Horoscop Neti Sandu 2024. Ce zodii încep poticnit noul an: „Mercur retrograd vine la pachet cu Jupiter retrograd”

Neti Sandu a făcut previziunile astrologice pentru începutul noului an și se anunță o mulțime de surprize pentru toate zodiile.

30 dec. 2023, 11:24
Horoscop Neti Sandu 2024. Ce zodii încep poticnit noul an: „Mercur retrograd vine la pachet cu Jupiter retrograd”

Neti Sandu, avertisment pentru începutul lui 2024. La ce ne putem aștepta, în funcție de zodie. Zodia Capricorn este în centrul atenției în această perioadă, iar celebrul astrolog de la Pro TV spune că urmează o perioadă foarte interesantă până pe 20 ianuarie. Haideți să aflăm despre ce este vorba.

Berbec
La Berbec, planetele din Capricorn fac o cuadratură severă. Asta înseamnă că el trebuie să își păzească spatele, să știe pe ce resurse se bazează, pe cine nu. Și pentru că sfârșitul de an este cu acest Mercur retrograd, care e și în Capricorn, dar e și în Săgetător, el o să oscileze între a face niște lucruri precipitat și a lua o decizie și să o țină pe a lui. O să depășească cu bine sărbătorile și o să știe ce să aleagă.

Până pe 20 ianuarie, el o să beneficieze de acel Jupiter direct în Casa contractelor și a banilor, a spus Neti Sandu.

Horoscop Neti Sandu 2024 Taur
L-a avut pe Mercur retrograd și pe Jupiter retrograd până pe 31 decembrie. E un regal faptul că Soarele și Marte ajung în Capricorn și fac un trigon splendid cu Jupiter care nu mai este retrograd. Taurul prinde aripi, înțelege că se poate extinde, poate să îndrăznească mai mult.

Și pentru că Jupiter e acolo și nu vine decât o dată la 12 ani, el va reuși să facă ce și-a propus, va fi ajutat de oameni și se va simți în confort.

Mai poate avea realizări împreună cu alții, adică poate să facă niște asocieri. Venus la începutul acestei perioade e încă în Scorpion și după aceea se mută în Săgetător și asta înseamnă bani pentru Taur, dar și alte posibilități pe care le poate fructifica la maximum până în mai.

Gemeni
Trebuie să rezolve niște lucruri legate și de comunicare, de deplasări, de contracte, de cele mai mici semnături de acte.

În această perioadă poate să fie vorba și despre bani, că Mercur se referă și la asta. Avem planetele astea în Săgetător, dar avem și în Capricorn și atunci Gemenii trebuie să aibă grijă și cu banii și cu ce urmează să facă.

Ei au un plan care se poate pune în aplicare din primăvară, dar pot interveni elemente noi față de ce plănuiesc ei acum și lucrurile or să arate diferit. Trebuie să fie deschiși la schimbări.

Horoscop Neti Sandu 2024 Rac
Începutul pare să fie puțin ezitant, dar Racul știe să se dozeze și nu se va lăsa intimidat de Mercur retrograd. El are nevoie de stabilitate financiară și ăsta poate fi momentul în care el pune bazele financiare pentru anul în curs. Pot veni niște bani în plus de la serviciu, că Venus e în Săgetător – Casa serviciului.

În familie, poate să fie cineva care să mai aducă niște bani sau aduce alimente, se ocupă de pregătiri, ajutându-l, că lui îi place de fapt, să se ocupe de mâncare, să fie gazdă bună, să vină lumea la el, nu să se ducă el.

Leu
Vorbim despre un ajutor din partea lui Venus în Săgetător. Trebuie să aibă grijă la serviciu, dar și cu sănătatea, pentru că Soare și Marte în Capricorn înseamnă o atenționare acolo.

Pe de altă parte, avem un Jupiter care a tot făcut lobby pentru Leu ca să progreseze, să ajungă într-o funcție undeva, să fie așa cum îi place lui, într-o postură de șef. Asta este vocația.

Horoscop Neti Sandu 2024 Fecioară
Fecioara se va bucura de acest Jupiter care nu va mai fi retrograd din ianuarie. Dar și de faptul că planetele din Capricorn îi oferă stabilitate. Avem Taur, Fecioară și Capricorn. Deci avem un triunghi echilateral de pământ. E perfect pentru Fecioară. Așadar, își poate consolida poziția, poate să obțină ce are nevoie de la serviciu, de acasă.

Trebuie să aibă grijă și de sănătate cu Mercur retrograd în Săgetător și după aceea în Capricorn. Adică mai sunt lucruri legate de copii pe care nu le-a putut rezolva la timp.

