Venus în Săgetător 2021 ne ajută să privim cu încredere către viitor. Zodiile, puternic influenţate de acest aspect astral

Venus va tranzita zodia Săgetătorului în perioada 7 octombrie - 6 noiembrie. Absolut toate semnele zodiacale vor resimţi puternic acest tranzit. Vom fi predispuşi la optimism, ne va fi mult mai uşor decât de obicei să privim cu încredere spre viitor, iar convingerea asta ne va ajuta să şi facem paşii necesari către realizarea planurilor noastre.

12 oct. 2021, 09:35
Venus în Săgetător 2021 ne ajută să privim cu încredere către viitor. Zodiile, puternic influenţate de acest aspect astral

Venus în Săgetător 2021 este un aspect plin de semnificaţii. Venus este planeta feminităţii, a iubirii, a sentimentelor şi relaţiilor. Semnul Săgetătorului este unul filosof, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Pe parcursul acestui tranzit, vom iubi optimismul şi vom crede cu tărie că totul va fi bine fără să avem nevoie de dovezi.

Venus va face, totodată, aspecte cu Saturn și Jupiter, deci vom găsi, cu siguranță, oamenii și evenimentele care să ne susțină speranța vie, ne îndeamnă astrologul Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro

Iată, aşadar, cum va fi fiecare zpdie influenţată de acest tranzit, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Venus în Săgetător 2021 BERBEC

Venus va tranzita casa a 9-a a zodiei tale. Tu vei fi printre cei mai optimiști nativi ai zodiacului. Dragostea pentru studiu, știință și călătorii te va purta departe. De asemenea, le vei fi sprijin celor din jur care, cu ajutorul tău, vor reuşi să vadă lucrurile cât mai obiectiv. Venus încurajează relațiile la distanță.

Venus în Săgetător 2021 TAUR

Venus va tranzita casa a 8-a a semnului tău zodiacal, o casă a resurselor. De această dată este vorba despre resursele pe care le împarți cu un partener. De asemenea, acest tranzit al lui Venus va încinge atmosfera în dormitor sau, dacă este cazul, te va ajuta să rezolvi unele probleme mai vechi din intimitate.

Venus în Săgetător 2021 GEMENI

Venus va tranzita casa a 7-a, a relațiilor. Concret, partenerul te va trata cu mai multă atenție și afecțiune. La rândul tău, vei simţi nevoia să faci la fel. Este, totodată, o perioadă foarte bună pentru negocieri, medieri și noi parteneriate. Cei singuri vor fi mai dispuși să intre într-o relație, mai ales dacă au întâlnit o persoană romantică.

Citeste si Horoscop special. Tu ştii care este ADN-ul tău astrologic? Cele 12 case ale zodiilor

Venus în Săgetător 2021 RAC

Venus va tranzita casa a 6-a. Munca îţi va produce o reală plăcere în perioada aceasta. Vei munci cu spor şi la serviciu, dar și pentru a-i ajuta pe cei dragi. Vei găsi metoda prin care să nu ți se pară o corvoadă tot ce ține de treburi gospodărești. Oricând va fi nevoie, colegii vor fi acolo să-ţi dea o mână de ajutor.

Venus în Săgetător 2021 LEU

Venus va tranzita casa a 5-a, o casă în care Venus se simte în largul ei. Aici se poate exprima liberă, este creativă. Acest tranzit te va ajuta să flirtezi mai uşor și îţi va aduce numeroase momente de romantism. Îți vei putea satisface toate simțurile. Te vei ocupa de pasiunile tale. Orice relație începută pe acest tranzit va fi una distractivă.

Venus în Săgetător 2021 FECIOARĂ

Venus îţi va tranzita casa a 4-a. În această perioada, te va face foarte fericit timpul petrecut cu partenerul acasă. Vei avea dispoziţia necesară să-ţi redecorezi casa şi vei reuşi să-ţi creezi un mediu confortabil. Vei face tot ce ţine de tine pentru a menţine un climat de liniște şi armonie în sânul familiei.

Venus în Săgetător 2021 BALANŢĂ

Venus va tranzita casa a 3-a şi îţi va scoate în cale oameni care te vor stimula din punct de vedere intelectual. Îți va plăcea să vorbești, iar schimbul de idei îţi va face o reală plăcere. E o perioada favorabilă îmbunătăţirii relațiilor cu frații.

Venus în Săgetător 2021 SCORPION

Venus va tranzita casa a 2-a, a banilor. Asta înseamnă că vei scăpa, o perioadă, de stresul generat de lipsa banilor, dar vei fi mai cheltuitor ca altădată. Poate pentru a te răsfăța sau pentru a face cadouri celor dragi. Vei fi destul de generos! Un aspect mai puţin plăcut este acela că ţi s-ar putea accentua puţin gelozia cu partenerul.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici. Runele arată de ce zodii sunt BLOCATE şi nemulţumite de viaţă

Venus în Săgetător 2021 SĂGETĂTOR

Venus îţi va tranzita zodia şi va trece prin casa 1. Ai tot sprijinula strelor să faci ce ţi-ai propus şi să îţi duci la bun sfârşit planurile. Astrele te vor susține dacă vei dori să îți schimbi înfățișarea, te vor ajuta să găsești articolele de îmbrăcăminte cele mai potrivite pentru tine. Vei avea un magnetism aparte! Oamenii se vor simți atrași de tine, atât din punct de vedere al fizicului, dar și din cel al carismei și poftei de viață.

Venus în Săgetător 2021 CAPRICORN

Venus va tranzita casa a 12-a. Concret, vei simţi nevoia să îţi ţii relaţia cât mai departe de ochii curioșilor. Vei fi chiar atras de legături secrete. Pentru unii nativi, sentimentul de singurătate nu va mai fi atât de apăsător.

Venus în Săgetător 2021 VĂRSĂTOR

Venus va tranzita casa a 11-a. Orice relație începută până pe 6 noiembrie va fi bazată de un sentimente de prietenie. Nu neapărat una bazată pe sentimente intense. Perioada aceasta te va face sociabil, te vei integra cu uşurinţă în grupuri de oameni care să aibă aceleași interese ca tine. Vei milita mult pentru toleranță.

Venus în Săgetător 2021 PEŞTI

Venus îţi va tranzita casa a 10-a. Asta înseamnă că meritele îţi vor fi recunoscute mult mai uşor de către superiori și te vei bucura de multă vizibilitate, pe care, de altfel, o meriţi cu prisosinţă. Ai şanse mari să îţi îmbunătăţeşti reputaţia. Cu cât vei iubi mai mult ceea ce faci, cu atât vei avea mai multe oportunități de creștere din punct de vedere profesional.