Numerele norocoase ce atrag banii ca un magnet în viața ta. Ce destin ai în funcție de data nașterii și cum calculezi cifra banilor

Numerologia a prins tot mai mult teren în viața oamenilor. Pe baza ei, un număr tot mai mare de persoane își calculează cifra destinului și a banilor, iar uneori pot afla și cum stau cu dragostea bazându-se pe data nașterii. Iată cum poți afla și tu cât noroc vei avea din punct de vedere financiar în funcție de ziua în care te-ai născut!

07 mai 2024, 20:39
Numerele norocoase ce atrag banii ca un magnet în viața ta. Ce destin ai în funcție de data nașterii și cum calculezi cifra banilor
Numerele norocoase ce atrag banii ca un magnet în viața ta. Ce destin ai în funcție de data nașterii și cum calculezi cifra banilor

Numerele norocoase ce atrag banii ca un magnet. Pe baza unui singur calcul simplu poți reuși să afli care este cifra banilor în viața ta, în funcție de data de naștere. Specialiștii ne explică prin ce modalitate putem avea un rezultat sigur.

Citește și: 7 zodii care își vor iubi întotdeauna câinele mai mult decât pe tine 

Numerele norocoase ce atrag banii ca un magnet în viața ta

Numerologul Adriana Arman a explicat cum pot afla curioșii modul prin care pot atrage mai mulți bani în viața lor. Trebuie doar să își calculeze cifra responsabilă cu finanțele din viața lor și să se poarte ca atare.

„Numerologia ne dă instrumente pe care le putem folosi. Și dacă e să mergem pe simbolistica aceasta a cifrelor, în numerologie cifra banilor este 6”, a început să explice expertul în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

„Am făcut pentru cei care ne urmăresc un calcul foarte simplu care ne arată care este traseul pe care ar trebui să-l urmăm ca să facem mai mulți bani, să-i atragem. Formula de calcul este foarte simplă: avem ziua de naștere plus șase, adică energia banilor. Exemplu: 24+6=30=3, rezultatul 30 trebuie să-l reducem la o singură cifră de la 1 până la 0: 3+0=3.

1. Nu sta în umbră.

Dacă rezultatul este 1, ce trebuie să facă este să nu-i urmeze pe alții (…) Ca să intre în energia banilor, ei trebuie să iasă din conul de umbră, să se diferențieze prin ceva, iar stima de sine aici face o foarte mare diferență.

2. Fă echipă cu alții.

Aceștia trebuie să-și ia modele de la alții, să se inspire de la alții, și să stea cu lumea, pentru că atunci le vin lor idei. Ei așa se încarcă.

3. Influențează prin vorbire.

Cea mai importantă este arta vorbirii. Ei trebuie să ajungă cu mesajul lor la ceilalți oameni. Și când vor stăpâni arta aceasta a livrării discursului vor reuși să ajungă foarte ușor la ceilalți, indiferent ce fac.

4. Dezvoltă-ți inteligența.

Aici mentalul este cheia. Ei trebuie să învețe să-și stăpânească mentalul, cum funcționează mentalul. Aici mare atenție la momentul în care se îndrăgostesc, pentru că mentalul fiind cheia, dacă se îndrăgostesc irațional și își pierd mințile, din acel moment își pot bloca circuitul, nișa aceasta a posibilităților și banii se îngustează.

5. Rutina te sărăcește.

Rutina îi va sărăci – oamenii aceștia nu au voie să stea la același loc de muncă, pe același salariu ani de zile, făcând același lucru, ci trebuie să îmbrățișeze noutatea.

6. Starea de spirit vinde.

Starea de spirit este cea mai importantă aici. Atitudinea și echilibrul, pentru că 6 este o zonă de echilibru. Când vor fi dezechilibrați, vor face excese, nici banii nu vor trage la ei.

7. Învață din greșeli.

Ei au tendința de a repeta greșelile trecutului și în felul acesta nu vor merge mai sus financiar. Pentru că 7 vorbește și despre studiu, oamenii aceștia nu trebuie să se uite la cei din liga lor (…) Să încerce să facă la fel ca ei.

8. Fă-ți relații și folosește-le.

Relațiile, conexiunile – să te folosești de conexiunile tale, pentru că se pot deschide niște uși foarte bune.

9. Inovează-te! Inspiră-te de la alții dar nu face la fel

Oamenii aceștia trebuie să inoveze. Ei trebuie, practic, să se inspire de la alții, dar nu trebuie să facă la fel. Să vină cu un element de noutate, de autenticitate”, a explicat numerologul.

Citește și: Horoscop Pavel Globa mai 2024. Succes sălbatic pentru trei zodii, au găsit cheia de la portalul abundenţei