Horoscop Oana Hanganu 25 septembrie-1 octombrie 2018. Se anunţă măriri de salariu, decepţii în dragoste şi vizite la medic

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 septembrie -1 octombrie 2018. De la Lună Plină în Berbec, la Pluton, din nou ”în mers direct” în zodia Capricorn! O perioadă interesantă, cu șanse, dar și cu provocări pentru toate zodiile! Află cum va fi săptămâna pentru tine!

25 sept. 2018, 11:33
Horoscop Oana Hanganu 25 septembrie-1 octombrie 2018. Se anunţă măriri de salariu, decepţii în dragoste şi vizite la medic

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodii: 

BERBEC
Horoscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Berbec este dominat de Luna Plină de marți, care este un moment de bilanț sau de mari schimbări pentru nativi pentru că are loc chiar în zodia lor. Joi, Luna va intra în sectorul Banilor, iar Berbecii  pot fi recompensați pentru succesul unui proiect…Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Taur anunță o perioadă importantă, în care nativii nu mai pot amâna sau ignora probleme din trecut, indiferent că e vorba de relația cu cei dragi sau de proiecte profesionale. Luna Plină de marți poate fi un moment potrivit pentru completarea unui proiect sau pentru ”stingerea” unui conflict …  Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018  pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor să nu rateze oportunitățile aduse de Luna Plină de marți și să profite de perioada favorabilă pentru a-și face noi conexiuni utile în rețeaua profesională. Dar mijlocul săptămânii poate să vină cu surprize nu tocmai plăcute legate de veniturile partenerului…  Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Rac este marcat de Luna Plină de marți, care poate fi  un moment potrivit pentru mari schimbări și decizii în plan profesional Mijlocul săptămânii va aduce tensiuni în familie dacă Racii se implică prea mult în afaceri și profesie, dar nu mai au destul timp și pentru cei dragi. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Leu anunță oportunități profesionale, șansa de a călători sau de a rezolva probleme juridice, șanse aduse de Luna Plină de marți. Mijlocul săptămânii va fi tensionat, dar în week-end, Luna  va acționa în sectorul Prietenilor din astrograma Leilor. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Fecioară este marcat de Luna Plină de marți. Aceasta are loc în ”casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor, care se referă la credite, burse, donații, dar și la banii partenerului de viață… Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Balanță pune accent pe parteneriatele nativilor, iar în cazul celor singuri, pe interesul multora dintre ei de a-și întâlni sufletul-pereche. Luna Plină din 25 septembrie va avea loc chiar în sectorul Mariajului din astrograma lor… Citește horoscopul complet aici! 

SCORPION
Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor să acorde o mai mare atenție sănătății și, dacă e cazul, să își schimbe programul zilnic pentru a nu se implica în prea multe activități și pentru a nu munci ”în exces”… Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 25 septembrie-5 octombrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță noroc în dragoste: Luna Plină de marți va avea loc în ”casa Iubirii” din astrogramă. Pentru Săgetătorii care au o relație, Luna Plină din 25 septembrie poate aduce o veste bună legată de copii… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Capricorn este marcat de revenirea planetei Pluton la mersul direct, chiar în acest semn zodiacal. Pluton îi va încuraja pe nativi să facă toate schimbările necesare pentru a-și (re)construi viața așa cum o doresc… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Vărsător pune accent pe comunicare și anunță, în prima parte a săptămânii, decizii oficiale importante pentru nativi, cum ar fi numirea într-o funcție, promovarea unui examen, obținerea unui atestat… Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Pești este dominat de Luna Plină de marți, care are loc în sectorul Banilor din astrogramă. Luna Plină le poate aduce nativilor vești bune: o mărire de salariu, un job mai bun, succes în afacerile personale etc. Citește horoscopul complet aici!