Horoscop Minerva. Zodiile care eclipsează ghinionul, vor întoarce banii cu lopata, norocul le loveşte chiar de mâine VIDEO

Astrologul Minerva a dezvăluit la ce trebuie să ne așteptăm luna aceasta, când suntem traversați de două eclipse. 

14 oct. 2023, 11:48
Horoscop Minerva. Zodiile care eclipsează ghinionul, vor întoarce banii cu lopata, norocul le loveşte chiar de mâine VIDEO

Horoscop Minerva. Luna Octombrie va fi marcată de două Eclipse de Lună importante, care vor avea loc pe 14 Octombrie, sub semnul Balanței, respectiv pe 28 Octombrie, sub semnul Taurului. În acest sens, astrologul Minerva spune că aceste fenomene vor aduce cu sine și foarte multe schimbări, pe diverse planuri ale vieții. Dacă în trecut am „fugit” de o problemă, aceasta s-ar putea să ne iasă din nou în cale acum, până când își găsește rezolvarea, spune aceasta.

„Ultimele două Eclipse ale anului vor avea loc în semnul Balanței și al Taurului. În timpul Eclipsei de Soare de pe 14 Octombrie și a celei de pe 28 Octombrie vom vedea impactul pe care acestea le au asupra oricărui semn zodiacal. Apare o temă generală: importanța echilibrului, a valorilor și decoperirilor de sine. Asta ne amintește că schimbarea este o parte esențială din viața noastră și de asta ar trebui noi să ținem cont. Schimbările sunt legate, există conexiuni între ele, pentru că multe se bazează pe comunicare.”, a declarat astrologul Minerva, în cadrul emisiunii WowNews.

Ce spune înălțimea despre tine. Mihai Voropchievici, dezvăluiri de senzație: ce înseamnă dacă ai 1.61 m sau 1.82 m

Horoscop Minerva.: „Este bine ca fiecare dintre noi să reflecteze asupra ceea ce contează”

Mai mult, în timpul celor două Eclipse de Soare din luna Octombrie este esențial să ne dăm seama care sunt problemele din viața noastră, dar și să facem remedierile potrivite, mai spune astrologul Minerva.

„Este bine ca fiecare dintre noi să reflecteze asupra ceea ce contează în mod special și să facem ajustările necesare. Luna plină din 28 octombrie aduce mai multe evenimente în viața de familie, deși lucrurile astea aș tinde să cred că sunt mai degrabă legate de lucruri care aparțin unui trecut pe care noi vrem cu orice preț să-l uităm. Există acolo niște lucruri pe care noi trebuie să le învățăm, dacă nu am făcut-o, pentru că Pluto ne va obliga să facem asta.”, a continuat aceasta.

Zodiac chinezesc pentru anul 2024. Predicții astrale în Anul Dragonului de Lemn

Horoscop Minerva. Apar extrem de multe schimbări în timpul celor două eclipse. Așadar, aceasta este perioada care aduce cu sine foarte multe schimbări, avertizează Minerva. Acestea pot fi destul de dure și pot fi reprezentate chiar și de pierderi umane.

„Revenind la Eclipse, ele ne vor învăța că schimbările sunt o parte esențială a vieții noastre. Această eclipsă de pe 14 Octombrie evidențiază importanța relațiilor și a echilibrului, determinându-ne să vedem echilibrul în relațiile cu ceilalți. Momentul eclipsei va fi marcat de multiple schimbări, pierderi, tendință de interiorizare a problemelor, de decese colective, de ascunderea acestora sub preș, poate și din cauza unor obstacole sociale. Social, vorbim de niște experiențe circumstanțiale, care duc la transformare. Moartea unor persoane dragi, rupturi de relații, care ne determină să rupem atașamentele de orice fel.”, mai spune ea.

Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai infidele zodii. Cum se comportă nativii când sunt prinşi călcând strâmb