HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Cine va avea portofelul plin toată luna. Veştile nu sunt bune pentru toate zodiile

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
01 nov. 2018, 05:29
HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Cine va avea portofelul plin toată luna. Veştile nu sunt bune pentru toate zodiile

BERBEC

Ai ţeluri înalte, însă posibilităţile de a câştiga mai mulţi bani în această lună vor fi destul de puţine. Este o perioadă mai bună de a-ţi aprofunda cunoştinţele, de a te specializa şi de a te perfecţiona în domeniul care te atrage. Încearcă să nu îţi faci iluzii, ci să te axezi doar pe fapte reale şi pe rezultate palpabile. Este necesar să refaci un plan pentru ca situaţia ta financiară să nu intre în impas. Dacă te organizezi cum trebuie, totul va fi bine. 

TAUR

Sunt favorizate schimbările profesionale în această lună, cu toate că nu te simţi foarte pregătită în acest sens. Este foarte important să ieşi din zona ta de confort dacă vrei să evoluezi şi, implicit, să câştigi mai mulţi bani. Încearcă să nu rămâi în urmă şi să te complaci într-o situaţie care îţi oferă un trai modest, ci fii ambiţioasă şi cere mai mult de la tine pentru că poţi. Foloseşte-ţi la maximum potenţialul!

GEMENI

Luna noiembrie este bună pentru a-ţi scoate la înaintare abilităţile de comunicare şi de convingere.  
Profită de orice ocazie de a te implica în proiecte noi şi nu spune nu negocierilor, mai ales atunci când vine vorba de bani. Poţi obţine o mărire de salariu doar dacă ai cuvintele potrivite la tine şi curajul necesar de a iniţia această discuţie. Abordarea temei nu ar trebui să fie una dificilă, în special dacă visezi la acest moment de multă vreme. 
 
RAC

Luna noiembrie vine şi cu veşti bune, dar şi cu unele mai puţin bune. Cel mai probabil ai şansa de a face o investiţie majoră pe care ţi-o doreşti de multă vreme, dar pe de altă parte vei fi nevoită să îţi schimbi stilul de viaţă. Din moment ce vei rămâne fără economiile tale, se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte cheltuielile pe care erai obişnuită să le faci în mod normal. Ai şi satisfacţii mari, însă şi sacrificiile sunt pe măsură. 

 
Citeşte mai multe pe eva.ro