Horoscop Pavel Globa. Vin bani pe bandă rulantă, iar dragostea răsare de peste tot. Care sunt zodiile norocoase în zilele următoare

Săptămâna 21-27 februarie aduce succes pentru multe zodii, dar fiecare va avea perioade diferite de noroc.

21 feb. 2022, 12:47
Horoscop Pavel Globa. Vin bani pe bandă rulantă, iar dragostea răsare de peste tot. Care sunt zodiile norocoase în zilele următoare

Horoscop Pavel Globa.

La începutul săptămânii,  vor fi deosebit de norocoși zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. Până la jumătatea perioadei, norocul va fi de partea zodiilor de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn, iar weekendul norocos va fi reprezentanți ai elementelor Aerului: Gemeni, Balanță și Vărsător. O astfel de prognoză pentru săptămână a fost dată de celebrul astrolog Pavel Globa pe ktv.ru.

Berbec

O perioadă foarte favorabilă începe în viața Berbecului. Dragostea domnește în sufletul tău. Nu vă fie teamă de schimbări și sarcini, acestea nu vor fi o povară pentru dvs. Dedică-ți weekendurile sportului.

Taurul

Taurul ar trebui să se asculte pe ei înșiși. Oameni buni și interesanți vor fi alături de tine, dar încetează imediat relațiile toxice și plictisitoare. În același timp, să fie doar sarcina ta – nu dedica prietenii și chiar rudele treburilor tale inimii.

Gemeni

Pentru Gemeni, aceasta va fi o săptămână de aventură. Fii pregatit pentru întâlniri interesante, cunoştinte, propuneri curioase. Nu ar trebui să vă asumați multe sarcini, dar, în același timp, să prioritizați corect și să începeți cu lucrul principal. Nu vă certați cu colegii pentru fleacuri!

Horoscop 2022 Pavel Globa. Schimbare de macaz pentru patru zodii, una este protejată de astre

Rac

Racii vor trebui să aibă răbdare. Unele situații vor necesita rezistență și calm incredibil din partea acestei zodii. Asta nu înseamnă că ar trebui să se oprească şi să renunţe. Dimpotrivă, acționează cu hotărâre și îndrăzneală. O persoană dragă te va ajuta cu totul.

Leu

Leii ar trebui să înceapă săptămâna viitoare prin a-și rezolva relația cu partenerul lor. Poate că are sens să adaugi romantism și să arăți atenție intereselor partenerului tău, mai ales că este luna dragostei. Weekendul va trebui să rezolve probleme materiale.

Balanta

Balanta poate trece in siguranta la implementarea celor mai ambitioase planuri si proiecte. Starea sa de bine este excelentă, alții otratează bine. Principalul lucru – nu fi îngâmfat și nu face pretenții celor dragi.

Scorpion

Dacă Scorpionii au neînțelegeri cu sufletul pereche, nu te grăbi să te repezi în brațele altcuiva. Oprește-te și analizează cauzele unei relații rupte și gândește-te la ce poate fi remediat. În zilele de joi-vineri, sănătatea dumneavoastră se poate înrăutăți.

Mercur retrograd 2022, doza booster. Ghid de supravietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur

Capricorn

Capricornii vor dori sporturi extreme și aventuri luni și marți. Nu te lăsa pradă unor asemenea ispite, dar nu uita: norocul îi favorizează pe cei curajosi. De asemenea, trebuie să ascultați sfaturile rudelor și prietenilor, în special ale părinților.

Vărsător

Astrolog Vărsător sfătuiește să-și gestioneze cu înțelepciune veniturile. Învață să salvezi și să salvezi pentru mai târziu. Dedică weekendul familiei și prietenilor și, de asemenea, planifică o excursie comună în natură.

Pești

Peștii nu ar trebui să vorbească despre problemele și realizările lor din viața personală altora, indiferent cât de apropiați sunt de tine. Luați toate deciziile pe cont propriu și, în același timp, evaluați situațiile în mod obiectiv și realist. Nu participați la petreceri zgomotoase și la conversații obositoare. Cumpărăturile se pot face în weekend.