Horoscop Paşte 2023. Zodii cu caracter ANGELIC versus cele mai PĂCĂTOASE zodii

Ce zodii sunt recunoscute pentru păcatele lor? Dar care sunt semnele considerate "sfinții zodiacului"? În funcție de personalitățile lor, semnele din zodiac ajung să fie cunoscute după anumite calități sau defecte.

15 apr. 2023, 11:51
Horoscop Paşte 2023. Zodii cu caracter ANGELIC versus cele mai PĂCĂTOASE zodii

Horoscop Paşte 2023. Fiecare semn zodiacal are atât părți bune, cât și părți rele. Depinde ce parte hrănim mai mult. De altfel, cu toții suntem capabili atât de bunătate pură, cât și de păcate fără limite. Cu toate acestea, sunt câteva trăsături specifice fiecărui semn din zodiac, pe care nu le putem trece cu vederea.

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine.

Ce semne primesc trofeul zodiilor păcătoase?

1. Scorpion/Ascendent în Scorpion

Scorpionii sunt considerați păcătoși, în topul acestor zodii. Motivele? Sunt misterioși, nu știi prea bine la ce se gândesc sau ce ascund. Care le sunt traumele? Dar următorul pas? Vorbim despre nativi secretoși, care tind să manipuleze. Din aceste motive, se încadrează cu succes în topul zodiilor păcătoase.

Să nu uităm, însă, că latura lor ușor malefică este și destul de atractivă. De fiecare dată, personajele negative au mereu un efect incredibil asupra noastră.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Ce zodii dau de belşug imediat după Paşte 2023

Horoscop Paşte 2023. 2. Leu/Ascendent în Leu

De ce sunt trecuți Leii la păcătoși? Nu putem spune că mândria este cea mai mare calitate. Iar acest lucru îi trimite acum în topul păcătoșilor. Vor să fie mereu în centrul atenției. Au o nevoie permanentă de a crea dramă, fiind tot mai aproape de un iad al măcinărilor interioare.

3. Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecilor le place să fie mereu primii. Totdeauna pe primul loc, dacă este posibil. Dar nu oricum, ar face și lucruri mai puțin ortodoxe, doar ca să ajungă acolo unde își doresc. Nevoia lor permanentă de competiție, impulsivitatea și uneori agresivitatea le oferă Berbecilor al treilea loc în topul celor mai păcătoase zodii. Să nu uităm că acești nativi nu se laudă nici cu o răbdare de fier, nici cu smerenie. Și nici cu o tonă de fapte bune!

Alte zodii care pot fi încadrate la păcătoșii zodiacului?

Vorbim despre Fecioară și cei cu ascendent în Fecioară. Da, este adevărat că sunt meticuloși și ordonați, dar pot deveni cu ușurință egoiști. Tind să îi critice mult pe cei din jur și, chiar dacă nu primesc coroniță la capitolul păcate, sunt pe ultimele poziții.

Alături de Fecioare îi avem și pe Tauri. Aceștia se gândesc permanent la cum să facă și ce să facă pentru a atrage cât mai multe posesiuni materiale. Vor bogăție, averi.

Nu în ultimul rând, amintim și de nativii Săgetător, care prezintă o oarecare doză de superficialitate. Uneori, nu tratează lumea din jur cu suficient de multă seriozitate.

Dar care sunt „Sfinții zodiacului”?

Horoscop Paşte 2023. 1. Pești/Ascendent în Pești

Se pare că Peștii sunt cei mai mari sfinți din zodiac! Acești nativi au o inimă plină de bunătate și compasiune. Se gândesc întotdeauna la ei din jur și iau în calcul de fiecare dată consecințele faptelor lor. Nu toată lumea are empatie, dar Peștii se pot bucura de această calitate. De obicei, nu fac lucruri din neglijență, care să îi rănească pe alții.

Nu în ultimul rând, știu să asculte și îi ghidează pe cei din jur pe calea cea bună, cu ajutorul celor mai potrivite sfaturi. Nu este de mirare că se află în topul celor cu caracter angelic!, potrivit astronsens.ro.

Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un vasluian ce și-a cumpărat mielul de Paște de pe internet! Bărbatul a avut un șoc când a sacrificat animalul

2. Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai putea zice că Vărsătorii nu au o latură de sfânt foarte bine dezvoltată. Dar și îngerii rebeli tot îngeri se numesc! Se gândesc mereu la comunități, la cum să schimbe lumea, la cum să transforme întreaga planeta, dacă ar fi posibil. Nu vor să schimbe ceva în mod clasic, ci au nevoie să rezolve lucrurile într-o manieră revoluționară.

Să nu uităm că ei sunt cei care văd lucrurile altfel. Această latură umanitară aproape că le șterge toate celelalte păcate.

3. Rac/Ascendent în Rac

Cum sunt Racii? Blânzi, sensibili și gata să sară mereu în ajutorul celor din jur. Așadar, Racii pot să preia cu rapiditate locul 3 de sfinți ai zodiacului. Sunt familiști, au o intuiție ieșită din comun, își fac griji pentru ceilalți. Dar, tind să uite adesea de propria persoană.

Horoscop Paşte 2023. Alte zodii cu caracter angelic?

Alți nativi ce pot fi încadrați în rândul zodiilor cu caracter angelic? Capricornii sau cei cu Ascendentul în Capricorn! Sunt foarte serioși și posedă o răbdare demnă de invidie. Sunt denumiți stăpânii timpului. Pot fi un exemplu pentru noi.

Urmează și Balanțele sau cei cu Ascendent în Balanță. Au forța de a aduce armonia, echilibrul și frumosul pe pământ. Acești nativi își doresc să aducă simetrie, să transforme lumea într-un spațiu al dreptății.

Și Gemenii fac parte din acest top, deoarece se situează de partea binelui. Caracterul ludic și curiozitatea lor îi transformă în persoane extrem de agreabile. Acest spirit al lor îți poate ridica moralul. Se zice că un Geamăn îți poate colora viața în tonuri vesele.