Horoscop NOIEMBRIE 2022. O luna puternică, plină de surprize astrologice

Evenimentele urmatoare nu se anunta mai putin intense! Pregateste-te pentru o noua luna PUTERNICA si plina de SURPRIZE astrologice!

31 oct. 2022, 13:33
Horoscop NOIEMBRIE 2022. O luna puternică, plină de surprize astrologice

Iata horoscop lunar noiembrie 2022, penultima luna dintr-un an super intens din punct de vedere astrologic.

Iata HOROSCOP lunar NOIEMBRIE 2022 pentru fiecare zodie:
HOROSCOP lunar NOIEMBRIE 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
In aceasta luna vei fi foarte dinamic, creativ si capabil sa gestionezi cerintele nebune ale vietii si ritmul ridicat. Va trebui sa iti aperi interesele si sa lupti pentru ce vrei sa realizezi. Nu lasa alti oameni sa te irite sau descurajeze. Planetele te pot face sa te simti mai slabit, deci ai de muncit ca sa depasesi obstacole, dar conditia este sa te si odihnesti din belsug. In a doua parte a lunii vei primi influente pozitive care sa iti creasca increderea si vei fi activ, profitand de orice oportunitate.

Horoscop rune 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă belşug şi fertilitate pentru multe zodii
Exista niste note de plata si credite de rezolvat gratie actiunilor tale din aprilie sau mai. Analizeaza ce ai facut bine si nu si invata pentru viitor. Daca totul merge bine, vei culege roadele in primavara 2019. relatiile iti vor fi relaxate si bune, gratie lui Marte in Gemeni. Poti folosi acest lucru in ultima parte a lunii, ca sa nu creezi inconveniente nici tie si nici altora.

HOROSCOP luna NOIEMBRIE 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Prin cuvinte spunem la fel de multe precum o facem prin actiunile noastre iar tu esti sfatuit sa te asiguri ca in noiembrie ce spui sa se potriveasca cu ce faci. Perseverenta si entuziasmul te vor duce departe, dar fii cat de verbal poti ca sa iti exprimi aprecierea si recunostinta pentru oamenii din viata ta, ca sa eviti resentimentele si parerile de rau.

Noiembrie iti va fi foarte dinamic, creativ si vei fi in stare sa sustii ritmurile si solicitarile nebune ale vietii. Vei lupta pentru tot ce vrei sa obtii. Nu lasa alti oameni sa te irite si descurajeze. Planetele te pot face sa te simti uneori mai slabit, de aceea activeaza-ti puterea personala ca sa depasesti obstacolele. In a doua parte a lunii, vei primi influente pozitive ce iti vor creste increderea si vei si activ, profitand de orice oportunitate.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Incepand din aceasta luna in continuare, intrebarile vietii devin din ce in ce mai urgente. Ca acestea sa nu devina o criza de identitate, priveste-ti ultimii 12 sau chiar 24 ani si intreaba-te: Am eu viata pe care candva mi-o doream cu orice pret ? Este viata mea plina de sens si bucurii? Am ajuns acolo sau inca ceva lipseste? Daca da, ce este? Ai un an la dispozitie in continuare in care poti cauta raspunsuri despre ce te implineste cu bucurie si sa le gasesti. Jupiter te va insoti.

Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile
In aceasta luna, vei mai avea de-a face si unele aspecte de familie. Tu ai multa incredere de sine si abilitatile de comunicare vor fi excelente. Dupa mijlocul lunii pot aparea unele tensiuni dar ele sunt o pata de culoare in monotonia vietii. Ia problemele in cele doua maini si schimba orice nu te satisface. Nu lasa lucruri mici sa te coboare, nu se merita. Vei rezolva orice situatii confuze si iti vei imbunatati finantele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.