Horoscop noiembrie 2021, cu Ginette Blais. Doar trei zodii sunt norocoase. Atenţie la Uranus retrograd!

Horoscop pentru noiembrie 2021. Astrologul Ginette Blais a prezentat predictiile pentru toate zodiile. O eclipsa de Luna va avea loc si pe ultimele grade ale constelatiei Berbec si pe primele grade ale Taurului, conform astronomiei.

28 oct. 2021, 09:17
Horoscop noiembrie 2021, cu Ginette Blais. Doar trei zodii sunt norocoase. Atenţie la Uranus retrograd!

Horoscop noiembrie 2021 Berbec (21 martie – 20 aprilie)Dragoste

Tornada retrograda a lui Mercur a trecut acum, este timpul pentru eclipsa de luna care va aduce reinnoire in viata voastra. In plus, poti chiar sa descoperi alaturi de partenerul tau sportul care te va motiva sa perseverezi si vei obtine rezultate uimitoare. Nimic mai putin! Acestea fiind spuse, vei fi centrul de atractie luna aceasta. Cand pui piciorul intr-un loc, toti ochii vor fi atintiti asupra ta! Totusi, s-ar putea sa treci printr-o durere semnificativa. Mai ales daca parintii sau membrii familiei  sunt batrani si bolnavi deja de cateva luni sau ani. Ingerul vietii de apoi ii va purta in siguranta!

Munca si bani

Vei intra cu usurinta in contact cu personalitati importante care graviteaza in jurul cercului tau profesional, artistic, politic sau de afaceri. Instrumentele vor veni sub forma de ajutor reciproc, sprijin si norocul destinului pentru a va ajuta sa va construiti o viata profesionala si artistica pe masura dumneavoastra. Planeta Uranus va aduce schimbari sau perturbari in domeniile muncii si sanatatii. Daca slujba ta actuala te deranjeaza sau nu te provoaca suficient, Uranus va transforma aceste circumstante dificile in ceva mai interesant. Nu este doar o chestiune de sansa, deoarece tot acest mare succes este si rezultatul multor eforturi din partea ta.

Horoscop Rune Noiembrie 2021. Ce zodii sunt norocoase şi binecuvântate
Taur (21 aprilie – 20 mai)
Dragoste

Celibatarii vor profita de oportunitatile de schimbare printr-o noua relatie. Pe scurt, vor aparea noi perspective ale iubirii. Cuplurile fericite isi vor continua sira romantica. Eclipsele servesc destinului nostru „eclipsand” sau eliminand din viata noastra orice te impiedica sa ajungi la un nivel superior. Pe scurt, daca o zona a vietii tale este blocata in acest moment, poti fi sigur ca eclipsa va actiona pentru a anula aceasta problema. Viata ta va fi mai usoara si mai placuta. Sosirea eclipsei va coincide cu posibilitatea de a primi o reclama fara precedent.

Munca si bani

Daca lucrati cu mainile, sarcina va fi si mai grea decat de obicei, deoarece eclipsa va zgudui planeta Jupiter. Practic, asta inseamna mai presus de toate ca tabelul de comenzi se va umple la maximum si ca fluctuatia angajatilor va trebui sa tina pasul cu acest ritm infernal. Daca, din pacate, unii angajati cheie ar disparea, va puteti imagina deja cum va fi locul de munca. Frustrarile vor fi atribuite lipsei de organizare a sefului, a grupului de lucru. Veti descoperi, printr-o combinatie ciudata de circumstante, ca finantele companiei au fost prost gestionate. Obligatia de a strange cureaua sau de a taia bugetele va fi acolo.

Horoscop noiembrie 2021 Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Dragoste

Posesivitatea este buna, dar cand se transforma intr-o obsesie, e cu totul alta poveste! S-ar putea sa experimentezi gelozia bolnavicioasa a persoanei dragi sau s-ar putea sa-i expui nesiguranta.

Daca acest lucru nu te preocupa, vei intalni un personaj colorat. Eclipsa de Luna va avea loc in al 12-lea sector al vietii si o persoana draga (mai precis o femeie) ar putea sa te paraseasca pentru a merge intr-o lume mai buna. Se pare ca erai deja constient de aceasta plecare din cauza bolii lungi si dureroase care o chinuise deja de ani de zile. Sau va pleca pentru a-si urma visele si/sau pentru nevoile profesiei sau muncii sale. Oricare ar fi cazul, vei vedea in acel moment de cotitura din viata ta o usa deschisa catre eliberare pentru acea persoana.

Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc
Munca si bani

Gemenii care lucreaza in lumea jurnalismului, scriitorilor, precum si cei care lucreaza in domeniul comunicarii, predarii, coaching-ului profesional vor avea un succes rasunator. La timpul tau, vei dori sa arunci totul peste bord (acest lucru se intampla adesea in timpul unei perioade de eclipsa si in acest caz pastreaza datele intre 11 si 19 noiembrie). Postarile de blog, paginile web sau podcast-urile vor fi la mare cautare. De fapt, influenta ta va creste pe internet. Va aparea un conflict intre proprietarii companiei la care lucrezi si vei simti adesea ca esti prins intre scoarta si copac.

Daca aceasta predictie se dovedeste a fi corecta, vei gasi solutia ideala pentru a calma lucrurile. Comertul maritim sau alimentar ti-ar permite sa ai un trai bun. Fie vei primi o suma de bani, fie vei semna un contract de munca tentant.

Rac (22 iunie – 23 iulie)
Dragoste

Poti participa la grupuri, asociatii comunitare sau cluburi sportive de tot felul si acestea iti vor permite sa gasesti perla rara sau dragostea. Aceasta luna iti va permite, de asemenea, sa te reconectezi cu persoana iubita si te vei gandi la asta. Cu toate acestea, eclipsa va ridica si o problema emotionala in cadrul grupului tau de prieteni. Fie, acesti prieteni vor reactiona agresiv, fie vor trece prin despartiri semnificative. Asigurati-va ca nu reactionati prea agresiv la actiunile anumitor persoane.

Munca si bani

Multe secrete vor fi dezvaluite la locul de munca in aceasta luna. Mai multe persoane isi vor ridica masca pentru a-si arata adevarata fata. Prin urmare, vei trece din surpriza in surpriza! Sau, poate, veti decide sa clarificati o situatie profesionala, artistica sau de afaceri care va stat pe umerii de cateva luni. Actorii si jurnalistii vor fi deosebit de bine primiti de marile posturi de radio si televiziune. Daca acesta este cazul dumneavoastra, analizele dumneavoastra vor fi solide si foarte apreciate de publicul larg. Un lucru este sigur, banii vor fi acolo.

Leu (24 iulie – 23 august)
Dragoste

Eforturile tale romantice din ultimele luni vor da roade mai mult decat te-ai fi asteptat si nu vei fi dezamagit de intorsatura pe care o va lua viata ta de familie. In familie se vor intampla evenimente fericite. Ce luna grozava pentru a socializa si a crea relatii cu oameni noi! O noua iubire iti va transforma viata pentru totdeauna si in bine. Totusi, o cearta de dragoste, provocata de gelozia unei persoane dragi, ar putea degenera intr-o despartire. Nu ar fi surprinzator daca atunci ai experimenta abuz verbal sau fizic. Prudenta! Prin urmare, trebuie sa fii atent si in garda.

Munca si bani

Stii foarte bine ca, desfasurandu-ti munca cu daruire, esti in deplina posesie a mijloacelor tale. De asemenea, iti vei stapani instrumentele de lucru cu ingeniozitate. Te vei implica in proiecte noi si foarte diferite. Daca esti artist, vei produce foarte mult luna aceasta, pentru ca inspiratia va fi acolo. Evita sa te lasi sedus de banii veniti usor si rapis, pe de alta parte, viitorul tau profesional, artistic, de afaceri sau politic este sub o stea norocoasa. Vei fi extrem de inspirat si de multe ori vei avea idei grozave.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)
Dragoste

Vei simti foarte puternic durerile rudelor si prietenilor tai si ale altora in general. Astfel avertizat, nu uitati sa va protejati inconjurandu-va in lumina alba, puneti mana pe plexul solar (situat chiar deasupra buricului) cand intalniti acest tip de energie negativa sau oameni prea intensi. Acestea fiind spuse, un iubit  iti va trece prin calea vietii. Amandoi s-ar putea sa realizati cat de grozavi sunteti unul pentru celalalt. Un cadou frumos de la planetele Jupiter si Venus.

