Horoscop Oana Hanganu: Schimbările Karmice până în 2020, nicio zodie nu scapă de provocări

Publicat: Marţi, 29 Octombrie 2019 15:37 // Actualizat: Marţi, 29 Octombrie 2019 15:37 // Sursa: romaniatv.net

Află ce lecții ai de învățat și ce provocări îți dau viața peste cap, dar și recompense îți pregătește Destinul! Toate acestea sunt aduse de ”Lordul Karmei”, Saturn, aflat în zodia Capricorn până în anul 2020. În ziua de 6 septembrie, după câteva luni de ”mișcare retrogradă”, Saturn revine la mersul direct în zodia Capricorn, unde va rămâne până în anul 2020. În tot acest timp, Saturn va acționa împreună cu Planeta Transformării, Pluton, aflată în același semn zodiacal.

BERBEC

 • Berbecii se vor îndrepta spre adevărata vocație și s-ar putea ca această schimbare să vină în urma unor mari provocări. E posibil ca la început, provocările să li se pară greu de depășit sau mari nedreptăți. Dar ele se vor dovedi a fi adevărate oportunități.
 • Unii nativi Berbec vor primi noi responsabilități la actualul loc de muncă sau vor fi desemnați să coordoneze echipe sau proiecte pentru care nu se vor simți foarte bine pregătiți sau pe care le vor considera drept o adevărată corvoadă. Dar se vor descurca.
 • Alți nativi vor avea de depășit tot felul de șicane, nedreptăți sau întârzieri în primirea unor recompense meritate. Toate aceste obstacole îi vor determina pe mulți dintre ei să renunțe la statutul de angajat și să înceapă afaceri pe cont propriu. 

TAUR

 • Taurii vor trece prin evenimente care le vor pune la încercare credința, principiile sau sistemul de valori sau care îi vor determina să se îndrepte spre spiritualitate.
 • În plus, prezența plantei Uranus în zodia lor va accentua procesul schimbării, iar efectele îi vor lua prin surprindere chiar și pe nativi. La sfârșitul acestui proces de transformare, aproape că nu se vor mai recunoaște sau vor fi uimiți de ”saltul” pe care l-au făcut.
 • Multe persoane născute în zodia Taur se vor întoarce la școală pentru a-și continua studiile sau pentru a afla mai multe despre domeniile de care sunt cu adevărat interesați. Sau vor călători foarte mult ori chiar se vor stabili în străinătate, din dorința de a învăța și de a trăi noi experiențe. 

GEMENI 

 • Gemenii vor deveni mai responsabili în relația cu banii și mulți dintre ei vor face asta prin natura job-urilor pe care le vor avea. Aceste job-uri le vor da ocazia să administreze bugete pentru diferite proiecte sau chiar afacerile altor persoane.
 • Mai responsabili vor deveni și în administrarea bugetului personal pentru că foarte mulți nativi vor trece prin perioade în care nu se vor mai putea baza și pe veniturile partenerului de viață sau vor fi nevoiți să susțină financiar pe cineva din familie.
 • În ceea ce privește afacerile personale, Saturn, care este planeta Restricțiilor, le cere să fie foarte prudenți și să nu ”se întindă mai mult decât le este plapuma”. Există și riscul ca unii Gemeni, motivați de succesul unor proiecte, să își extindă prea mult afacerea și, la un moment dat, să scape lucrurile de sub control și să nu mai aibă suficiente resurse pentru a continua ce au început. 

RAC

 • Racii pot trece prin momente de singurătate sau, în cazul celor căsătoriți, prin momente în care mariajul li se va părea o povară sau în care vor avea senzația că oferă prea mult partenerului, în timp ce acesta ”nu le urmează exemplul”.
 • Relațiile de afaceri sau colaborările profesionale vor trece, de asemenea, prin perioade complicate și le vor aduce nativilor multe nemulțumiri. Aceste relații ”se vor lega” cu dificultate sau vor fi ”tocite” de frustrări, trădări sau eșecuri și îi vor obliga pe Raci să le evalueze cu sinceritate și să acționeze în consecință.
 • Relațiile care vor trece rezista și ”vor trece probele” aduse de Lordul Karmei, Saturn, se vor consolida și vor rezista mult timp. Mai mult, ele vor reuși să le schimbe viața nativilor și să le poarte noroc. 

LEU

 • Leii vor obține succesul dorit numai prin multă muncă și plătind un preț. Iar acest preț va fi, pentru cei mai mulți nativi, relația de cuplu și viața de familie. Păstrarea echilibrului între carieră și familie nu este imposibil de păstrat dar depinde de fiecare nativ Leu în parte dacă va reuși să gestioneze corect situația.
 • Pentru unii Lei, schimbările în plan profesional vor avea, drept efect, diminuarea rolului pe care îl dețineau în anumite proiecte sau pierderea statutului de ”vedetă” dintr-o echipă. Sau unii Lei vor avea șefi (pe care îi vor considera) mai puțin pregătiți decât ei.
 • În perioadele critice, Leii vor învăța că fiecare om dintr-o echipă este important. Iar dacă își vor face îndeplini atribuțiile primite și nu se vor lăsa copleșiți de frustrări și orgolii, Destinul îi va recompensa cu succese extraordinare. 

FECIOARĂ

 • Fecioarele vor trece prin perioade de mari schimbări în viața sentimentală. Unele își vor asuma responsabilități suplimentare față de partener, iar altele, față de copii. În foarte multe cazuri, nașterea unui copil va schimba dinamica relației și îi va transforma pe parteneri.
 • Alte Fecioare vor renunța la idile sau la povești de dragoste care păreau ”pentru toată viața”, pentru că sentimentele lor vor fi rănite sau pentru că atitudinea partenerului le va face să se îndoiască de tot și de toate sau pentru că se vor simți atrase de alte persoane.
 • Lordul Karmei va influența și viața Fecioarelor care au copii mai mari. Aceștia vor avea nevoie de ajutorul părinților sau, din contră, vor decide că a sosit momentul să fie ”pe cont propriu”. 

BALANȚĂ

 • Balanțele vor avea mai multe responsabilități față de părinți, se vor ”așeza la casa lor” sau își vor cumpăra, cu mari sacrificii, o casă. Pentru foarte mulți nativi, va fi vorba de prima lor casă, la care nici nu mai sperau, iar decizia de a o cumpăra poate veni într-un context ce li se va părea nefavorabil. De exemplu, despărțirea de un partener sau chirii prea mari de plătit.
 • Alte Balanțe vor avea de rezolvat probleme legate de moșteniri sau vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a-și demara propria afacere. Acest ajutor, din păcate, nu va veni sau va fi mult mai mic decât ar fi sperat, iar nativii vor învăța să nu se mai bazeze pe nimeni.
 • Pentru alte Balanțe, siguranța personală și siguranța celor dragi vor deveni priorități clare . Acestea vor influența și viața personală, și cariera. Este vorba în primul rând de siguranța financiară a familiei, pentru care nativii vor fi dispuși să facă mari sacrificii .

Citește mai departe pe site-ul Oanei Hanganu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 2020 horoscop oana hanganu previziuni karmice
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H