Horoscop octombrie 2022: cele 4 zodii norocoase, se umplu de bani până la finalul lunii

Cu planeta Venus in zodia Balantei, relatiile vor fi mai usoare, iar comunicarea ei mai bogata si mai transparenta. Sfera profesionala va fi si ea privilegiata in aceasta luna octombrie.

04 oct. 2022, 22:41
Horoscop octombrie 2022: cele 4 zodii norocoase, se umplu de bani până la finalul lunii

Horoscop octombrie 2022: In timpul lunii octombrie, astrele rezerva surprize sacre pentru semnele astrologice. Unii vor putea sa preia controlul asupra destinului lor si sa faca schimbari pozitive in viata lor. Dupa o perioada lunga de indoieli, reflectie si introspectie, acestia isi pot reveni in sfarsit pe drumul cel bun si isi pot atinge obiectivele.

Care sunt cele mai norocoase semne din octombrie?

Sagetator
Semnul Sagetator este unul dintre semnele privilegiate ale zodiacului in luna octombrie. Venus in Balanta va fi favorabila dragostei si romantismului. Singur, acest semn de Foc este probabil sa apara o intalnire neasteptata si sa traiasca momente de mare complicitate cu aceasta persoana. In cuplu, Sagetatorul va putea in sfarsit sa duca la bun sfarsit un proiect ambitios. Ar putea fi o decizie de casatorie, un plan de sarcina sau o mutare. In ceea ce priveste aspectul financiar, sunt asteptate intrari semnificative de numerar pana la sfarsitul lunii. Sagetatorul va putea astfel sa se bucure de numeroasele sale realizari profesionale si sa se distreze in compania oamenilor care ii sunt dragi.

Horoscop rune OCTOMBRIE 2022. Ce transmit pietrele mistice pentru fiecare, zodia care are noroc cu carul

Horoscop octombrie 2022: Leu
Pentru zodia Leului, pasiunea va fi si in octombrie. Cu planeta Venus in zodia Balantei, relatiile ei vor fi mai usoare, iar comunicarea ei mai bogata si mai transparenta. Sfera profesionala va fi si ea privilegiata in aceasta luna octombrie. Acest semn de Foc va putea sa-si arate numeroasele talente si sa atraga atentia unei persoane foarte influente. Sprijinit de vedete, Leul va putea in sfarsit sa-si structureze actiunile si sa demareze un proiect major. Acestia din urma vor fi propulsati rapid in varf si vor obtine o promovare sau o crestere de salariu.

Horoscop octombrie 2022: Fecioara
Luna octombrie va fi incarcata cu vesti bune pentru zodia Fecioarei. Acest semn de Pamant va fi foarte bucuros sa afle despre un eveniment fericit: semnarea unui nou contract, o sarcina sau construirea unei noi case. Pe partea inimii, Fecioara singura va putea in sfarsit sa intalneasca iubirea, o persoana originala si iubitoare care le intelege perfect nevoile. Pe partea profesionala, Luna Plina invita zodia Fecioarei sa accepte noi provocari. Ea va putea sa se afirme si sa-si asume riscuri care se vor dovedi a fi fructuoase. Pana la sfarsitul lunii, toate eforturile sale vor fi rasplatite si i se va promite o mare dezvoltare in cariera. Este posibil ca Fecioara sa accepte si o noua pozitie in alta tara.

Horoscop special. Lapte şi miere pentru patru zodii până în noiembrie

Horoscop octombrie 2022: Pesti
Luna octombrie ofera intrari interesante de numerar zodiei Pesti. Aceasta zodie de apa isi va putea gasi in sfarsit jobul visurilor lor in sectorul artistic sau in domeniul audiovizual. Salariul care i se va oferi ii va depasi apoi toate asteptarile si ii va spori motivatia. Soarele din Scorpion, in ultima saptamana din octombrie, ii garanteaza si beneficii suplimentare si un echilibru financiar perfect. Pestii, mai motivati ca niciodata, vor acorda o atentie deosebita vietii lor de cuplu. Venus in Balanta, il inspira cu toate ideile bune pentru a reaprinde flacara si a-i face placere celeilalte jumatati. Singura, este imposibil sa reziste puterii ei de seductie si privirii ei fermecatoare.