Horoscop: Patru zodii care îţi citesc gândurile. De ele nu te poţi ascunde oricât de bun actor ai fi

Nimic nu le poţi ascunde. Oricât ai crede că nu bănuiesc intenţiile ascunse pe care le ai sau faptele mai puţin ortodoxe pe care le-ai făcut, sunt câţiva nativi care te vor da rapid de gol.

RomaniaTV.net
12 iul. 2016, 13:28
Horoscop: Patru zodii care îţi citesc gândurile. De ele nu te poţi ascunde oricât de bun actor ai fi

Varsator

Persoanele nascute in zodia Varsator au abilitati extrasenzoriale printre care se numara si citirea gandurilor. Nu e nevoie sa spui nimic caci va intui doar privindu-te in ochi. Aproape ca nu depune niciun efort pentru asta tocmai pentru ca este o persoana inteligenta si conectata mereu la ceilalti. Stie foarte bine sa dezlege misterele mintii, astfel incat sa ghiceasca ce gandesc ceilalti. Poate vedea si in sufletul omului.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei disperate după bărbaţi

Fecioara

Fecioara e un detectiv prin excelenta. Poate fi un psiholog extrem de bun, intrucat e capabila sa descopere ceea ce se ascunde in spatele gesturilor, atitudinilor, cuvintelor. Te scaneaza cu privirea, dar te lasa pe tine sa spui ceea ce iti doresti. Daca simte ca ii ascunzi ceva, va scoate tot adevarul la lumina. Poate juca foarte bine teatru atunci cand vrea sa obtina informatii suplimentare, astfel ca poate fi si un bun jurnalist de investigatii.

Citeşte mai mult pe studentie.ro