HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 MIHAI VOROPCHIEVICI: Lună neagră pentru trei zodii. Previziunile runelor

Mihai Voropchievici a anunțat cum va fi luna octombrie pentru fiecare zodie. Horoscopul runelor și predicțiile momentului, în rândurile de mai jos.

30 sept. 2018, 08:10
HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 MIHAI VOROPCHIEVICI: Lună neagră pentru trei zodii. Previziunile runelor

Horoscopul runelor Berbec: Este o lună în care trebuie să vă schimbați atitudinea, să abordați totalmente diferit toate problemele care vă interesează. Runa vă sfătuiește: schimbați tactica!

Horoscop octombrie 2018 Taur: Are o lună în care este undeva în centrul atenției, foarte mulți oameni se interesează de el, vin să-l ajute, mulți vor fi darnici și vă vor oferi și cadouri.

Horoscop octombrie 2018 Gemeni: Au o lună în care ies la suprafață foarte multe adevăruri numai de ei știute, dar nespuse. Veți afla și alte adevăruri mai puțin neplăcute.

Horoscop octombrie 2018 Rac: O lună mai anevoiosă, mai greoaie, în care sunt sfătuiți să-și dozeze forțele, dar să aibă și tăria să treacă de această lună care nu aduce numai lucruri benefice.

Horoscop octombrie 2018 Leu: Are și el o atenționare pentru luna octombrie. E o lună mai alunecoasă pentru Lei. Să fie atenți ce măsuri iau, ce discută, cu cine discută, ce promisiuni primesc, ce promisiuni fac, pentru că așa cum spune luna, e una cu o pojghiță de gheață foarte subțire. Aveți grijă cum patinați!

Horoscop octombrie 2018 Fecioară: O lună de multă ceartă, multă bătălie. Dacă vor reuși să se calmeze, să se liniștească și să nu dea curs la toate provocările, ei sunt câștigătorii.

Citeşte aici despre celelalte zodii