Horoscop Oana Hanganu: Marele Benefic Jupiter luminează weekendul zodiilor. Previziuni complete

Horoscop Oana Hanganu. Află ce ți-au pregătit astrele și dacă îți surâde norocul! Marte va rămâne în Vărsător până la jumătatea lui noiembrie și va aduce o serie de oportunități, dar și de provocări pentru toate zodiile. Joi, 13 septembrie, planeta Iubirii, Venus, va fi în armonie cu planeta Responsabilității, Saturn, iar acest aspect va consolida relațiile și va aduce mai multă maturitate și responsabilitate în iubire. Venus se află acum în Scorpion, unde va rămâne până în ianuarie 201

13 sept. 2018, 06:13
Horoscop Oana Hanganu: Marele Benefic Jupiter luminează weekendul zodiilor. Previziuni complete

Vineri, 14 septembrie, ”opoziția” dintre Mercur și Neptun cere multă prudență în comunicare, pentru că informațiile primite pot fi incomplete sau neadevărate, mesajul transmis nu este corect înțeles, iar în plan relațional, există risc de ceartă.

Din fericire, săptămâna se încheie frumos, cu două aspecte armonioase formate de Mercur: unul cu planeta Pluton și altul cu Marele Benefic Jupiter.
Astfel, weekend-ul le va aduce noroc și succes celor care își vor pune în valoare creativitatea și farmecul personal, dar vor fi, în același timp, dispuși să învețe lucruri noi sau să se adapteze la situații noi, precum și celor care ”vor prinde din zbor” orice șansă și vor ști să o transforme într-o extraordinară oportunitate.

Ce anunță horoscopul pentru fiecare zodie:

BERBEC
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie 2018 pentru zodia Berbec este marcat de intrarea planetei Marte în zodia Vărsător, Marte fiind planeta care patronează acest semn zodiacal. Marte va rămâne în Vărsător până în 16 noiembrie și, în acest timp va dinamiza sectorul Prietenilor din astrograma Berbecilor, îi va ajuta să își extindă rețeaua profesională și le va îndrepta atenția spre persoane care au aceleași idealuri. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie pentru zodia Taur este dominat de prezența planetei Iubirii în sectorul Mariajului și de aspectul pozitiv pe care aceasta îl va forma în ziua de joi cu Saturn, planeta Responsabilității, Saturn. Astfel, a doua parte a săptămânii poate să le aducă nativilor singuri o frumoasă poveste de iubire, iar în cupluri, poate să aducă mai multă seriozitate, implicare, responsabilitate, dar și mai multă afecțiune. Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni este marcat de prezența planetei Mercur în zodia Fecioară și în  sectorul Familiei din astrogramă. Mercur va favoriza comunicarea în familie, călătoriile în locurile copilăriei și întâlnirea cu oameni dragi, inclusiv cu vechi și buni prieteni. Mercur îi va ajuta, de asemenea, pe Gemenii care au afaceri de familie sau care vor să cumpere ceva foarte important pentru locuință. Citește horoscopul complet aici! 

RAC
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie 2018 pentru zodia Rac anunță multe invitații sau călătorii, contracte avantajoase ori succes în afaceri pentru că Soarele și planeta Mercur vor acționa în sectorul Comunicării din astrograma nativilor. Mijlocul săptămânii le va aduce, Racilor, noroc în iubire și va favoriza luarea unor decizii importante privind relația de cuplu sau colaborările profesionale. Citește horoscopul complet aici

LEU
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie pentru zodia Leu pune accent pe ”finanțele” nativilor pentru că în sectorul Banilor din astrogramă vor acționa și Soarele, și planeta Comunicării și a afacerilor, Mercur. Iar intrarea lui Marte în Vărsător îi va mobiliza pe Lei să facă demersurile necesare pentru a începe noi colaborări sau, în plan sentimental, îi va ”sprijini” să facă primul pas ori să aducă mai multă pasiune în relația de cuplu. Citește horoscopul complet aici! 

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă excelentă pentru nativi: în semnul or se află Soarele și planeta Mercur, care îi patronează. În plan profesional, Fecioarele pot face schimbările dorite pentru că începând din 11 septembrie și până în 16 noiembrie, planeta Acțiunii se va afla în sectorul Profesiei din astrograma lor. Schimbări pot să apară și în plan sentimental…Citește horoscopul complet aici! 

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie 2018 pentru zodia Balanță este marcat de prezența planetei Pasiunii în sectorul Iubirii, și de prezența Micului Benefic Venus în sectorul Banilor, alături de Marele Benefic Jupiter. Această conjunctură le recomandă Balanțelor să își valorifice creativitatea pentru că, astfel, pot câștiga mai mulți bani. În plan sentimental, le recomandă să ”acționeze” și să își exprime sentimentele…Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii pentru zodia Scorpion este dominat de prezența Marelui Benefic Jupiter alături de Micul Benefic Jupiter chiar în acest semn zodiacal. Dar nativilor li se recomandă să își aleagă cu mare atenție cuvintele pentru că planeta Marte se va afla în sectorul Comunicării din astrograma lor. O zi cu risc de ceartă va fi cea de vineri, dar, din fericire, în weekend atmosfera va fi mai relaxată și problemele, uitate. Citește horoscopul complet aici! 

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie pentru zodia Săgetător anunță succes în plan profesional și le recomandă nativilor să țină cont de intuiție chiar și atunci când trebuie să ia o decizie privind o ofertă de muncă sau privind  relație sentimentală. În această perioadă, intuiția Săgetătorilor va fi ”la cote maxime” datorită armoniei dintre Soare și Marele Benefic Jupiter (care îi patronează și care se află în sectorul Secretelor din astrograma lor). Citește horoscopul complet aici! 

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă favorabilă în plan financiar pentru nativii care vor ști să profite de prezența planetei Marte în zodia Vărsător și în sectorul Banilor din astrograma lor. Din 11 septembrie și până în 16 noiembrie, Marte aflat în Vărsător îi va ajuta pe Capricorni să câștige mai mulți bani din munca proprie și să fie și inventivi, creativi și foarte eficienți… Citește horoscopul complet aici! 

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie 2018 pentru zodia Vărsător este marcat de prezența planetei Marte în acest semn, din 11 septembrie până în 16 noiembrie. Marte îi va ajuta pe nativii Vărsător să fie mai ambițioși, mai siguri pe ei, mai încrezători ”în steaua lor”,  mai dispuși să-și asume riscuri, să studieze și să ”experimenteze”. Marte în zodia lor le va accentua magnetismul personal și îi va încuraja să ia deciziile potrivite… Citește horoscopul complet aici! 

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 14-17 septembrie 2018 anunță armonie în plan sentimental și, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni jumătatea. Prima parte a săptămânii va fi dominată de aspectul armonios pe care Soarele (aflat în sectorul Mariajului) îl va forma cu Marele Benefic Jupiter, patronul tradițional al Peștilor. Mijlocul săptămânii le aduce Peștilor oportunități profesionale, interes pentru studii și călătorii în străinătate… Citește horoscopul complet aici!