HOROSCOP Octombrie: se întoarce roata pentru 5 zile! Apare norocul în viața lor

Luna Octombrie 2020 va fi o perioadă inedită pentru toți oamenii intuitivi. Poezia unică a acestei luni te va împinge spre dragoste și noroc. Mulți vor fi creativi sau vor putea crea un produs inovator. Aventurile din luna octombrie abia încep, vă invităm să citiți despre cele mai relevante evenimente astrale ale lunii Brumărel.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 11:59
HOROSCOP Octombrie: se întoarce roata pentru 5 zile! Apare norocul în viața lor

Berbec. Berbecul în octombrie 2020 va decide să-și scadă ușor ritmul de viață. Semn de foc, Berbecul va continua să lupte pentru ziua de mâine, dar această luptă va avea loc cu o viteză moderată. Această „luptă” vă va oferi timp liber pentru a analiza frontul interpersonal, pentru a restabili starea fizică normală a corpului dumneavoastră. În interiorul cuplurilor căsătorite, unde cel puțin un partener este Berbec, va predomina o atmosferă calmă și armonioasă. Cu toate acestea, nu este vorba despre romantism, ci despre relații calde și de încredere.

Berbecul, care în urmă cu o lună a visat să găsească cea mai mare dragoste din viața lor, va avea priorități ușor diferite. Pe lângăcăutarea unui suflet pereche, veți fi interesat de oportunitatea de a vă petrece în mod luminos și util timpul vostru rar. Trebuie să dați dovadă de răbdare și iubire.

Taur. Taurul, din octombrie 2020, se va comporta ușor inconsecvent. De îndată ce va apărea o altă idee strălucită, reprezentanții acestui semn se vor grăbi în luptă. Din păcate, majoritatea acestor proiecte vor rămâne neterminate. Motivul pentru aceasta este scăderea rapidă a interesului pentru eforturile lor. Pentru a evita multe probleme, controlați totul: gânduri care vă apar în cap, idei ciudate, frici și fobii. Totuși astrele îți pregătesc o surpriză iar raza de soare poate să apară în viața ta chiar atunci când te aștepți cel mai puțin. Taurii ar trebui să fie mult mai chibzuiți și echilibrați, aveți grija la vorbele pe care le spuneți oamenilor dragi.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro