Horoscop Neti Sandu 8 mai 2024: Vibrația zilei este 8 si e bine să fim cumpătați cu banii!

Horoscop 8 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la ȘtirileProTV. Lună Nouă, cu reușite. O să ne socotim banii să vedem cum stăm cu capitolul finanțe, ca să știm dacă ne permitem niște lucruri, sau nu acum, c-au fost deja, multe cheltuieli.

07 mai 2024, 22:24
Horoscop Neti Sandu 8 mai 2024: Vibrația zilei este 8 si e bine să fim cumpătați cu banii!

Horoscop Neti Sandu 8 mai 2024 – Taur

Noutăţi care-or să vă ia prin surprindere şi viaţa voastră se poate schimba-ntr-o clipă şi mai bine, astfel încât să vă bucurați de toată agoniseala voastră. Vă puneţi o dorinţă şi o udaţi la rădăcina ca să rodească, să vi se împlinească un vis – căci încă este anul vostru până pe 25 mai.

Horoscop 8 mai 2024 – Gemeni
O să vă uniţi forţele cu ale unor prieteni, cunoștințe și poate formaţi un grup ca să vă petreceţi timpul liber în excursii, să vă destindeţi, să fie un câştig sufletesc.

Citește și

Numerele norocoase ce atrag banii ca un magnet în viața ta. Ce destin ai în funcție de data nașterii și cum calculezi cifra banilor
O să treceţi în revista nişte contracte, fie ele şi de colaborare și o să păstraţi ce e cel mai avantajos și ce nu trebuie lăsat deoparte.

Horoscop Neti Sandu 8 mai 2024 – Rac
Se va găsi o formă de recompensă pentru ce-aţi muncit şi o să vă placă faptul că au contat eforturile, sacrificiile poate, și o să fiţi dispuşi să mergeţi mai departe în aceeaşi formulă.

O să legalizaţi o situație, că vi s-au deschis niște oportunităţi să vă luaţi de lucru în particular şi strângeţi bani de concediu.

Horoscop 8 mai 2024 – Leu
Apare şansa unui nou început în sfera afacerilor și e bine să vă debarasaţi de restante ca să fie totul nou-nouţ și să lucraţi cu spor, să aveţi entuziasm.

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment monden care poate avea loc şi la sfârşitul săptămânii, nu neapărat azi.

Horoscop Neti Sandu 8 mai 2024- Fecioară
O să vă străduiţi să nu le ieşiţi din cuvânt şefilor, şi să vă conformaţi cerințelor că au nevoie de voi, dar devin din ce în ce mai exigenţi.

Vine cineva care v-a lipsit şi o să încercaţi o acomodare, cu speranţa că o să puteţi continua relația.

Horoscop 8 mai 2024 – Balanță
E cineva interesat de voi, simte un potenţial de relație și o să vă evaluaţi și voi sentimentele ca să știți dacă e pentru voi sau nu.

Se pare că e nevoie de voi să puneţi umărul la o acțiune de grup și o să vă ţineţi de treabă chiar dacă va trebui să munciţi după serviciu.

Horoscop Neti Sandu 8 mai 2024 – Scorpion
Se poate să aibă loc o întâlnire de afaceri și poate aţi avut timp să vă decideţi în privinţa contractului pe marginea căruia aţi discutat luna trecută.

Horoscop Pavel Globa mai 2024. Succes sălbatic pentru trei zodii, au găsit cheia de la portalul abundenţei
Vin bani din surse colaterale, poate şi de la serviciu, dar al partenerului de cuplu, plus din colaborări.

Horoscop 8 mai 2024 – Săgetător
E posibil să întâlniţi pe cineva care se pliază pe felul vostru de a fi și poate o să aveţi răbdare să vedeţi ce iese, poate şi partenerul o să aibă.

Poate v-adunaţi forţele să puneţi la cale un proiect la care visaţi de multă vreme și cu perseverenţă și inspiraţie o să reuşiţi.

Horoscop Neti Sandu 8 mai 2024 – Capricorn
V-au rămas nişte vizite de făcut şi o să vă prindă bine să treceţi şi pe la cei de la care n-aţi ajuns zilele trecute, ca să vă încărcaţi bateriile.

O să daţi zor să rezolvaţi nişte probleme de serviciu ca să vi se plătească la timp salariu, să vă luaţi şi un bonus, o primă.

Citeşte mai multe pe stirileprotv.ro