată ce zodie este Minerva. Minerva este absolventă a Facultății de Drept și a celei de Actorie. A profesat ca Jurnalist în anii 90, apoi a absolvit Facultatea de Psihologie. Pe lângă acestea, ea era pasionată de Astrologie. Ea a lucrat în cadrul Companiei Poșta Română, în departamentul de strategie și dezvoltare.