HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 prezentat de Adrian Bunea. Două planete importante influenţează puternic cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020. Pe toată durata lunii octombrie avem două planete grele care au în continuare un parcurs favorabil şi doar în ultima jumătate a lunii octombrie Soarele va fi afectat. Astrologul România TV, Adrian Bunea, are şi un sfat: "Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, căci viitorul nu a fost hotărât dinainte".

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 12:01
HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 prezentat de Adrian Bunea. Două planete importante influenţează puternic cele 12 semne zodiacale

Află, în cele ce urmează, ce sectoare de viaţă interacţionează pentru fiecare semn zodiacal. 

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Berbec

Unele schimbări radicale în regimul de viaţă pot reprezenta soluţia la problemele de sănătate ce te supără de multă vreme. Poţi avea beneficii materiale rezultate din munca ta, asta dacă nu te laşi prins în conflicte de orice natură şi nu devii sclavul ambiţiilor deşarte sau al orgoliilor. În a doua jumătate a lunii, mai bine stai departe de plăceri şi distracţie.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Taur

Poţi trece într-o nouă etapă de evoluţie în care poţi înţelege mai bine unele probleme ale vieţii cu care te-ai cofruntat în ultima perioadă. Te poţi bucura de o stare fizică şi psihică bună şi faci tot posibilul să te distrezi şi să te simţi bine. Totuşi, în a doua jumătate a lunii, poţi avea unele probleme în cămin sau în familie.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Gemeni

Depăşirea unor obstacole mai vechi şi unele schimbări inspirate pot genera o victorie în cariera ta profesională. Totodată, unele lucruri bune pe care le-ai făcut în trecut îţi pot aduce unele conjuncturi favorabile. Îţi concentrezi toată energia pentru rezolvarea unor probleme de acasă. Totuşi, în ultima jumătate a lunii, poţi primi unele veşti proaste.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Rac

Faptele tale din capitole importante de viaţă îţi pot aduce numai apreciere şi respect din partea cunoscuţilor. Totodată, poţi înregistra un mic succes în plan profesional, dar va trebui să alergi tot timpul şi să comunici cu multă lume. În a doua jumătate a lunii octombrie, goana ta după mărire îţi poate aduce unele pierderi materiale.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Leu

Dacă te afli în străinătate, poţi să ai succes în unele capitole de viaţă importante pentru tine. În schimb, indiferent unde te vei localiza, poţi promova un examen important, te poţi bucura de multă simpatie din partea cunoscuţilor şi vei depune un important efort pentru a spori veniturile obţinute prin muncă. Atenţie, totuşi, la starea ta de sănătate.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Fecioară

Poţi înregistra unele beneficii materiale care nu sunt rezultate directe ale muncii tale, poţi recupera unele datorii mai vechi sau poţi avea câştiguri din alte surse. Totodată, o deplasare în străinătate se poate dovedi profitabilă. Vei face tot posibilul să rezolvi o problemă de sănătate, dar este probabil să plăteşti pentru unele păcate ale tale mai vechi.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Balanţă

Relaţia cu partenerul de viaţă va avea pentru tine un rol important toată luna octombrie. Totodată, poţi înregistra unele câştiguri materiale fără efort. Vei face tot posibilul pentru a învăţa ceva din unele lecţii de viaţă la care ai înregistrat restanţe. Totuşi poţi avea un eşec în cazul în care încerci să promovezi în plan profesional.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Scorpion

Dacă eşti implicat într-un diferend desfăşurat în sala de justiţie, ai mari şanse de a obţine o victorie importantă. În acelaşi timp, te bucuri de o bună întelegere cu partenerul de cuplu. Îţi concentrezi toată energia în muncă, dar poţi înregistra o scădere a respectului de care te bucuri când vei încerca să devii dominator.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Săgetător

Deşi vacanţa s-a terminat, ai o perioadă favorabilă relaxării şi distracţiei, dar nu este obligatoriu să ai o deplasare turistică. Poţi avea un important succes în activităţi artistice sau sportive. Poţi beneficia de unele conjuncturi favorabile. Vei face tot posibilul pentru a câştiga respectul celor din jur, dar poţi eşua în promovarea unui examen.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Capricorn

Prin depăşirea unor obstacole şi făcând unele schimbări radicale poţi înregistra o victorie importantă în rezolvarea problemei casei în care locuieşti. Totodată, te bucuri de unele episoade reuşite de distracţie, depui un efort substanţial pentru a promova un examen, dar este posibil să nu dobândeşti efectiv unele valori materiale meritate de drept.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Vărsător

Poţi primi o veste bună legată de un succes care se prefigurează în viitorul apropiat. Acasă, în familie, lucrurile merg bine. Toată luna faci demersuri pentru a recupera unele valori materiale care îţi aparţin de drept, dar nu au mai ajuns la tine. În ultima jumătate a lunii octombrie, poate apărea o criză în relaţia de cuplu, generată de un exces de autoritate.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 Peşti

Victorie deplină în planul valorilor materiale, asta după depăşirea cu răbdare, în timp, a unor obstacole şi după unele schimbări dificile dar radicale. Primeşti câteva veşti în general bune şi încerci din răsputeri să stabilizezi relaţia de cuplu cam şubrezită. În ultima jumătate a lunii, dacă te laşi prins în conflicte de autoritate, vei avea numai de pierdut din cauza orgoliului.