Munca si bani

Poate ca ai fost concediat luna trecuta. Aceasta stire trebuie sa te fi doborat, dar, in acelasi timp, tema ta indica faptul ca „aceasta concediere” ti-a implinit o speranta pe care o tii in tacerea inimii tale. Deciziile tale manageriale si abilitatile tale organizatorice vor fi si mai bine gandite si de impact. Pe 19 noiembrie, eclipsa de Luna va va permite sa atingeti cel mai interesant varf financiar anual prin noi comisioane, avand in vedere cresterea semnificativa a bazei dvs. de clienti. Te vei concentra pe finantele tale si cu siguranta vei cere o marire de salariu binemeritata. Aspectele negative ale lunii trecute se transforma acum in energie mai pozitiva.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)
Un copil (tanar sau adolescent, in functie de situatia din viata ta) va trece prost prin etapele despartirii. Durerea lui de inima se va estompa in cele din urma, dar in timp util. Pana atunci, va trebui sa inveti sa faci fata durerii lui, dar nu poti face mare lucru in privinta ei. Eclipsa de Luna te-ar putea impinge sa planifici renovari sau sa te introduca intr-un nou sport mai „tehnic” decat fizic cu un membru al familiei sau un prieten, o femeie probabil. Cu toate acestea, atitudinea agresiva a unei persoane dragi: mama ta, sora ta sau matusa, nepoata, cumnata, prietena de multa vreme etc., iti va face un pic de rau.

Munca si bani

Multi Balante vor decide sa ia o alta orientare profesionala, comerciala, artistica sau de afaceri. Simtul datoriei va creste si va veti simti intr-o forma intelectuala splendida. Veti experimenta succesul intr-un mod complet neasteptat. Dintr-o data, o serie de evenimente fortuite te vor impinge din umbra. Pe scurt, toate conditiile vor fi indeplinite pentru a va permite sa experimentati o mare realizare! Spre sfarsitul lunii, dorintele, ideile si initiativele tale se vor confrunta cu constrangeri neprevazute, dar sansele vor interveni pentru a anula acele dificultati.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)
Dragoste

In ceea ce priveste dragostea, daca problemele financiare va otravesc viata de familie sau lipsa de comunicare blocheaza dezvoltarea cuplului, sa stiti ca veti depasi aceste neplaceri relationale pentru a insufla o noua viata relatiei voastre. In perioada eclipsei de Luna care va avea loc pe 19 noiembrie, frumoasa ta intuitie, care este de obicei atat de corecta, risca sa te induca in eroare. De aceea, va trebui sa te bazezi pe niste prieteni de incredere care sa te ajute sa vezi lumina in aceasta luna! Vor fi sfaturi grozave, poti fi increzator.

Boala unei persoane dragi va pune intr-un fel sau altul o presiune intensa asupra relatiilor de familie. Se pare ca obligatiile vor fi numeroase si ca probabil te vei trezi singur ocupandu-te de aproape tot.

Munca si bani

Inteligenta ta va fi foarte ascutita, mintea ta limpede si lucida, pe scurt, vei detine un nivel ridicat de putere intelectuala luna aceasta. Veti produce, gazdui sau dezvolta, de exemplu, un program care va starni entuziasmul unui public numeros. Cu Pluto, nu exista niciodata jumatate de masura si el te sustine chiar acum. Acestea fiind spuse, cu cateva zile inainte sau dupa aparitia eclipsei de Luna din 19 noiembrie, veti experimenta inversari pe cat de spectaculoase, pe atat de benefice!  De asemenea, vei fi un mare organizator, iar clientii te vor urmari.

Horoscop noiembrie 2021 Sagetator (23 noiembrie – 20 decembrie)
Dragoste

Reactiile celorlalti vor fi „energetice” in jurul datei de 19 noiembrie, ziua manifestarii eclipsei de Luna. Vei avea atunci impresia ca ai calcat pe coada unui tigru sau ca ai trezit un dragon adormit.

Asadar, fiti foarte atenti in aceasta perioada, cu o saptamana inainte si dupa eclipsa. Din nou, scopul astrologiei este sa va avertizeze, astfel incat sa nu experimentati acest tip de situatie ingrozitoare. Din fericire, data de 22 noiembrie va va permite sa va eliberati. Aceste situatii apar adesea atunci cand urmeaza sa aiba loc o eclipsa de Luna.

Munca si bani

Viata profesionala va fi zguduita si testata, dar din motive intemeiate. Eclipsa va avea loc in casa ta a 6-a; cea a muncii. Va avea loc asadar o schimbare de loc de munca, o reorganizare a fortei de munca, implementarea unui nou sistem informatic sau altele. Altfel, un parteneriat s-ar putea incheia si iti vei da seama dupa aceea ca a fost cel mai bun lucru care ti s-ar fi putut intampla. De fapt, eclipsele aduc sanse deghizate care sunt menite sa readuca destinul pe drumul sau spre implinire. Ar fi posibile si schimbari in conditiile de munca. O greva ar putea fi votata sau va avea loc o intrerupere la locul de munca. Schimbarea personalului va fi destul de intensa.

