Horoscop rune OCTOMBRIE 2022. Ce transmit pietrele mistice pentru fiecare, zodia care are noroc cu carul

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna octombrie 2022. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

04 oct. 2022, 14:02
Horoscop rune OCTOMBRIE 2022. Ce transmit pietrele mistice pentru fiecare, zodia care are noroc cu carul

Horoscop rune OCTOMBRIE 2022. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: „Un Venus cu eclipsă generează gelozii”
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii octombrie 2022 si ce transmite fiecare:

Horoscop rune OCTOMBRIE 2022 pentru BERBEC
Raido (inversata)

Poate ca te astepti la neasteptat. Noul, schimbarea te pun la munca. Dar aceasta munca iti va deschide noi perspective promitatoare. Daca schimbarea are legatura cu relatiile de familie sau prietenie, atentie la capitolul comunicare. Fii pregatit de o mobilizare exemplara! Chiar daca te astepti la ceva bun, nu-ti inchipui ca vei fi servit pe platou de aur. Daca te cuprinde vreo stare de lenevie nu vei reusi nimic. Norocul este pentru cei muncitori.

Mesaj rune octombrie 2022 pentru TAUR
Kenaz (inversata)

Traiesti sau esti pe cale sa traiesti ceva ce te va scoate din zona de confort. Poate fi o neintelegere in zona de parteneriate. Poate fi o despartire, la locul de munca sau de un partener amoros. Desi simti ca ceva in interiorul tau se rupe si este dureros, va trebui sa intelegi ca tot ce se intampla este spre beneficiul tau. Tot ce se destrama si nu mai supravietuieste timpului este pentru ca nu mai este spre binele tau suprem. Inlatura tot ce iti umbreste viata, tot ce te tine pe loc. Nu te bloca in vechi si regret. Anumite lucruri, pur si simplu nu-ti mai sunt de folos.

Cea mai norocoasă zodie pe final de an. Banii curg gârlă, iar fluturii îşi fac drum în stomac

Horoscop rune OCTOMBRIE 2022 pentru GEMENI
Teiwaz

Tot ce se intampla acum are o importanta majora pentru viata ta. Aventurile, emotiile puternice, evenimentele majore fac parte din prezentul tau. Relatiile personale, relatiile profesionale sunt ceea ce trebuie sa fie. Mergi inainte caci ele vor contribui la dezvoltarea personalitatii si a destinului tau. Arata perseverenta! Unele cetati nu cad usor in razboi, dar nu trebuie sa dai inapoi. Ataca rabdator, pana cand reduta va ceda!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.