Horoscop Nicoleta Svarlefus 26 martie – 1 aprilie: O zodie are cheltuieli mari, alta vrea sa îşi rezolve toată viaţa

Horoscop complet Nicoleta Svarlefus, saptamana 26 martie - 1 aprilie: O zodie are cheltuieli mari, alta vrea sa iti rezolve toata viata.

26 mart. 2018, 08:41
Horoscop Nicoleta Svarlefus 26 martie – 1 aprilie: O zodie are cheltuieli mari, alta vrea sa îşi rezolve toată viaţa

Berbec

Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poţi gestiona cu puţin efort şi bunăvoinţă. Se recomandă ceva mai multă atenţie la instalaţiile de apă din spaţiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporţii. A doua parte a săptămânii evidenţiază relaţiile cu persoana iubită şi cele cu copiii. Revin în atenţie situaţiile petrecute în primele două luni ale anului în plan amoros, deci fii prudent şi prezent în tot ce se întâmplă în preajma ta.

Taur

Relaţiile cu anturajul apropiat sunt dinamice şi surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioşi sau profitori. Călătoriile pe distanţe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale. Fii atent pe unde mergi şi mai ales dacă şofezi! A doua parte a săptămânii evidenţiază treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuţii aprinse pe teme patrimoniale. Acordă o atenţie deosebită instalaţiilor de foc şi de aer din spaţiul locativ, pentru că se pot avaria serios.

Gemeni

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale. Este bine să urmăreşti o listă de priorităţi, deoarece sunt şanse mari să cheltuieşti pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea sunt posibile furturile şi pierderile de orice fel. Veniturile tale fluctuează deocamdată, iar îmbunătăţirile vor apărea peste o vreme. A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă prieteni, rude sau vecini şi simple cunoştinţe. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviţi persoanele şi situaţiile conflictuale. Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ţi măsuri de precauţie suplimentare.

Rac

Eşti plin de energie în prima parte a săptămânii şi dornic de a rezolva rapid, toate treburile restante. Însă energia vitală va flutua mult, de aceea fii prudent şi dozează-ţi eforturile. Stările  tale de spirit îi vor uimi pe ceilalţi şi astfel pot apărea situaţii tensionate sau certuri în toată regula. O zi în care ar fi bine să te odihneşti şi să te retragi din forfota cotidiană este 27 Martie. Finalul săptămânii aduce cheltuieli şi discuţii ample despre veniturile pe care le obţii din activitatea profesională. Este o perioadă cu restricţii financiare, astfel că înţelept ar fi să te rezumi la cheltuieli şi consumuri necesare.

Leu

Dorul de vacanţă este accentuat şi ar trebui să ţii cont de asta. Ai nevoie de odihnă, linişte, detaşare de iureşul cotidian şi introspecţie. O reevaluarea a situaţiei în care te afli şi a relaţiilor în care eşti implicat este binevenită. Priveşte obiectiv şi cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău şi trasează un plan de îmbunătăţiri pe termen lung. Ai prea puţină energie vitală ca să te mai ocupi de alţii şi de problemele lor. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, însă combativitatea şi dorinţa de implicare în prea multe activităţi sunt la cote mari. Fii prudent, controlează-ţi reacţiile şi ai încredere că totul va fi bine!

Fecioara

Săptămâna poate aduce surprize în relaţiile cu prietenii şi cu persoanele care te susţin în plan profesional. Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te vor conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine să renunţi rapid la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale. A doua parte a săptămânii îţi aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniştite, departe de zgomotul cotidian şi de a te gândi pe îndelete la evenimentele şi oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în perioada 26 – 28 Martie.

Balanta

Este nevoie să acorzi atenţie segmentului profesional, în mod special relaţiilor cu şefii. Sunt posibile discuţii aprinse, retragerea unor responsabilităţi sau a unor funcţii de conducere, pe scurt, răsturnări de situaţie greu de estimat la locul de muncă. Imaginea ta în ochii celorlalţi se va modifica, depinzând numai de tine să o îmbunătăţeşti sau să o laşi de izbelişte. Prudenţă, răbdare, tolereanţă şi ascultă ce îţi spun ceilalţi! Intervalul 27 – 28 Martie este potrivit dialogurilor cu prietenii. Sunt şanse să primeşti informaţii şi sfaturi pertinente, chiar dacă pe alocuri, unele îţi displac sau, deocamdată, le înţelegi prea puţin.

Scorpion 

Se pare că în prima parte a săptămânii eşti mai mult pe drumuri, fie într-o călătorie de agrement, fie eşti nevoit să rezolvi chestiuni personale sau profesionale în locaţii diferite. Se recomandă prudenţă la drum în ziua de 27 Martie, pentru că sunt posibile neplăceri. Fii răbdător cu ceilalţi şi evită conflictele! Pe de altă parte ai şanse deosebite de a participa la activităţi culturale de sezon, care îţi liniştesc şi bucură sufletul. Sfârşitul săptămânii te aduce în prim-planul cotidian, fie prin implicarea în activităţi sociale de gurp, fie prin întâlniri importante cu membrii familiei.

Sagetator

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, în speţă pe banii şi bunurile comune cu alţii. Se întrezăresc cheltuieli neaşteptate, destul de mari şi unele care pur şi simplu le plăteşti, dar nu înţelegi de ce tu şi până la urmă pentru ce. Datorită partenerului de viaţă, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile răsturnări de situaţii financiare greu de estimat. Recomandabil este să le analizezi pe îndelete, să discuţi cu persoanele alături de care eşti implicat în chestiuni financiare şi abia apoi să scoţi bani din buzunar. Weekend-ul aduce călătorii şi veşti din şi despre străinătate.

Capricorn

O săptămână interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situaţie în relaţia matrimonială, dar şi în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent şi evită escaladarea conflictelor, întruct există detalii ascunse ale acestor relaţii pe care nu ai cum să le desluşeşti acum. Unele dintre aceste relaţii se pot destrăma rapid. Sfârşitul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alţii, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Revin în atenţie discuţiile şi situaţiile legate de bani şi bunuri comune cu alţii petrecute cândva în primele două luni ale anului. Răbdare şi toleranţă! 

Varsator

Se întrezăreşte multă activitate la locul de muncă. Responsabilităţi noi, schimbări în regimul muncii, relaţii colegiale disonante şi multă incertitudine. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale. Provocările pot fi mari şi păguboase, deci nu răspunde la ele sub nicio formă. Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenţie afecţiuni vechi specifice sistemului osos şi segmentelor sistemului digestiv. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în perioada 26 – 28 Martie! În weekend fii prudent la cheltuielile comune cu alţii.

Pesti

Segmentul amoros îţi dă bătăi de cap, pentru că sunt şanse să revină din trecut relaţii mai mult sau mai puţin plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent şi dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale şi realist vei depăşi totul cu bine. Nu te baza pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut şi nu îţi pot oferi atenţie, afecţiune sau gesturi tandre. Finalul săptămânii îţi aduce în atenţie, pe de o parte probleme legate de sănătate, iar pe de alta, activitatea profesională de la locul de muncă. Dozează-ţi eforturile şi îngrijeşte-te pe îndelete!