Horoscop Urania, previziunile începutului de an. Prima săptămână din 2024 stă sub semnul provocărilor în planul relaţiei de cuplu şi al carierei. Sunt posibile despărţiri; suspiciuni şi nelinişti la locul de muncă

Jupiter e în casa deplasărilor. El se poate deplasa, deși la început va refuza acest lucru, pe motiv că are de lucru. Jupiter îl va convinge. Poate să stea mai puțin, dar să iasă ca să se aerisească la cap, la suflet.

Balanță
Venus a traversat zodia Balanței și le-a adus ce trebuia și sufletește, și financiar. Apoi intră în zodia asta a Scorpionului, care-i casa banilor pentru Balanță și atunci au de unde să se alimenteze cu ce trebuie ca să facă niște sărbători frumoase.

Soare și Marte în Capricorn aduc noutăți, poate se mută cu cineva, poate vine cineva și e în tranzit și stă două zile. Mai sunt unele renegocieri salariale, pentru că Jupiter face el ceva când își revine din zodia asta a Taurului. Și acum se poate da. Și trebuie avut grijă și de sănătate. Casa unde e Jupiter, e și sănătatea.

Horoscop Neti Sandu 2024 Scorpion
Jupiter e în casa opusă, e retrograd. Ce au sperat ei nu s-a prea întâmplat sau a rămas promisiunea, deci nu s-a renunțat la ce i s-a promis. Poate să fie și din partea șefilor, dar și din partea unui coechipier, partener de viață. Pentru că Jupiter își revine, el poate spera să se împlinească fix ce și-a dorit după aceea.

Mercur îl face să cheltuiască niște bani pentru că se schimbă niște planuri. Dar Venus, am zis, îndulcește mult atmosfera, care poate că e ori deprimantă, ori dezamăgitoare, dar se rezolvă.

Jupiter, faptul își revine în casa partenerială și povestea asta îl ajută să treacă peste toate lucrurile care l-au dezamăgit și el.

Săgetător
Cu Venus și Mercur retrograd în Săgetător, ce ne-am propus, va fi altfel. Jupiter e în casa serviciului și am văzut că în continuare e de lucru. Și e și Casa banilor de la serviciu și ar trebui să fie și ea bună. Dar mai este și Casa mâncatului. Atunci el trebuie să-și mai ia niște măsuri, să mai facă niște evaluări și dacă e cazul, să facă și un tratament, dacă e cazul.

Vor fi cheltuieli, pentru că Soarele și Marte vor fi în Casa banilor Săgetătorului și îi obligă să cheltuiască.

Horoscop Neti Sandu 2024 Capricorn
La Capricorn pare să fie ceva promițător, pentru că planetele astea din zodia de dinainte îl obligă să restructureze puțin pe dinăuntru și să își facă un bilanț sufletesc.

La începutul anului, când intră și Marte acolo și își revine din retrogradare și Jupiter din Taur, se face un trigon frumos între aceste două planete și oferă stabilitate și un echilibru pe care se poate baza ca să construiască de aici încolo. Începutul de an vine cu acest postament foarte bine clădit și promite să facă ceva bun pentru Capricorn. Sănătatea rămâne pe primul plan.

Horoscop 2024. Cristina Demetrescu știe zodia cu cel mai mare noroc: „Axa vieţii este pe axa Berbec-Balanţă, se anunţă un an bipolar, cu bune şi rele”
Capricornul e cu sistemul osos și atunci pot fi lucruri netratate la timp sau să nu știe de ele. Marte o să indice locul, deci trebuie să fie prompt când vine vorba de sănătate. Să nu lase lucrurile așa. Deci puțină atenție aici, la sănătate.

Vărsător
Se poate baza pe planetele din Săgetător, care îi dau efervescența de care are nevoie.  El trebuie să fixeze obiectivele pentru noul an și atunci are de restructurat aici la prieteni și la parteneriatul de afaceri. Vin oferte contractuale de business și el trebuie să știe dacă îi convine sau nu.

Apoi, din Taur mai vin niște promisiuni de rezolvat probleme legate de locuință, de mutat, de extindere a locuinței. Trebuie să facă o investiție într-o locuință. Jupiter se ocupă din mai 2023, de fapt, de toată problema imobiliară. Și în 2024, până în mai, tot despre asta va fi vorba și el va trebui să aleagă ce anume trebuie făcut.

Horoscop Neti Sandu 2024 Pești
Există o zonă mică de comunicare deficitară și din cauza lui Mercur retrograd, dar și a lui Jupiter din sfera comunicării pentru el.

Dar la începutul anului, Jupiter își revine și poate să pună o idee în aplicare. Deocamdată el prinde aripi la începutul anului și o să știe ce are de făcut și cum să-și dozeze resursele. Trebuie să fie atent la alianțe, pentru că trebuie să fie selectivi. Va fi un sfârșit de ani cu ezitări de la acest Mercur retrograd combinat cu Jupiter retrograd.