HOROSCOP. Patru zodii care au noroc cu carul

Iată cele patru zodii care au noroc cu carul. Tu te afli printre ele?

15 oct. 2017, 14:16
HOROSCOP. Patru zodii care au noroc cu carul

1. Berbec. Berbecii știu că nimic nu se întâmplă dacă nu faci tu să se întâmple, iar de aceea consideră cu tărie că își fac propriul noroc. Acestea fiind spuse, lucrurile tind să vină mai ușor la ei, dar asta se poate datora faptului că sunt deschiși la noi oportunități. Sunt mereu conștienți de împrejurări și mereu întâlnesc noi persoane. Berbecii au multe șanse de a găsi aceste oportunități, scrie doctorulzilei.ro.

Un lucru pe care îl urăsc berbecii este fraza: „Toate lucrurile bune vin la cei care așteaptă”. Dacă îi întrebi pe ei îți vor spune că toate lucrurile bune vin la cei care se duc să le ia. Când înveți să faci asta vei găsi noroc oriunde mergi.

Numărul norocos al acestei zodii este 1.

2. Leu. Leul pare genul de persoană căreia i se dă totul la botul calului, însă în realitate muncește din greu pentru tot ce are. Pare foarte concentrat pe propria persoană, dar asta este din cauză că își dorește să arate și altora cât de multe îți poate oferi o gândire pozitivă.

Nu le lăsa atitudinea egoistă să te păcălească. Leul știe diferența dintre munca pentru a-ți face norocul și relaxare din când în când.

Numărul norocos al acestei zodii este 7.

3. Fecioară. Fecioara este cu capul pe umeri așa că știe foarte bine că oamenii nu devin norocoși dacă nu muncesc pentru asta. Poate părea că fecioarei i se oferă totul pe tavă, mai ales când îți spune ce oportunitate rară i s-a oferit, însă asta se datorează faptului că este conștientă de faptul că poate obține orice cu inteligența și ambiția ei.

Numărul norocos al acestei zodii este 9.

4. Vărsător. Vărsătorul își face norocul, bazându-se pe ce îi spune Universul. Încearcă să pară hotărât, dar nu funcționează mereu. Încearcă sa ia deciziile cu sufletul. Vărsătorul are perioade în care muncește pentru norocul său și perioade în care lasă Universul să se ocupe de tot.

Numărul norocos al acestei zodii este 3.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 16 – 22 octombrie: Schimbări majore pentru o zodie, noroc. Multe zodii sunt pe o pojghiţă de gheaţă