Horoscop Neti Sandu 11 martie 2024. Vin bani din restanțe, se dau vouchere de vacanţă, vibraţia zilei este 11

Vești bune de lunea, anunţă Neti Sandu. O să ne facem ordine în viață ca să încapă și lucrurile bune pe care le așteptăm, ca să nu fie în zadar toată munca noastră.

10 mart. 2024, 22:02
Horoscop Neti Sandu 11 martie 2024. Vin bani din restanțe, se dau vouchere de vacanţă, vibraţia zilei este 11

Horoscop Neti Sandu 11 martie 2024. Vibrația zilei este 11 și o să dăm dovadă de un rafinament al gândirii, dacă trebuie să luăm decizii.

Horoscop 11 martie 2024 – PEȘTI
Vă descurcați parcă mai bine în afaceri și o să vă asigurați un trai decent, să vă oferiți și acele lucruri pe care nu vi le permiteați când banii vă ajungeau doar pentru cheltuielile curente.

O să vă croiți o nouă strategie în plan profesional și se poate să vă asociați cu cineva ca să vă consolidați poziția în afaceri.

Horoscop Neti Sandu 11 martie 2024 – BERBEC
Vești bune, bani, confirmări, vă luați avânt ca să cuceriți noi teritorii, să vă creați un nume, să străluciți în branșa voastră.

Citește și

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care primeşte şansa vieţii în perioada următoare. Noroc cu carul!

Horoscop 11 martie 2024 – TAUR
O nouă provocare pe linie profesională – poate primiți un salariu de nerefuzat și vă duceți la alt loc de muncă, dacă e atât de ofertantă varianta respectivă.

E bine să fiți cu un ochi atent asupra sănătății, să nu vă treziți cu surprize – semnale de atenție – mari sunt – faceți ceva.

Horoscop Neti Sandu 11 martie 2024 – GEMENI
Munca voastră n-o să rămână nerasplătită, șefii o să vă aprecieze și vă vor ține în vedere pentru o altă poziție – glorioasă – și o să fiți mai bine plătiți.

E un indiciu de călătorie și puteți pleca, într-adevăr, pe undeva ca să vă deconectați, poate fi și cu ceva treabă, pentru altele.

Horoscop 11 martie 2024 – RAC
Vin bani din restanțe, poate aduce și partenerul de cuplu ceva mai mulți bani și poate vă gândiți la o vacanță pe cinste prin lume, departe de casă.

Zodiile norocoase din 2024. Top 5 semne care au binecuvântarea astrelor, câştigă „o gălăgie” de bani şi sunt iubiţi de toată lumea

O să primiți un voucher, un beneficiu care să vă răsplătească eforturile.

Horoscop Neti Sandu 11 martie 2024 – LEU
Se poate să vină cu oferte de muncă și să vă sfătuiți cu unul, cu altul, ca să știți ce să alegeți, că nu e ușor, sunt niște diferențe care vă pot costa bani frumoși.

Comunicarea cu partenerul de cuplu pare acidă pe ici, pe colo, și o să trebuiască să fiți mai înțelegători, să preîntâmpinați conflictele.

Horoscop 11 martie 2024 – FECIOARA
Poate sunteți în negocieri cu șefii, și dacă vă puneți de acord, prelungiți contractul, iar dacă nu, vă orientați spre altceva și observați piața joburilor, să vedeți cum merge.

Vin bani de pe alte filiere, poate vi se dă o primă, vi se plătesc niște colaborări și o să se adune un capital.

Horoscop Neti Sandu 11 martie 2024 – BALANȚA
Or să vă ia prin surprindere niște mesaje, poate vă combinați cu o firmă cu care o să colaborați în termeni foarte buni, și o să câștigați și voi vizibilitate.

O să le acordați valoarea cuvenită banilor, o să-i puneți la păstrare dacă vă doriți ceva scump, o casă, o mașină.

 

Horoscopul completm, pe stirileprotv.ro

Cum a ajuns Neti Sandu să se ocupe de astrologie

Neti Sandu este cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV. În plan personal, Neti Sandu a fost căsătorită timp de doi ani, dar nu are copii. Neti Sandu este o prezență extrem de plăcută pe micile ecrane și este recunoscută peste tot pe unde merge. Neti Sandu  a povestit cum a ajuns să se ocupe de astrologie.  ”Am zis să mă duc și eu să văd cu ce se mănâncă”, a dezvăluit aceasta.

Cariera lui Neti Sandu a început la revista ”Salut”, a continuat la Pro FM și apoi la Pro TV. Într-un interviu pentru revista Avantaje, Neti Sandi a dezvăluit cum a intrat astrologia în viața sa.

„Aveam nevoie să-mi dau răspunsuri și, după Revoluție, am descoperit unele cursuri și am zis să mă duc și eu să văd cu ce se mănâncă. Acolo am fost captivată de cantitatea aceea mare de informații și cum aș putea să o folosesc, ca după aceea să văd dacă aflu ceva. Astfel că întâi a trebuit să învăț și după aceea să văd dacă-mi folosește. Din curiozitate”, a explicat Neti Sandu.

Întrebată dacă își ghidează acțiunile după regulile astrologiei, aceasta a răspuns: ”Nu. Țin cont doar așa: dacă am de ales între două zile – una care e mai grea, cu cinci cuadraturi și alta care nu are niciuna sau niciun aspect, o aleg pe aia fără aspect ca să nu-mi dau singură cu parul în cap”.

Despre ce spun astrele referitor la anul 2024, Neti Sandu a declarat: ”Spun foarte multe. Sunt două componente – Jupiter în zodia Taurului și trebuie să vedem ce facem cu banii, cum îi gestionăm, să-i regândim, să ne regândim politica monetară individual și în familie. După aceea, se pune accent pe comunicare – adică ce am învățat până acum trebuie dus la alt nivel și trebuie să exersăm mai mult comunicarea pentru că a fost scurtcircuitată în timpul pandemiei”.