Horoscop octombrie. Cum stai cu banii în această lună

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna octombrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

28 sept. 2016, 07:27
Horoscop octombrie. Cum stai cu banii în această lună

BALANŢĂ

Situaţia ta financiară este una extrem de bună, însă totuşi trebuie să fii prudentă. Nu este indicat să faci niciun fel de investiţie, chiar dacă simţi că îţi permiţi să rişti. Este foarte important să asculţi de o persoană cu mai multă experienţă de viaţă decât tine, altfel vei regreta!

SCORPION

Chiar dacă începi luna destul de cuminte, la finalul ei vei reuşi imposibilul. Ai toate şansele ca în această perioadă să pui mâna pe un contract bănos sau să te implici într-o afacere care va da roade imediat. Alege-ţi partenerii potriviţi, adică doar acele persoane în care poţi avea încredere deplină!

SĂGETĂTOR

Vei munci mult în această săptămână, însă vei primi răsplata cuvenită. Câştigurile vor fi extrem de mari faţă de lunile anterioare, de aceea acum e momentul pentru răsfăţ. Pe lângă faptul că vei simţi o îmbunătăţire materială, te vei bucura şi de popularitate la locul de muncă.

CAPRICORN

Chiar dacă munceşti pe brânci, luna octombrie nu îţi aduce câştigurile mult aşteptate. Nu trebuie să dai înapoi de la primul eşec pe care îl ai ci din contră, ar trebui să te impulsioneze mai mult. Eşti apreciată la locul de muncă, fapt care te-ar putea ajuta să evoluezi profesional în viitorul apropiat.

VĂRSĂTOR

Dacă te vei organiza bine luna aceasta, vei reuşi să îţi duci la bun sfârşit toate planurile pe care ţi le-ai făcut. Fă-ţi o listă cu cheltuielile urgente şi una cu mofturile tale iar apoi îţi va fi mult mai uşor să tragi singură concluziile. Este o perioadă favorabilă în ceea ce priveşte studiile şi vei avea ocazia să te remarci.

Citeşte mai multe pe eva.ro