Horoscop octombrie 2020! Vin zile cu noroc la bani în această lună

Balanțele câștigă o sumă de bani exact în momentul în care și-au pierdut orice speranță.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 12:25
Horoscop octombrie 2020! Vin zile cu noroc la bani în această lună

Luna octombrie din acest an vine cu tot felul de surprize pentru toate zodiile, în special pe plan financiar. În luna aceasta astrele sunt generoase. Vă invităm să citiți ce ne prevăd astrele pentru luna octombrie 2020.

Berbec. Luna aceasta nu știi să economisești, cumperi foarte multe lucruri de care nu ai nevoie. Rudele încearcă să te stoarcă de bani. Spre sfârșitul lunii simți o stare tensionată la serviciu și această stare se extinde și în familia ta. Octombrie nu este tocmai cea mai frumoasă lună pentru tine. Îți dorești foarte mult să câștigi bani dar ceva nu se primește. Rămâi calm, rațional și răbdător.

Taur. La începutul lui octombrie ești foarte relaxat și nu-ți faci griji pentru că banii zboară în vânt, irațional. Dorești să dăruiești cât mai multă fericire oamenilor din jur și le oferi foarte multe daruri. În această lună nu vei primi câștiguri suplimentare și nici nu ai prea multă energie pentru a întreprinde diverse activități care ar putea să-ți aducă profit. La sfârșitul lunii vei dori să revezi pe cineva foarte drag iar pentru a îndeplini acest obiectiv va trebui să scoți din buzunar o anumită sumă de bani.

Gemeni. Te simți puțin descurajat din anumite motive emoționale și nu ai randamentul potrivit pentru a produce bani. Astrele îți pregătesc niște surprize spre sfârșitul lunii. O să întâlnești pe cineva care îți va oferi foartă multă energie pozitivă, iar acest lucru îți va crește randamentul din toate punctele de vedere.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro