HOROSCOP: Nu uita de prieteni!

Horoscop de weekend, 15/16 martie 2014. Vezi predicţiile pentru fiecare zodie în parte. 

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 09:51

Horoscop Berbec 
Chiar daca este weekend, cu greu lasi deoparte treburile de la serviciu sau pe cele de rutina ale casei. Excesul de zel in campul muncii iti poate dauna grav, deocamdata. Organsimul tau este slabit si are nevoie de multa odihna si ingrijiri speciale. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, mai ales pe segmentele sistemului digestiv. Mananca sanatos, hidrateaza-te suficient si plimba-te mai mult in aer liber. Te poti bizui pe sprijinul prietenilor, dar fara sa abordezi cu acestia teme financiare. 

Horoscop Taur
Zilele acestea se anunta cantec, joc si voie buna. Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj. Persoana iubita iti poate strica buna dispozitie, fie prin reprosuri, fie pur si simplu te informeaza ca doreste o pauza in relatia voastra. Cum, deocamdata esti inconjurat de prieteni interesanti iti va fi usor sa te desprinzi de o relatie care pana nu demult era amoroasa. Totusi ai grija sa nu confunzi o relatie de prietenie sau de sustinere tovaraseasca cu una de iubire. Cel mai bine ar fi sa te tii la distanta de toata lumea.  

Horoscop Gemeni

Finalul acestei saptamani este potrivit treburilor domestice si relatiilor cu membrii familiei. Ai spor si succes la curatenii generale, reparatii curente, dar la si la planuri marete pentru imbunatatirea conditiilor in spatiul in care locuiesti. Cheful iti poate fi perturbat de catre membrii familiei, care, fie nu sunt de acord cu felul in care desfasori treburile, fie iti vor face un cu totul alt program. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa impaci pe toata si lumea, dar sa si faci lucrurile cum doresti tu. 

Horoscop Rac
Se intrezaresc mai multe calatorii pe distante scurte, fie la rude si prieteni, fie in interes de serviciu. Se recomanda prundenta maxima la drum, indiferent de mijlocul de locomotie ales. Dialogurile din aceste zile iti vor imbogati mentalul cu teme interesante. Mai mult decat atat, ți se vor oferi idei bune si chiar planuri financiare viabile cu efecte pe termen lung. Important este sa fii deschis la ceea ce iti transmit ceilalti si sa nu emiti decizii sau judecati. Gandirea si comunicarea iti sunt ingreunate, asa incat vorbeste cat mai putin.

Horoscop Leu
Este rost de cheltuieli la sfarsitul acestei saptamani. In mod special, partenerul de viata sau colaboratorii profesionali iti solicita resursele. Bani se pare ca ai deocamdata si mai mult decat atat, altii asteapta sa iti intre in buzunar curand. De aceea, foloseste-ti generozitatea inascuta si ofera-le celor dragi momente de rasfat pe banii tai. Pe de alta parte, dozeaza-ti eforturile, deoarece energia vitala fluctueaza mult si iti poate crea neplaceri serioase. Detaseaza-te de cotidian si bucura-te de prezenta si sustinerea celor dragi.

Horoscop Fecioara
Sunt momente excelente pentru un nou inceput, din toate punctele de vedere. Esti tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, in special in treburile altora. Ocupa-te doar de tine si lasa-i in pace pe ceilalti. Exista riscul sa strici relatii bune. Alcatuieste o lista de prioritati si un plan viabil de a le rezolva cat mai bine. În dupa-amiezele acestui weekend mergi la un tratament cosmetic, la o sedinta de masaj sau relaxeaza-te la cumparaturi alaturi de cineva drag. Ai mai multa grija de sanatatea ta.

Horoscop Balanta
Detasarea de rutina zilnica, odihna si odieta usoara sunt cele mai potrivite zilele acestea. Organsimul tau va da semne de oboseala, fiind nevoie sa il asculti. Sunt momente bune pentru a-ti reevalua actiunile din ultima vreme si pentru a-ti trasa noi planuri de viitor. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece te poti obloji si singur cu putin efort. Informatiile care vin spre tine pe diverse cai sunt importante si te vor ajuta sa descalcesti itele situatiilor de viata in care te afli.

Horoscop Scorpion
Prietenii iti sunt in preajma, dar nu chiar asa cum ti-ai dori tu. Unii te vor sustine in continuare, insa altii se vor indeparta de tine din varii motive. Bine este sa fii prudent si ceva mai detasat de aceste relatii. Membrii familiei te vor ajuta sa te convingi cine merita sa iti fie in preajma si cine nu. In perioada pe care o traversam este mai dificil sa separi o relatie amoroasa de una de prietenie si astfel se pot confunda foarte usor. Controleaza-ti reactiile si simtamintele.

Horoscop Sagetator
Finalul acestei saptamani te va pune in lumina reflectoarelor scenei socio-profesionale. Sunt posibile intalniri si dialoguri importante, atât pe teme legate de serviciu, cat si pe teme legate strict de viata ta personala. Talentul tau oratoric va fi remarcat de toata lumea, de aceea alege-ti cu grija cuvintele si gesturile. Pe de alta parte, exista persoane in preajma ta, care, sub masca prieteniei si a sustinerii iti pot crea neplaceri cand te astepti mai putin. Pastreaza o echidistanta fata de toata lumea si vorbeste despre orice, dar nu despre planurile tale de viitor.    

Horoscop Capricorn
Se intrezaresc vesti din si despre strainatate. Poate fi vorba despre aranjarea unor demersuri necesare unei calatorii de agrement, de studii sau in interes de serviciu. Toate bune si frumoase pana la cheltuielile pe care trebuie sa le faci in acest sens. Selecteaza-ti prioritatile si fii deschis la sfaturile celorlalti. Zilele acestea, pentru a-ti linisti sufletul iti sunt potrivite activitatile culturale de genul vizionarea unor spectacole de teatru, de muzica sau participarea la seminarii pe teme spirituale. Planifica-ti un program de instruire personala pe termen lung. 

Horoscop Varsator
Zilele acestea, banii si bunurile pe care le folosesti si administrezi impreuna cu altii sunt temele principale. Pe de o parte trebuie sa achiti facturi, taxe sau datorii restante. Insa, pe de alta parte pot interveni cheltuieli neplacute de pe urma actiunilor partenerului de viata, colaboratorilor profesionali sau unor rude. Ceilalti au observat ca in ultima vreme, veniturile tale sunt in crestere si astfel au inceput sa isi permita tot soiul de mofturi, bazandu-se exclusiv pe agoniseala ta. Fii prudent si nu-i lasa pe altii sa abuzeze de altuismul tau nativ.

Horoscop Pesti
La sfarsitul acestei saptamani este nevoie sa iti concentrezi atentia si eforturile pe relatiile parteneriale. Pe de o parte, partenerul de viata iti cere explicatii diverse, dar si prezenta si ajutorul in actiuni comune. Pe de alta parte insa, vor interveni si colaboratorii profesionali cu tot felul de cereri sau petitii. Tensiunile sunt la cote inalte, existand riscul sa se deterioreze relatii bune. Fii atent la ceea ce iti spun ceilalti si incearca sa echilibrezi lucrurile. Organizeaza mese rotunde si ofera-le celorlalti posibilitatea de a se bucura de farmecul tau.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro