Horoscop Oana Hanganu: Soarele se află în Balanţă, fecioarele au noroc financiar, Gemenii în dragoste. Previziuni complete

Horoscop Oana Hanganu: Soarele, aflat în zodia Balanță, între 23 septembrie-22 octombrie 2018! Intrarea Soarelui în semnul Balanței a marcat Echinocțiul de Toamnă, un eveniment important care poate aduce nu doar dorința de schimbare, ci și puterea de a ne pune planurile în aplicare.

24 sept. 2018, 06:41
Horoscop Oana Hanganu: Soarele se află în Balanţă, fecioarele au noroc financiar, Gemenii în dragoste. Previziuni complete

Aflat în zodia Parteneriatelor, Balanța, Soarele ne va îndrepta atenția spre relațiile personale dar și profesionale, în care vom pune accent pe armonie, echilibru, egalitate, corectitudine,  respect reciproc, avantaj egal

Soarele în Balanță favorizează negocierile și stingerea conflictelor, prin găsirea unor soluții care să mulțumească ambele părți.

Soarele în Balanță aduce pacea, dar aceasta nu se obține peste noapte.
Balanța este un semn care ”iubește” nu doar procesul negocierii, ci și prelucrarea și compararea datelor și informațiilor necesare și ”creionarea” unor ”scenarii” posibile pentru fiecare soluție.
Totul se compară, se discută și se rediscută, iar luarea deciziei finale se amână, de obicei, până ce toate aspectele au fost ”puse în balanță”.
De aceea, situațiile care cer o reacție rapidă sau un răspuns ferm, imediat, se pot complica în perioadele cu Soare în Balanță.

Dar Soarele aflat în Balanță va favoriza asocierile, munca în echipă și colaborările, însă ritmul de lucru trebuie să fie echilibrat, iar atmosfera să fie relaxată, fără stridențe de niciun fel și fără presiuni din partea șefilor, a clienților sau… a timpului.

În perioada cu Soare în Balanță banii devin ”un subiect” foarte important pentru că Balanța este patronată de Venus. Iar Venus este nu doar ”planeta Iubirii”, ci și ”Micul Benefic” din astrologie, cel care vine cu soluții de moment și aduce șanse în plan financiar.

Dar tot Venus este planeta Frumuseții și sporește ”apetitul” pentru lucruri și locuri frumoase și, în consecință, și pentru cheltuieli.
Iar atunci când Soarele se află în Balanță, dorim să câștigăm mai mulți bani nu pentru a ne face rezerve, ci pentru a ne bucura de viață, de iubire și de frumos.

Acum este o perioadă excelentă pentru o schimbare de look, pentru înnoirea garderobei, pentru un nou stil de machiaj sau pentru alegerea unui nou stil vestimentar.

În plan personal, sentimental, perioada cu Soare în Balanță este una norocoasă și pentru cupluri, dar și pentru cei singuri.

Perioada cu Soare în Balanță va fi excelentă pentru socializare, pentru extinderea cercului de prieteni și pentru găsirea de noi colaboratori, de noi parteneri de afaceri sau de susținători (inclusiv în plan financiar) pentru proiectele proprii.

Dar aceeași perioadă poate fi provocatoare pentru persoanele foarte orgolioase, egoiste sau convinse că sunt superioare și evită să interacționeze cu oricine. Pentru acestea, Soarele în Balanță poate să aducă evenimente sau situații în care vor fi obligate să ”coboare de pe piedestal” și să aibă de-a face cu lumea obișnuită.
Mai mult, pot fi puse în situații în care au nevoie de ajutorul unor persoane mai slab pregătite, nu la fel de bogate sau nu la fel de cunoscute sau importante ca ele. Astfel, tranzitul Soarelui în Balanță poate veni și cu lecții de viață.

Lecții de viață pot primi și cei care, în relații, pun accent pe aspectul fizic sau pe ”imagine”. Aceștia se pot îndrăgosti de cineva care ”corespunde standardelor”, dar după un timp își dau seama că, sub poleială și aere, nu există mai nimic.

Dar, în general, prezența Soarelui în zodia Balanță este benefică tuturor zodiilor pentru că le aduce șansa de a avea relații foarte bune cu cei din jur.
Iar în perioada 23 septembrie-10 octombrie, alături de Soare, în Balanță, se va afla și planeta Comunicării, Mercur. Așadar, Soarele și planeta Mercur vor acționa ”în tandem” și în ajutorul zodiilor. Află și cum te influențează Mercur aflat în Balanță! Click aici!

Cum vor fi influențate zodiile de Soarele aflat în Balanță:

Berbecii se vor bucura de armonie în cuplu, iar cei singuri își pot întâlni jumătatea.

Taurii vor avea relații foarte bune cu colegii.

Pentru Gemeni, norocul vin în plan sentimental.

Racii vor rezolva probleme de familie sau se vor întâlni mai des cu cei dragi,

Leii vor călători mult sau nu vor rata nici o ocazie de a ”socializa”.

Fecioarele vor avea noroc în plan financiar.

Citeşte despre celelalte zodii, pe oanahoroscop.com