Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai infidele zodii. Cum se comportă nativii când sunt prinşi călcând strâmb

Fiecare dintre cele 12 zodii are un stil propriu de a înşela, dar şi când vine vorba despre asumarea infidelităţii. În timp ce unii nu au nicio problemă să recunoască faptul că au călcat strâmb, alţii neagă vehement.

28 sept. 2023, 12:37
Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai infidele zodii. Cum se comportă nativii când sunt prinşi călcând strâmb

Cele mai infidele zodii au fost date în vileag de numerologul Mihai Voropchievici. Iată cum se comportă nativii când calcă pe bec, dar şi atunci când sunt prinşi.

BERBEC

Când este prins că a înşelat, Berbecul tace. Este, poate, cel mai autentic nativ în astfel de situaţii. Nu neagă, nu se justifică, ci spune lucrurilor pe nume, fix aşa cum le percepe el: persoana cealaltă e mai bună ca tine, dezvăluie Mihai Voropchievici pentru fanatik.ro.

TAUR

Cei mai mulţi Tauri nu cunosc noţiunea de infidelitate! Sunt peste măsură de loiali, iar atunci când se îndrăgostesc, nu mai caută nimic. Şi pentru că ei pot fi fideli până la cer şi înapoi, cer acelaşi lucru de la partenerul de viaţă. Dacă sunt înşelaţi, rup definitiv relaţia cu persoana respectivă.

GEMENI

Gemenii sunt cuceritori, curtenitori, ei știu să se adapteze la orice fel de situaţie, mai cu seamă bărbații Gemeni.

RAC

Alături de Taur, Racul este unul dintre cei mai fideli nativi. Dacă, prin absurd, înşală, se dă de gol foarte uşor. Este o fire deschisă, nu va nega că a înşelat, dar va spune că totul a fost accidental.

LEU

Leul nu este, de regulă, infidel pentru că nu acceptă situații dramatice care să afecteze starea cuplului. Le place să flirteze, să fie complimentaţi, nu vor merge mai departe de atât cu o persoanăă care le face avansuri.

Citeste si Numerele norocoase ale zodiei tale chinezești. Numărul 1 este important, dar 8 este magic!

FECIOARĂ

Fecioara e foarte asumată când vine vorba despre infidelitate. Înşală extrem de rar, dar când o face o spune singur, nu e cazul să pui investigatori pe urmele lui. Îşi justifică infidelitatea prin faptul că a fost un impuls de moment.

BALANŢĂ

Balanţele înşală cu cap şi nu sunt prinse aproape niciodată. O fac rar, dar atunci când o fac sunt foarte abile.

SCORPION

Scorpionii sunt unii dintre cei mai devotaţi nativi. Pentru ei, instituţia căsătoriei este sfântă. Oferă fidelitate şi cere fidelitate. Tocmai de aceea, când partenerul de viață înșală un nativ Scorpion, se produce ruptura finală.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt printre cele mai infidele semne zodiacale, dar sunt şi foarte uşor de prins. Ei se dau de gol doar pentru că le place să se laude cu cuceririle pe care le-au făcut. De multe ori îi toarnă prietenii.

CAPRICORN

Capricornii înșală, apoi se comportă ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Se uită în ochii tăi și întreabă cu seninătate ce s-a întâmplat? Își asumă fapta fără remușcări.

Citeste si Zodii care renasc din propria cenuşă după o perioadă de coşmar

VARSĂTOR

Vărsătorii înşală emotiv, dar discret. Rareori le este descoperită infidelitatea. Sunt foarte abili în a scorni minciuni care să acopere faptu că au călcat strâmb.

PEŞTI

Peștii sunt foarte dibaci atunci când înșală. Au un întreg arsenal de tertipuri ca să nu fie prinşi. Şi chiar dacă sunt prinşi, scapă basma curată datorită minții lor ascuțite. Sunt maeştri în a-şi face partenerii de viaţă să creadă că ei sunt de vină pentru că s-a ajuns la infidelitate.


Calendar 2024
Calendar 2024