HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Succese notabile în a doua parte a lunii pentru majoritatea semnelor zodiacale

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020  Prima jumătate a lunii noiembrie este umbrită de tranzitul nefavorabil a două corpuri astrale, doar alte două planete grele au în schimb tranzit favorabil toată luna. Ce sectoare de viaţă interacţionează pentru fiecare semn zodiacal, ne spune astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: "Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, căci viitorul nu a fost hotărât dinainte".

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 07:24
HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Succese notabile în a doua parte a lunii pentru majoritatea semnelor zodiacale

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 BERBEC

În prima jumătate a lunii lucrurile nu merg bine acasă în familie, iar distracţia îţi este interzisă. În a doua jumătate a lunii poţi primi o veste pozitivă importantă, poţi avea un mic succes în activitatea profesională şi comunicarea cu partenerul întăreşte relaţia. Poţi înregistra un succes notabil într-un sector de viaţă important pentru tine.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 TAUR

Prima parte a lunii îţi aduce unele veşti rele iar problemele din familie continuă. În a doua parte a lunii lucrurile revin la normal, obţii un mic câştig material, cunoscuţii te susţin şi te admiră, iar prin comunicare poţi beneficia de conjuncturi favorabile. Cel mai important eveniment este reprezentat de un posibil succes în plan profesional.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 GEMENI

Problemele financiare şi obstacolele interioare care te împiedică să comunici continuă pănă la mijlocul lunii noiembrie, după care lucrurile revin la normal. Apoi începi să te bucuri de o stare de sănătate bună, poţi promova destul de uşor examenele pe care le ai de susţinut şi te poţi ocupa de rezervări pentru o excursie.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 RAC

Te mai poţi confrunta cu deficitul financiar şi cu probleme de sănătate în prima parte a lunii noiembrie, după care primeşti sume de bani care te scot din impas şi beneficiezi de alte conjuncturi favorabile. Acasă, comunicarea cu membrii familiei îţi aduce liniştea necesară, şi în alt plan poţi promova cu succes un examen important.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 LEU

Datorii negative din vieţile anterioare se mai plătesc obligatoriu până la mijlocul lunii şi tot până atunci problemele de sănătate nu-ţi dau pace. În schimb, în a doua parte a lunii, lucrurile revin la normal, ai o bună relaţie de cuplu, la locul de muncă poţi beneficia de o avansare, şi poţi rezolva chestiuni legate de acte importante.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Pănă la mijlocul acestei luni problemele pe care le ai în special în activitatea din care îţi câştigi existenţa, dar şi în alte planuri de viaţă, nu îţi dau pace, după care lucrurile se rezolvă parcă de la sine. Apoi îţi este recunoscută autoritatea, beneficiezi de conjuncturi favorabile şi de câştiguri materiale. Cel mai important eveniment al lunii este legat de relaţia de cuplu.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Toată lumea este împotriva ta şi ai probleme în special în desfăşurarea activităţii de la locul tău de muncă, dar asta în prima jumătate a acestei luni, după care lucrurile revin la normal. Astfel, poţi face lucruri care îţi fac plăcere, te poţi distra şi rezolvi unele probleme de sănătate. Poţi beneficia de o conjunctură favorabilă importantă.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 SCORPION

Problemele de autoritate sau insuccesul la examene mai persistă în prima jumătate a lunii noiembrie apoi problemele se rezolvă fără efort. Apoi dobândirea unui câştig sau a unui obiect material de valoare îţi aduce o mare satisfacţie. Lucruri bune se întâmplă acasă, în familie, dar cel mai important eveniment de succes este legat de copiii tăi.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Dificultăţile de care te loveşti dacă te afli în străinătate şi ratarea unor câştiguri materiale îşi mai fac efectele în prima jumătate a lunii. În schimb, în a doua parte a lunii, ai o bună relaţie cu partenerul de cuplu, la locul de muncă nu ai probleme în activitate şi totul este rezultatul comunicării. Acasă, în familie, vei avea un eveniment benefic important.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Lipsurile financiare şi problemele din relaţia de cuplu nu îşi mai fac simţite efectele decât în prima parte a lunii, după care scapi de aceste probleme. Apoi, apar ocazii de câştiguri materiale prin muncă, conjuncturi favorabile după faptele tale bune din trecut şi sprijin din partea apropiaţilor, şi mai poţi primi o veste foarte bună despre viitor.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Problemele de autoritate cu partenerul de viaţă şi plata pentru faptele tale rele din trecut nu te lasă în pace până la jumătatea lunii. În schimb, în a doua parte a intervalului, ai multe ocazii în care te poţi simţi bine şi te poţi distra, şi poţi rezolva problemele de sănătate care te supără. Cel mai important se poate dovedi a fi un câştig material considerabil.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Barierele care stau în faţa distracţiilor şi plăcerilor plus problemele create indirect de faptele tale rele din trecut nu-ţi dau pace în prima jumătate a lunii. Apoi, autoritatea ta este recunscută acasă în familie, poţi face demersuri birocratice pentru a obţine un credit, dar cel mai important eveniment este reprezentat de rezolvarea unei probleme de sănătate.

Acestea sunt pe scurt previziunile astrale pentru luna noiembrie. Adrian Bunea poate fi urmărit pe pagina AdiBun Astrolog