Horoscop Neti Sandu 13 martie 2024. Vibraţia zilei este 4, zi cu consum de energie. Relația cu partenerul de cuplu are nevoie de niște ajustări

Horoscop 13 martie 2024. Îndrăgitul astrolog anunță reușite azi. O să ne bucurăm de tot ce am acumulat și de ceea ce ne dorim, în continuare, să obținem și o să ne facem viața mai frumoasă.

12 mart. 2024, 23:50
Horoscop Neti Sandu 13 martie 2024. Vibraţia zilei este 4, zi cu consum de energie. Relația cu partenerul de cuplu are nevoie de niște ajustări

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2024  PEȘTI
Se poate să primiți bani, o recompensă pentru ce ați muncit în ultima vreme și o să aveți de buzunar dacă vreți să vă mișcați, să vă duceți pe undeva în plimbare.

Se așteaptă de la voi să puneți umărul la niște pregătiri mai speciale c-o să vină invitați de onoare, poate e zi de naștere sau de căsătorie.

Horoscop 13 martie 2024 – BERBEC
Vin bani de la serviciu și o să vedeți dacă vă permiteți o escapadă turistică la sfârșit de săptămână, poate și cu prilej anume – o reuniune cu mulți prieteni. Se rezolvă o chestiune mai veche și puteți semna un contract care să vă aducă bani și o mai bună vizibilitate.

Horoscop Pavel Globa. Zodiile cărora le dau târcoale necazurile şi zodiile protejate de Divinitate

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2024 – TAUR
E posibil să primiți ceva în dar, pot fi și bani dintr-o colaborare, poate ați valorificat un obiect, ați vândut o casă, ori o mașină.

Cochetați cu ideea să vă duceți la alt serviciu, sau măcar să lucrați în particular ceva ca să mai câștigați niște bani în plus.

Horoscop 13 martie 2024 – GEMENI
Se conturează o reușită, scoateți bani dintr-o activitate care prinde la un public anume și o să aveți pentru escapadele turistice din weekend.

O să recuperați banii dintr-o investiție mai veche și o să vă redresați, în sfârșit, din punct de vedere financiar.

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2024 – RAC
O să puteți pune în practică niște idei, pentru care veți găsi finanțare și o să vă descurcați cu toată desfășurarea de forțe că sunteți stăpâni pe situație.

Poate vă apucați de ceva în particular și o să faceți rost de bani în plus pentru vacanță sau ca să-i duceți pe copii acolo unde și-au dorit.

Horoscop 13 martie 2024 – LEU
Poate o să reînnoiți un contract, se poate să primiți și o funcție și să aveți noi responsabilități de care să vă achitați onorabil, și să-i mulțumiți pe cei din conducere.

Vi se lansează o invitație să luați parte la un eveniment care poate avea legătură și cu profesia, dar și cu latura personală.

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2024 – FECIOARA
Vă puteți asocia cu niște oameni dacă vă inspiră încredere că vor lucra în ritmul vostru, altminteri mai mult vă-ncearcă și o să fie un consum de energie.

Relația cu partenerul de cuplu are nevoie de niște ajustări și o să vă împărțiți munca, responsabilitățile și ar fi bine să petreceți ceva mai mult timp împreună.

DOUĂ zodii se confruntă cu un an karmic transformator. Ce urmează după echinocțiul de primăvara din martie 2024

Horoscop 13 martie 2024 – BALANȚA
O să luați în discuție un contract ca să stabiliți termenii, să nu rămână totul doar la latitudinea celeilalte părți implicate, să vă puneți de acord.

Apare cineva care speră să vă atragă atenția să formați un cuplu, dacă sunteți și voi în căutarea cuiva care să vă completeze.

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2024 – SCORPION
O să vă caute cineva care vă admiră, poate v-a observat în timp și-și face curaj să vă abordeze că sunt șanse să formați un cuplu, dacă n-aveți pe nimeni.

Se poate să luați o decizie referitoare la căsnicia voastră și o să țineți cont de ce-și dorește și celălalt.

Horoscopul complet, pe stirileprotv.ro