Horoscop Oana Hanganu: Venus în Scorpion, se anunţă turbulenţe în relaţii până în ianuarie 2019

Horoscop Oana Hanganu: Între 9 septembrie 2018 și 7 ianuarie 2019, planeta Venus se va afla în zodia Scorpion. Aici se va afla, până în ziua de 8 noiembrie, și Marele Benefic Jupiter, care va amplifica efectele Micului Benefic, Venus.Jupiter, planeta Marelui Noroc va părăsi zodia Scorpion și va ajunge în semnul Săgetătorului, unde va rămâne un an de zile.

09 sept. 2018, 17:09
Horoscop Oana Hanganu: Venus în Scorpion, se anunţă turbulenţe în relaţii până în ianuarie 2019

Venus va rămâne în Scorpion până în ianuarie 2019 și va aduce schimbări în relații! Prezența planetei Iubirii în zodia Scorpion va însemna, pe de o parte, interes pentru relații profunde, fără limite și tabu-uri, marcate de pasiune și de gelozie, care îi vor schimba pe parteneri. Dar, în același timp, Venus în Scorpion va cere reciprocitate în relații, motiv pentru care cei ce vor simți că partenerul nu le răspunde cu aceeași intensitate a trăirilor, vor căuta fericirea sau satisfacția în ”altă parte”.

E vorba de relații secrete, care se pot transforma, în timp, în ceva serios și pot pune în pericol relații oficiale.
Sau e vorba de pasiuni intense, de scurtă durată, în care anumite persoane se vor lăsa atrase din dorința de a ”trăi ceva diferit”, de a experimenta, de a găsi în brațele altcuiva ceea ce nu găsesc acasă.

Aflată în zodia Scorpion, Venus poate transforma o iubire într-o adevărată obsesie și, în multe cazuri, poate aduce dependență fizică și emoțională față de partener.

Relațiile începute în perioada cu Venus în Scorpion nu au nevoie de ”tatonări” și nu se încadrează în tiparele clasice ale poveștilor de dragoste. Atracția fizică este cea care contează și ”conduce” relația. Când interesul fizic dispare, relația se stinge și poate lăsa răni emoționale în sufletul celor care sunt părăsiți de partener. Venus în Scorpion favorizează relațiile în care unul dintre parteneri deține controlul și stabilește regulile jocului.

Din fericire, în tot acest răstimp atât de provocator în plan sentimental, există și o perioadă de ”respiro”, când planeta Venus va avea o mișcare retrogradă și va ajunge, din nou, în zodia Parteneriatelor, Balanță. Asta se va întâmpla în perioada 31 octombrie -16 noiembrie 2018.

Atunci relațiile vor fi reevaluate, se vor face comparații între actualul și foștii parteneri, se vor restabili limite și reguli, iar unii dintre cei care nu se vor simți corect tratați sau nu vor mai putea suporta intensitatea relației ori gelozia partenerului sau pur și simplu nu se vor simți fericiți alături de partener se vor retrage din relație.

Din 16 noiembrie, planeta Venus va reveni la mersul direct în zodia Balanță și, până în ziua de 2 decembrie, va restabili echilibrul în anumite relații sau ”va vindeca” răni emoționale și va favoriza relațiile armonioase,  în care se va pune accent în special pe sentimente.

Citește mai multe pe oanahoroscop.com