Horoscop octombrie. Cumpene şi dezamăgiri pentru 3 zodii

Publicat: Joi, 24 Septembrie 2020 15:16 // Actualizat: Joi, 24 Septembrie 2020 15:17 // Sursa: romaniatv.net

Luna octombrie este o lună foarte, foarte importantă pentru mai mulți dintre nativii zodiacului. Luna aceasta este plină de tranzituri astrologice, perioadă în care veți fi invitați să vă puneți ideile în ordine, este perioada în care luați decizia conștientă de a evolua. Din păcate, 3 zodii se vor confrunta cu dezamăgiri.

Horoscop octombrie. Indiferent de semnul dumneavoastră zodiacal, energia lunii octombrie se va manifesta astfel încât să puteți profita de aceasta pentru a vă bucura de toamnă, a vă exploata creativitatea, a vă crește contactele sociale și a fi într-o stare mai veselă și optimistă.

Berbec: Luna aceasta începe cu dorința de a face ceva - orice - pentru a vă simți productivă. Însă, spre nemulțumirea semnului dumneavoastră harnic, păreți că vă aflați într-un moment de reținere. Poate că sunteți agățată de ceva din trecutul dumneavoastră, mai mult decât ați vrea să recunoașteți. Nu este nimic în neregulă dacă vă luați câteva zile libere din programul dumneavoastră obișnuit pentru a vă pune gândurile în ordine.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2020. 5 zodii pierd bani, iar una va câştiga

Veți fi foarte productivă la locul de muncă, veți rezolva sarcini dificile, și, mai mult, cei din jur vă vor asculta sugestiile cu urechile deschise. Aceasta este perioada anului în care darurile tale naturale au șansa să strălucească. Dacă șeful dumneavoastră vă dă cuvântul la o întâlnire importantă, cu siguranță îl veți impresiona pe deplin.

Taur: Luna octombrie nu va fi luna în care întâlniți o mare dragoste. De fapt, este foarte posibil să întâlniți mai mult o persoană care ați crezut că este o iubire reală, dar s-a dovedit a nu fi exact ceea ce vă doreați. Și asta vă dezamăgește profund pentru că tocmai sperați la mai mult.

Din păcate, chiar dacă sperați să aveți o relație pe termen lung cu această persoană, adevărul este că el nu căuta nimic serios. Dar nu uitați niciodată, după ploaie este întotdeauna soare. Și doar pentru că cineva v-a frânt inima nu înseamnă că nu veți mai putea fi niciodată fericită. Timpul vindecă toate rănile și vă va ajuta să faceți față situației.

Gemeni: Scăderea activității în afaceri continuă, deși economia poate fi menținută datorită faptului că sunteți precaută și ați pregătit rezerve. Fiți optimistă deoarece spre sfârșitul lunii majoritatea problemelor care v-au afectat vor dispărea.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop octombrie horoscop octombrie 2020
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H