HOROSCOP OANA HANGANU: Mercur în Fecioară, cea mai bună perioadă pentru decizii

Horoscop Oana Hanganu până pe 22 septembrie 2018. O perioadă foarte bună pentru decizii majore pentru că suntem foarte ”logici”, nu ne lăsăm dominați de emoții, suntem mai critici nu doar cu alții, ci și cu noi înșine și suntem foarte atenți la detalii și nuanțe!

08 sept. 2018, 15:24
HOROSCOP OANA HANGANU: Mercur în Fecioară, cea mai bună perioadă pentru decizii

Zodia Fecioară este zodia celor perfecționiști, eficienți, care cunosc exact puterea cuvintelor și știu să o folosească.

Mercur în semnul Fecioarei ne va ajuta să spunem exact ce gândim, într-o manieră directă și lipsită de menajamente și, în același timp, ne va ajuta ”să citim printre rânduri”, dar și să fim foarte critici într-un mod foarte… precis și eficient, nelăsând loc de replică sau de interpretări.

Între 6 și 22 septembrie, planeta Mercur se va afla în zodia Fecioară, pe care o patronează și ne va ajuta să fim mai practici, mai pragmatici și să ne punem în aplicare ideile, planurile și strategiile.

Când Mercur este în zodia Fecioară, suntem mai motivați, mai disciplinați, mai organizați. Ne administrăm timpul mai corect, stabilim  și ne concentrăm pe ”priorități reale” și reușim astfel, mul mai ușor, să fim punctuali și să respectăm termenele și detaliile unei înțelegeri, ale unui proiect, ale unui contract.

În astrologie, Mercur este planeta Comunicării, dar și a călătoriilor și a afacerilor.

Planeta Mercur patronează mintea, logica, interesul pentru studii, memoria și capacitatea de a învăța și de a sintetiza informații.

Perioada cu Mercur în Fecioară este potrivită pentru urmarea unui curs de perfecționare într-un anumit domeniu, pentru pregătirea unor examene importante, pentru redactarea unor lucrări foarte complicate care cer prelucrarea multor date, analiză și sinteză, dar și pentru găsirea unor soluții foarte practice pentru probleme care, altădată, ar fi părut imposibil de rezolvat.

Perioada cu Mercur în zodia Fecioară  este o foarte bună pentru a ne face ordine în ”hârtii” (mai ales în facturi, diplome, acte legate de sănătatea noastră sau a cuiva din familie) dar și în lucrurile din casă.

Fecioara ne îndeamnă să fim generoși, să îi ajutăm pe alții, așa că acum e o perioadă foarte bună și pentru a dona haine, jucării, cărți sau alte obiecte și pentru a face muncă de voluntariat sau pentru a sprijini o cauză umanitară.
Dar acum, cu Mercur în semnul Fecioarei,  nu vom face toate astea sub imperiul unei emoții de moment, ci într-un mod foarte organizat, inteligent, ținând cont de nevoile celor pe care vrem să îi ajutăm, dar mai ales de resursele reale pe care le avem.
Deci, da, vom ajuta, pe cineva care are nevoie de asta, dar fără să uităm de nevoile familiei, de obligațiile și  nevoile personale.
Vom prefera, așa cum ne recomandă Lao Zi, unul dintre marii înțelepți ai Chinei, ”să învățăm oamenii să pescuiască” în loc să le oferim (doar) o bucată de pește.
Lao Zi: ” Dă-i unui om un pește și va fi sătul pentru întreaga zi, învață-l să pescuiască și va fi sătul o viață întreagă.”

Perioada cu Mercur în zodia Fecioară îi favorizează pe cei care lucrează în cercetare, documentare, arhivare, educație, comerț, comunicare și media, transport, dar și în domeniile legate de sănătate (Fecioara este o zodie obsedată nu doar de muncă și ordine, ci și de sănătate)

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com