Horoscop: Patru zodii cu suflet cald. Au mereu o vorbă bună şi te poţi baza pe ajutorul lor

Oamenii buni sunt tot mai rar de găsit. Şi asta întrucât cu bunătatea te naşti, dar ţi-o şi cultivi ca urmare a educaţiei primite acasă. Dar dacă ea nu există de la Mama Natură nu prea ai ce face.

RomaniaTV.net
18 iul. 2016, 13:08
Horoscop: Patru zodii cu suflet cald. Au mereu o vorbă bună şi te poţi baza pe ajutorul lor

Pesti

Cei mai bonomi nativi, Pestii sunt blanzi, calzi si cu o mana mereu intinsa pentru a veni in sprijinul tau. O fac dezinteresat si nicidecum nu ii selecteaza pe cei pe care ii ajuta. Nativul isi va insusi, la nevoie, rolul de confident si va face tot ce-i sta in putinta ca sa te simti mai bine. Este de incredere, dar si foarte grijuliu. Este o persoana optimista si ii place sa creada ca lumea radiaza de fericire fara motiv, asemenea lui.

Citeşte şi  HOROSCOP: Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Fecioara

O persoana mai respectuoasa si mai politicoasa nici ca vei gasi. E in natura sa sa fie asa si ceea ce ofera le pretinde si celorlalti. Este, probabil, si cel mai prietenos reprezentant al zodiacului si stie sa isi cucereasca amicii cu gesturi de bunatate si compasiune. Atunci cand poate ajuta o face fara ezitare, iar cei din jur stiu ca se pot baza pe acest nativ. Nu suporta barfa si fuge de ea cat de mult poate fiindca nu ii place sa judece pe nimeni, ci ii accepta pe toti asa cum sunt.

Citeşte mai mult pe studentie.ro