HOROSCOP noiembrie: Cea mai norocoasă zodie în această lună

O nativă a horoscopului scapă de toate problemele din această lună și face cunoștință cu norocul în luna noiembrie. Toate planurile vor fi încununate de succes, iar starea de bine va fi cea care o va caracteriza.

31 oct. 2018, 05:56
HOROSCOP noiembrie: Cea mai norocoasă zodie în această lună

HOROSCOP noiembrie: Bătăile de cap, suferința, stresul și nervii vor fi departe de femeia Leu în luna care urmează, pentru că toate planurile își vor relua făgașul normal.

Planul sentimental va fi cel care te va face să te simți liniștită, fiindcă problemele cu iubitul nu-și vor face apariția nici în cele mai morocănoase zile. Luna octombrie v-a pus la încercare relația, dar ați rezistat victorios, iar în noiembrie vă este răsplătită dragostea necondiționată de care ați dat dovadă.

Iubitul este alături de tine, te iubește și te răsfață așa cum n-a mai făcut-o de foarte mult timp, iar tu te simți împlinită pe acest plan. Gândul depărțirii stă departe de tine în luna noiembrie, fiindcă toate momentele cu iubitul te fac să te gândești la cât de norocoasă ești că îl ai. Liniștea și iubirea de acasă te vor face să radiezi de fericire și toți din jurul tău îți vor remarca sclipirea din ochi.

Planul profesional se dovedește a fi plin de succes, vei avea multă dorință de muncă, iar șefii te vor remarca. Ține-o tot așa și vei ajunge în scurt timp să ai salariul pe care ți-l dorești de mult timp sau chiar vei avea parte de o avansare.

una noiembrie anunță o sănătate de fier pentru Leoaice, micile dureri din luna octombrie vor fi date uitării, iar energia debordantă de care vei avea parte te va surprinde chiar și pe tine. Vei avea resursele necesare pentru a întreprinde activități pe care îți doreai de mult timp să le faci și te vei distra de minune.

Nativa Leu va fi împlinită pe toate planurile în luna noiembrie, iar acest lucru îi va reda pofta de viață și optimismul care i-au lipsit în ultima perioadă.