HOROSCOP OANA HANGANU: Marte, planeta pasiunii, în Vărsător. Se anunţă poveşti fierbinţi în această toamnă

Horoscop Oana Hanganu: Din 11 septembrie 2018, Marte revine în zodia Vărsător (unde a mai fost între 26 iunie și 12 și 26 august). Până în 16 noiembrie,  Marte ne va încuraja să fim originali și independeți, să ”socializăm” și să ne extindem grupul de prieteni și ”rețeaua profesională”, să fim cât mai creativi, să ”experimentăm”, să căutăm mereu metode noi de lucru sau soluții ingenioase și să ne punem în valoare personalitatea.

11 sept. 2018, 06:00
HOROSCOP OANA HANGANU: Marte, planeta pasiunii, în Vărsător. Se anunţă poveşti fierbinţi în această toamnă

Marte este planeta Acțiunii dar și planeta Pasiunii și, aflată în Vărsător, ne va încuraja să facem schimbările necesare pentru a ne orienta către proiecte, locuri de muncă, afaceri și domenii de activitate de care suntem cu adevărat pasionați.
Iar asta, și sub influența tranzitului planetei Uranus în zodia Taur, care ne schimbă percepția asupra propriului sistem de valori, dar ne și ajută să ne folosim resursele personale (inclusiv talent, timp, experiență profesională, studii, relații etc) într-un mod cât mai creativ, ingenios și original, lipsit de prejudecăți.

Dar Marte este și planeta Războiului, iar Vărsătorul este zodia care patronează grupurile, comunitatea, rețelele. Marte va amplifica lupta pentru susținerea cauzelor umanitare, pentru libertate și schimbare în plan social.
Va intensifica lupta pentru ”interesul de grup”, va consolida ”rețelele”, va întări importanța organizațiilor neguvernamentale și a comunităților în societate.

Marte în Vărsător va aduce în atenția publicului lideri charismatici, originali, chiar excentrici, care vor sparge tradiții și norme vechi, vor vorbi despre libertate, unitate și viitor strălucit, prezentând idei, planuri și strategii care, unora, li se vor părea simple utopii, dar vor putea deveni realitate.

Marte în Vărsător va extinde rolul ”rețelelor” și ”comunităților online” și multe bătălii pentru schimbare sau pentru anumite cauze se vor duce și vor fi câștigate(și)  cu ajutorul  internetului.

Marte în Vărsător va aduce, însă, și impulsivitate, va cere acțiune ”aici și acum!”, va cere răspunsuri și reacții imediate și, de aici, posibile conflicte în cupluri, în relațiile cu prietenii, la locul de muncă.

În plus, perioada cu Marte în Vărsător nu este una în care să ne concentrăm cu răbdare și migală pe anumite sarcini sau proiecte, ci una în care vrem să facem cât mai multe în același timp, să luptăm pentru ideile noastre dar și pentru interesul altora.
Din acest motiv, până în noiembrie, unii vor începe mai multe proiecte și vor încerca să facă slalom printre ele și, în același timp, printre obligațiile personale și interesele grupului din care fac parte.
Va fi o perioadă foarte solicitantă, în care riscul mare va fi epuizarea (epuizarea fizică sau nervoasă, epuizarea emoțională, epuizarea resurselor etc) și, din cauza ei, eșecul.

De aceea, în perioada cu Mare aflat ăn Vărsător este nevoie de auto-disciplină, de priorități clar stabilite și de strategii înțelepte.

Cum sunt influențate zodiile de Marte aflat în zodia Vărsător

BERBEC
Aflat în Vărsător, Marte va acționa în sectorul Prietenilor din astrograma Berbecilor. Aceștia își vor face noi prieteni și se vor alătura unor grupuri care lupă pentru anumite cauze ori interese. Impulsivitatea și dorința de a-și impune, cu orice preț, ideile foarte originale ar putea provoca tensiuni în relația cu prietenii, în special cu cei vechi, care nu vor fi de acord cu planurile nativilor sau cu schimbarea acestora.

TAUR
Pentru Tauri, perioada cu Marte în Vărsător va fi foarte importantă în plan profesional pentru că Marte va acționa în sectorul Carierei din astrograma lor și îi va face mai ambițioși, mai combativi și mai eficienți în demersurile pentru apărarea intereselor personale, în special financiare. Nativii vor fi ajutați și de planeta Uranus aflată în zodia lor. Uranus le va da curajul să se îndrepte spre cariera pe care și-o doresc cu adevărat.

GEMENI
Marte în Vărsător va acționa în sectorul Străinătății din astrograma Gemenilor și îi va motiva pe cei care vor să lucreze ori să se stabilească în străinătate. Le va amplifica dorința de călătorii și cunoaștere și ”va fi de partea lor” la examene sau în soluționarea unor probleme legate de diplome, atestate, autorizații. Dar va amplifica tendința Gemenilor de a încerca să facă mai multe lucruri în același timp. Atenție la sănătate!

RAC
Pentru Raci, ajutorul lui Marte aflat în zodia Vărsător va veni în plan financiar, în sensul că va schimba atitudinea nativilor față de bani, îi va face mai selectivi și mai puțin impresionabili atunci când li se va cere ajutorul financiar, dar și mai eficienți în demersurile pentru recunoașterea sau obținerea unor drepturi financiare. În cuplu, prolemele pot izbucni din cauza banilor, dacă partenerul este prea cheltuitor.

LEU
Marte în Vărsător îi va încuraja pe Lei să facă primul pas în relații, atât sentimentale, cât și profesionale. Succesul va fi de parte lor dacă nu vor încerca să se impună cu orice preț și să aibă rolul de ”vedetă” în orice situație. În același timp, în cuplu, Marte în Vărsător v aduce și o accentuată dorință de independență sau un soi de detașare care poate provoca suspiciune și poate duce la destrămarea relației.  Iar asta amplifică riscul unor certuri!

FECIOARĂ
Pentru Fecioare, Marte aflat în zodia Vărsător va acționa în sectorul Profesiei și al Sănătății din astrogramă. Fecioarele își vor spune răspicat punctul de vedere la serviciu, își vor cere drepturile și, dacă sun nemulțumite, vor renunța și își vor căuta un job mai bun. În ceea ce privește sănătatea, Fecioarele vor avea nevoie de multă  odihnă dar și de timp petrecut în mijlocul naturii și de mișcare pentru a-și ”reîncărca bateriile”.

BALANȚĂ
Marte aflat în zodia Vărsător va acționa în sectorul Iubirii din astrograma Balanțelor: acestea pot trăi o poveste de iubire începută la inițiativa lor sau, în relația actuală, atmosfera se va schimba: va fi mai multă pasiune sau, după caz, vor apărea certuri și tensiuni. Totul va depinde în primul rând de atitudinea nativilor. De regulă diplomate și dornice de armonie, Balanțele se vor concentra acum pe propria persoană și pe propriile interese.

Citeşte despre celelate zodii pe oanahoroscop.com