Horoscop octombrie: 5 semne zodiacale pentru care luna va fi de vis, totul le merge din plin

Nativilor din zodiile Berbec, Rac, Fecioară, Capricorn și Pești, Universul le aduce noroc în luna octombrie.

12 oct. 2021, 10:08
Horoscop octombrie: 5 semne zodiacale pentru care luna va fi de vis, totul le merge din plin

Horoscop octombrie.

Odată cu începutul toamnei, se deschid noi perspective pentru multe semne ale zodiacului. Cu toate că schimbarea poate fi o sursă de stres, la fel ca și ieșirea din starea de confort cu care suntem obișnuiți, este bine să știm ce ne așteaptă, astfel că pregătirea ne-ar putea ajuta pe fiecare din noi. De fapt, horoscopul din octombrie promite vești minunate pentru toate semne zodiacale și în mare parte, acestea sunt vești pozitive, însă pentru 5 aleși, luna octombrie va fi cu totul și cu totul deosebită.

Așadar, următoare zile până la sfârșitul lunii octombrie sunt o binecuvântare pentru cei născuți în semnul Berbec, Rac, Fecioară, Capricorn și Pești, cărora Universul le deschide în cale uși noi și oportunități unice, iar în același timp relațiile de dragoste se intensifică și noi povești de iubire se scriu odată cu trecerea acestei perioade.

Horoscop octombrie Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Octombrie va fi o lună plină de evenimente pentru voi! Balanța stăpânește casa voastră de parteneriate și, din moment ce trei planete, inclusiv conducătorul vostru Marte, vor petrece timp acolo, așteptați-vă să întâlniți noi oportunități profesionale.

Cu toate că mici obstacole pot să apară, aveți încredere în puterea voastră, dar și în simțurile voastre, căci veți ști ce aveți de făcut și ce decizie să luați.

Venus în Săgetător 2021 ne ajută să privim cu încredere către viitor. Zodiile, puternic influenţate de acest aspect astral
Încercați să vă deschideți simțurile și să ascultați cu adevărat ceea ce Universul vă spune. Luna Plină din această lună vă aparține, deoarece are loc în zodia voastră în data de 20 octombrie. În acest timp, întrebați-vă ce tipare vechi de relații nu vă mai servesc. Acum este timpul să le eliberați și să începeți o nouă viață!

Horoscop octombrie Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Sezonul octombrie și al Balanței pune accent atât pe sectorul vostru de casă și familie, cât și profesional, așa că așteptați-vă să investiți cea mai mare parte a energiei voastre în aceste zone ale vieții voastre, pe măsură ce apar lucruri neașteptate, dar și surprize. Semnul vostru zodiacal este condus de Lună și, din moment ce ambele perioade de Lună nouă și Lună plină ale acestei luni sunt infuzate cu energia intensă a planetei Marte, aceasta este luna voastră pentru a ușura lucrurile. De asemenea, nu vă opuneți schimbării.

Rune Mihai Voropchievici. Ce zodii atrag karma negativă şi pentru cei din jur
Ieșiti din zona de confort și primiți tot ce vine nou în viața voastră. În plus, nu uitați să luați un timp doar pentru voi, așa că răsfățați-vă, plecați în vacanță sau cel puțin luați-vă un timp liber pentru odihnă în aceste vremuri. Odată ce Soarele intră în semnul Scorpion, veți fi mai mult în elementul vostru.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pentru voi, sezonul Balanță va fi despre revizuirea și schimbarea unor vechi tabieturi și rutine, care nu vă mai folosesc. Utilizați retrogradul lui Mercur pentru a vă adânci în acest subiect, deoarece conducătorul vostru planetar are câteva idei de implementat cu privire la schimbările pe care le aveți de făcut, dar și cu privire la finanțele voastre.

Un alt tranzit ceresc important la care trebuie să fiți atenți este perioada în care planeta Venus intră în semnul Săgetător în data de 7 octombrie, ceea ce va declanșa focuri de artificii din sectorul vostru de parteneriate în perioada următoare. Astfel, veți experimenta energia încălzitoare a zeiței iubirii doar o dată pe an, așa că profitați de aceasta, uitând de restul lumii și concentrându-vă doar asupra voastră.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Ați venit atât de departe și acum, veți începe să culegeți recompensele pentru toată munca voastră grea pe care ați depus-o. Pe măsură ce Jupiter măreț se trezește din „somnul” său de patru luni în semnul vostru, veți vedea încet încet, cum se manifestă de fapt planeta abundenței și cum vă influențează, ajutându-vă să găsiți toate piesele lipsă pe care le-ați căutat de-a lungul timpului, dar mai ales în ultimele luni.

Aceasta este o lună ideală pentru a formula un plan care vă va apropia de cele mai prețioase obiective ale voastre, pentru a vă pregăti pentru toate bunătățile pe care le-au rezervat lunile noiembrie și decembrie. Ceva mare este la orizont, iar timpul trece, așa că puneți-vă gândurile în ordine, ca atunci când se întâmplă, să știți cum să acționați și ce aveți de făcut!

Horoscop octombrie Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Luna septembrie a fost intensă pentru semnul vostru, așa că vă veți bucura să știți că luna octombrie va fi mult mai lină. Cu toate acestea, cu retrogradul lui Mercur în cea de-a opta casă a secretelor voastre, informații foarte interesante ar putea ieși la suprafață la jumătatea lunii. Mai târziu, Luna plină din această lună, din data de 20 octombrie, se va manifesta în a doua casă de bani, așa că așteptați-vă să obțineți mai multă claritate cu privire la modul în care vă raportați, dar și vă avansați finanțele pentru tot restul anului.

În cele din urmă, dacă vreți să faci o pauză sau o călătorie, sfârșitul lunii ar fi momentul perfect pentru a face acest lucru! Vă așteaptă o lună frumoasă, așa că bucurați-vă de ea!