Horoscop: Obiceiurile alimentare ale fiecărei zodii

Oamenii au preferinţe diferite în ceea ce priveşte mâncarea. În timp ce unii preferă mâncărurile tradiţionale, alţii aleg să încerce şi ceva nou. Totul depinde de semnul zodiacal al fiecărei persoane. Să vedem care sunt obiceiurile alimentare ale fiecărei zodii.

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 12:35
Horoscop: Obiceiurile alimentare ale fiecărei zodii

Berbec

Berbecii prefera mancarea picanta. Pentru ca sunt mereu in miscare, mesele lor sunt scurte. De asemenea, prefera alimentele bogate in calorii, pentru a nu irosi timpul mancand. Le place sa faca experimente in bucatarie. De asemenea, apetitul lor este mereu crescut. Au o alimentatie bogata in proteine. Multe probleme de sanatate cu care se confrunta Berbecii au legatura cu alimentatia lor. Asa ca, atunci cand sunt bolnavi, trebui sa fie atenti la ceea ce mananca.

Taur

Taurii iubesc mancarea si adora sa manance. Pentru ei, dietele sunt o adevarata tortura. Gatitul, pe de alta parte, este o adevarata placere. Le este aproape imposibil sa renunte la paste, dulciuri sau paine. De asemenea, nu vor sa fie intrerupti cand sunt la masa. Le place sa se bucure de mancare in liniste. Mancand, gasesc o rezolvare a problemelor. Este bine sa fie atenti, deoarece astfel ar putea incepe sa aiba probleme cu kilogramele in plus.

Citeşte şi  Horoscop: Cum suportă zodiile singurătatea

Gemeni

Gemenii rareori au probleme cu greutatea. Pentru ei este mai importanta conversatia din timpul mesei decat alimentele consumate. Desi mancatul nu este o activitate pe care o asteapta cu interes, le place sa gateasca. Si nimeni nu ar putea refuza un fel de mancare pregatit de Gemeni. Au curaj sa experimenteze in bucatarie. Este bine sa aiba o dieta variata, dar si un plan alimentar pe care sa il respecte. Daca sar peste o masa sau doua, nu este o tragedie, dar ar fi ideal ca lucrul acesta sa nu se intample prea des.

Rac

Racii sunt bucatari innascuti. Le place mancarea gatita in casa dupa retetele bunicii. Nu tin cont de bani cand cumpara alimente. Important este sa fie bune, atat calitativ, cat si in privinta gustului. Au tendinta de a mananca pana cand simt ca nu mai pot respira. Nu prea tin cont de sanatate si mananca mai mult decat ar trebui, in special cand sunt speriati sau agitati. Sunt o companie placuta la masa.

Citeşte mai mult pe Revista Teo