Horoscop octombrie 2023. Ce energii aduce a doua lună de toamnă. Marte, Mercur și Soarele în Scorpion aduc pasiune în relaţii

Cu eclipsa în semnul tău, este timpul pentru noi începuturi. Explorează-ți sinele autentic și vezi cum Universul te recompensează cu o energie proaspătă și o înțelegere mai profundă a propriei identități.

30 sept. 2023, 16:29
Horoscop octombrie 2023. Ce energii aduce a doua lună de toamnă. Marte, Mercur și Soarele în Scorpion aduc pasiune în relaţii

Horoscop octombrie 2023. Luna octombrie 2023 este marcată de două eclipse puternice în Balanță și Taur. Sezonul eclipselor este momentul în care lucrurile „se întâmplă”, așa că în octombrie știm că ne așteaptă dezvoltări interesante. În timp ce eclipsele trec de la axa Taur/Scorpion la axa Berbec/Balanță, avem încă multă energie în Scorpion de gestionat în această lună: Pluto devine direct, iar Marte, Mercur și Soarele intră toate în Scorpion, amintindu-ne de „acel moment al anului” când suntem obligați să explorăm aspectele ascunse ale noastre și ale lumii din jurul nostru. În a doua parte a lunii, Venus în Fecioară formează un trigon frumos cu Jupiter, iar apoi formează Marele Trigon de Pământ, ancorat și productiv, cu Uranus și Pluto. Această energie terestră minunată este recompensa noastră pentru o muncă bine făcută!

Horoscop karmic. Datoriile verii se rostogolesc ca un bulgăre până la finalul lunii octombrie

Horoscop octombrie Balanță
Cu eclipsa în semnul tău, este timpul pentru noi începuturi. Explorează-ți sinele autentic și vezi cum Universul te recompensează cu o energie proaspătă și o înțelegere mai profundă a propriei identități.

Horoscop octombrie Scorpion
Sezonul eclipsei aduce transformări puternice. Marte, Mercur și Soarele în Scorpion te invită să explorezi aspecte adânci ale personalității tale. Recompensa constă într-o putere interioră consolidată și claritate în direcția ta de viață.

Horoscop octombrie Săgetător
Eclipsa în Balanță pune accentul pe relațiile tale. Cu Jupiter și Venus formând un trigon benefic, recompensa vine sub forma unei conexiuni mai profunde cu cei dragi și posibile beneficii în parteneriate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop octombrie 2023. Cum se schimbă relațiile în sezonul eclipselor sub energia pasionalului Scorpion?

Horoscop octombrie 2023

Horoscop lunar dragoste. Te întrebi ce s-ar putea întâmpla în zona romantică a vieții tale? Luna octombrie stă sub semnul celor două eclipse, precum și a intrării Soarelui în pasionalul Scorpion. Mai mult, planeta iubirii, Venus, se mută în perfecționista Fecioară. Când Venus se mută în Fecioară, sloganul se schimbă de la „Pentru că merit” la „Pentru că am câștigat”. Invitația la bal VA veni! Mai târziu în această lună, Venus formează trigon frumos cu Jupiter, și apoi formează un Mare Trigon de Pământ cu Uranus și Pluto.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2023 pentru BALANTA
Cu eclipsa în semnul tău, este momentul pentru a-ți revizui relația și a aduce echilibru. Explorează noi modalități de a-ți exprima nevoile și dorințele. Recompensa poate fi o conexiune mai profundă și mai autentică cu partenerul tău.

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2023 pentru SCORPION
Sezonul eclipsei aduce transformări puternice în sfera iubirii. Marte, Mercur și Soarele în Scorpion îți aduc pasiune și profunzime în relații. Recompensa constă într-o conexiune mai intensă și în descoperirea unor aspecte noi în partenerul tău.

Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2023 pentru SAGETATOR
Eclipsa în Balanță pune accentul pe relația ta. Cu Jupiter și Venus formând un trigon benefic, recompensa vine sub forma unei relații mai expansive și aprofundate. Explorează împreună noi orizonturi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.