Capricorn (23 noiembrie – 20 decembrie)
Dragoste

Carisma ta va fi magnetica si vei atrage iubirea sincera si intentionata. Aceasta perla rara va va face sufletul fericit si implinit. Eclipsa de Luna, care va avea loc pe 19 noiembrie, va afecta copiii si nepotii, verii, nepotii sau nepoatele, care fac parte din viata ta. Vor trebui sa se confrunte cu dificultati personale, dar oricum nimic prea grav. Partenerul tau are o nevoie urgenta de a urma un curs.  Multe femei din Capricorn ar putea sa ramana insarcinate luna aceasta. Ai fost avertizata!

Munca si bani

Colegii vor parasi barca de indata ce intorci spatele. Nu o lua gresit, dar in momente ca acestea esti insuportabil si controlezi excesiv. De asemenea, iti vei regandi obiectivele astfel incat acestea sa fie realizabile intr-un interval de timp respectabil. Luna aceasta va va aduce schimbarea locului de munca, iar banii vor curge mai liber! Noile evenimente va vor permite sa prevedeti sfarsitul dificultatilor financiare. Unii Capricorni vor gasi chiar solutii originale la problemele lor financiare. Sosirea lunii noiembrie coincide cu posibilitatea de a primi un hype publicitar fara precedent. Poti chiar sa primesti un premiu, o mentiune de onoare sau sa faci prima pagina a uneia dintre cele mai prestigioase rubrici artistice.

Horoscop noiembrie 2021 Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)
Dragoste

Persoana iubita s-ar putea scufunda intr-un fel de depresie si totul s-ar putea intoarce asupra lui sau ei. Va trebui apoi sa intervii . Este important! Daca ceea ce tocmai ai citit nu te preocupa, vei trai momente magice in compania celorlalti. Eclipsa de Luna va fi exaltata in Taur si sub efectul ei instabilitatile vor scapa din viata ta. Sau vei iesi din nisipurile miscatoare pentru a recastiga o frumoasa libertate de actiune intr-unul sau altul dintre sectoarele vietii tale: studii, bani, dragoste sau munca etc. Ai grija sa nu-ti irosesti toti banii pe dragoste luna aceasta.

Munca si bani

Nu vei putea sa stai pe lauri si sa astepti ca lucrurile sa se intample de la sine. Noiembrie iti va oferi sansa de a intalni oameni de afaceri care vor crede in ideile tale si care vor dori sa investeasca in proiectele tale. In plus, intelectul tau va fi la cote inaltate si iti va permite sa-ti revii cu usurinta si sa gasesti solutii la orice. Intorsaturile amuzante ale soartei iti vor transforma planul de cariera. Printre altele, se vor deschide usi la nivel social, profesional si material. Sfatul tau al lunii este sa nu vinzi pielea de urs pana nu l-ai ucis. Ramai cu picioarele pe pamant, cu alte cuvinte, fii optimist, dar cu un strop de retinere realista! Daca lucrezi intr-un birou, o femeie: sef, coleg sau partener: risca sa plece sau sa fie concediata.

Pesti (20 februarie – 20 martie)
Dragoste

In perioada 21 – 29 noiembrie veti avea intalniri romantice foarte impresionante si placute. Eclipsa de Luna imi spune ca te vei elibera (ceea ce este caracteristic eclipselor pentru a „eclipsa” situatiile negative sau toxice) dintr-o situatie familiala dificila. Spectrul este larg din cauza Lunii care va face un patrat cu planeta Jupiter. Una dintre persoanele din anturajul tau va simti o nevoie presanta de a fi linistita, consolata sau indrumata, dar acest lucru ar putea provoca anumite tensiuni relationale intre voi.

Munca si bani

Veti intra intr-un nou ciclu profesional, comercial, politic, artistic sau de afaceri care va va aduce o mare satisfactie personala. Noi proiecte vor aparea complet pe neasteptate si va veti gasi intr-o pozitie excelenta pentru a semna sau a negocia contracte mari. Planeta Uranus te va face plin de energie in timp ce te impinge sa actionezi, sa mergi inainte pentru asta, sa intri in lupta.

Spectacolele artistice lungi nu te vor epuiza asa cum se intampla atat de des in aceste profesii solicitante. Vei avea sansa sa cunosti oameni care vor contribui la dezvoltarea carierei tale aici si in strainatate. Evenimentele se vor precipita si, printr-o combinatie surprinzatoare de circumstante, te vei regasi in bunavointa sefului.

 

Sursa: fabricatinromania.ro