Horoscop: Patru zodii de femei care fac praf inima oricărui bărbat

Ai văzut, probabil, că există unele femei care nu trebuie să facă absolut nimic special şi au toţi bărbaţii la picioare. Te întrebi cum oare este posibil şi de ce ele pot şi tu nu. Ei bine, secretul lor nu este tocmai un secret, ci astrele sunt cele care le-au înzestrat un un sex-appeal aparte.

RomaniaTV.net
18 iul. 2016, 08:22
Horoscop: Patru zodii de femei care fac praf inima oricărui bărbat

Scorpion

Femeia nascuta in zodia Scorpion are un farmec aparte. Este misterioasa si are o putere interioara cum rar poti intalni. E increzatoare in propriile forte si de aceea majoritatea barbatilor se simt atrasi de ea in mod irezistibil. Asta chiar daca ii tachineaza constant.

Este considerata extrem de sexy si de senzuala si faptul ca are foarte mare incredere in ea ii confera o alura si mai incitanta. Pasiunea pentru tot ceea ce face e definitorie pentru ea: pasiunea fata de persoana iubita, pasiunea pentru familie, pasiunea de a munci, pasiunea de a trai!

Citeşte şi  Horoscop: Trei zodii impertinente. Tupeul şi obrăznicia lor nu au limite

Rac

Chiar daca la prima vedere ar putea parea total diferita fata de femeia din zodia Scorpion, cea nascuta in Rac este la fel de irezistibila. Reuseste sa atraga rapid datorita privirii sale incarcata de pasiune si suspans. Este foarte sexy, asta chiar daca nu este o vanatoare in adevaratul sens.

Tocmai datorita faptului ca sta in banca ei si are o atitudine placuta se remarca rapid. Este sociabila si are un simt al umorului foarte bine dezvoltat. In plus, ceea ce putina lume stie este ca femeia nascuta in zodia Rac este innebunita dupa sex si nu se sfieste sa arate si sa spuna acest lucru.

Citeşte continuarea pe ele.ro