Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018. Două zodii au mare noroc în dragoste și o zodie are șansa vieții în plan profesional

Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018. O zodie are noroc extraordinar în plan financiar, două zodii au mare noroc în dragoste și o zodie are șansa vieții în plan profesional. Află dacă te numeri printre norocoși! Citește previziunile complete!În septembrie, planetele Marte, Venus și Mercur sunt în mișcare directă, iar asta înseamnă oportunități pentru toate semnele zodiacale.

RomaniaTV.net
02 sept. 2018, 08:42
Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018. Două zodii au mare noroc în dragoste și o zodie are șansa vieții în plan profesional

În astrologie, planetele amintite sunt numite ”personale” pentru că, împreună cu Luna, au un impact foarte puternic asupra vieții de zi cu zi. Marte este planeta Acțiunii, Mercur este planeta Comunicării și Venus este planeta Iubirii.

Importante sunt și tranzitele celorlalte planete și de remarcat este revenirea planetei Responsabilității, Saturn, la mersul direct, în data de 6 septembrie.
Cum și Jupiter, planeta Marelui Noroc este, acum, în mers direct, conjunctura astrală a lunii septembrie ne ajută din plin să ne punem planurile în aplicare, să ne concentrăm pe proiectele  importante și pe relații, să facem schimbările necesare și să ne îndeplinim dorințele și visele.

În octombrie, va începe o nouă serie de ”retrogradări”, prima planetă care va intra în mișcare retrogradă fiind Venus, planeta Iubirii dar și ”Micul Benefic” din astrologie.
Tocmai e aceea, e bine să profităm la maximum de șansele pe care ni le oferă Septembrie, cea de a 9-a lună din an.
Iar în numerologie, cifra 9 înseamnă noroc + stabilitate și protecție.

Toate zodiile vor fi influențate de următoarele evenimente astrologice importante:
6 septembrie:
* planeta Mercur intră în zodia Fecioară;
* planeta Saturn revine la mersul direct în zodia Capricorn.

9 septembrie:

* planeta Venus intră în zodia Scorpion;
* Lună Nouă în zodia Fecioară.

11 septembrie:
* planeta Marte intră în zodia Vărsător.

22 septembrie:
* planeta Mercur intră în zodia Balanță.

23 septembrie:

* Soarele intră în zodia Balanță;
* echinocțiul de toamnă.

25 septembrie:
* Lună Plină în zodia Berbec.

Ce anunță horoscopul lunii septembrie 2018 pentru fiecare zodie:
BERBEC
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent, mai întâi, pe carieră și bani, iar în ultima săptămână, pe relații: în ziua de 23 septembrie Soarele va ajunge în sectorul Parteneriatelor din astrogramă. Schimbări în plan profesional pot să apară din prima săptămână, dar oferte importante pot veni în jurul datei de 9 septembrie. Atunci va fi Lună Nouă  în sectorul Profesiei din astrograma Berbecilor. Citește horoscopul complet aici!

 

TAUR 
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Taur pune accent pe viața personală a nativilor, influențată, până în ziua de 23 septembrie, de prezența Soarelui în sectorul Iubirii și al copiilor din astrograma lor. În plan profesional, șansa le va surâde cu adevărat în ultima săptămână a lunii septembrie. Mai mult, în ultima parte a lunii, Taurii vor avea forța interioară de a lua decizii pe care le-au amânat de multe ori… Citește horoscopul complet aici!

 

GEMENI

Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Gemeni pune accent pe familie iar, din 23 septembrie, pe viața sentimentală a nativilor. Aceștia sta mai mult pe-acasă, vor prefera prezența familiei în locul prietenilor, se vor implica mai mult în treburile administrative și vor deveni mai înțelegători cu rudele mai în vârstă. În prima parte a lunii, Gemenii trebuie să acorde o mai mare atenție sănătății și stilului de viață… Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Rac este marcat de două evenimente importante: Luna Nouă din 9 septembrie, care pune accent pe comunicare și Luna Plină din 25 septembrie, care pune accent pe carieră. Iar asta, pentru că Racii sunt patronați de Lună și sunt puternic influențați de fazele acesteia.. Primele 3 săptămâni vor fi excelente pentru negocieri, pentru redactare de documente, pentru scurte călătorii… Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Leu anunță noroc în plan financiar, chiar din prima săptămână, când în ”casa Banilor” din astrogramă va ajunge, alături de Soare, și Mercur, planeta Comunicării și a afacerilor. Iar Luna Nouă din data de 9 septembrie va avea loc în același sector din astrograma Leilor, aducându-le nativilor șansa de a-și suplimenta veniturile, de a primi un job mai bun sau  o promovare … Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Fecioară anunță schimbări pozitive în plan personal: Soarele se va afla în această zodie până în ziua de 23 septembrie. Din 23 septembrie, Soarele se va muta în zodia Balanță și atenția nativilor se va muta spre resursele financiare. În plus, Luna Plină din data de 25 septembrie va avea loc în ”casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor. Dar în acest sector se află Chiron… Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să profite de prezența planetei Comunicării în sectorul Prietenilor, până în data de 6 septembrie.
Din 6 septembrie până în 23 septembrie, Sorele și planeta Mercur vor acționa în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrograma Balanțelor. Pentru acestea, perioada amintită va fi potrivită pentru odihnă dar și cercetare, informare… Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe cercul de prieteni și pe rețeaua profesională a nativilor. Până în data de 23 septembrie, Soarele va dinamiza sectorul Prietenilor din astrograma Scorpionilor. În plan sentimental, în prima săptămână, mulți Scorpioni vor avea regrete legate de o fostă iubire, iar alții se vor implica în relații secrete sau vor prefera discreția legată de viața lor amoroasă… Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Săgetător le recomandă nativilor să nu rateze șansele în plan profesional pe care le aduce, pentru ei, Soarele care acționează în sectorul Carierei din astrograma lor. Prima parte a lunii septembrie le poate aduce Săgetătorilor un job nou sau o promovare la actualul loc. Dar există și un risc: nativii pot rata sau pierde totul dacă sunt prea ”pretențioși”, dificili sau prea critici… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță succes în carieră și, pentru unii nativi, o idilă la serviciu, dar și călătorii în străinătate sau interes pentru studii. Capricornii sunt foarte serioși, maturi și responsabili, iar prezența lui Marte (planeta Acțiunii) în zodia lor îi poate ajuta să își asume riscul unor mari schimbări și, dacă vor, să se îndrepte spre domeniile de care sunt pasionați cu adevărat… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă foarte bună în plan financiar, urmată de una perfectă pentru studii și călătorii. Până în ziua de 23 septembrie, Soarele va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Vărsătorilor și le va spori șansele de a primi diferite bonusuri sau de a beneficia de pe urma generozității partenerului de viață sau a altor persoane care vor dori să îi ajute sau să investească în ei… Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Pești le recomandă nativilor să profite de prezența Soarelui în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor, dacă vor să își găsească sufletul-pereche sau, după caz, să își consolideze relația ori să aibă mai mult succes în colaborările profesionale. În ultima săptămână din septembrie, Peștii își pot găsi un job mai bun sau pot găsi noi surse de venit, cel mai probabil transformând un hobby într-o afacere…. Citește horoscopul complet aici!